Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν πω οτι δεν καταλαβα χριστο,θα θεωρηθω πολυ χαζος λες![]()
μεταξύ μας, το valve floating δεν είπες ότι το τσεκάρουν με κάμερες;;
τώρα αν έχει κοκκοράκια το χαγιαμπούσα άλλη ιστορία
αν πω οτι δεν καταλαβα χριστο,θα θεωρηθω πολυ χαζος λες![]()
τώρα αν έχει κοκκοράκια το χαγιαμπούσα άλλη ιστορία
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
χμ...μολις εγινα τσιμπουκι...μεταξυ μας ε...Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
τώρα αν έχει κοκκοράκια το χαγιαμπούσα άλλη ιστορία![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
χμ...μολις εγινα τσιμπουκι...μεταξυ μας ε...![]()
![]()
Εγω το βιολι μου...
Η DUCATI εφτειαξε το συστημα desmo για αυτον ακριβως το λογο που μπορει καποιος να βρει σε οποιοδηποτε εγκυκλοπαιδεια κατω απο τη λεξη ντεσμο,να αποφυγει δηλαδη την αδρανοποιηση(valve floating) των βαλβιδων.
Οπως γνωριζουμε δεν υπαρχουν στη κεφαλη ντεσμο καθολου ελατηρια αλλα αναποδο κοκορακι επαναφερει τη βαλβιδα στη θεση της.Το συστημα αυτο υπαρχει(η' μηπως οχι?) ακομα και στις αγωνιστικες DESMOCEDICI με τις οποιες η ντουκατι εχει παρει πολλες δαφνες και το valve floating ειναι αγνωστη λεξη.
Ας μη μιλησουμε για πνευματικες βαλβιδες.
Παντως κι η θεωρια του Αμερικανου του πρωτου ποστ ειναι εξαιρετικα ενδιαφερουσα και ειμαι σιγουρος οτι κατι εχουν βρει και τσιμπανε αλογακια σε καποια περιοχη στροφων.
Μπορουμε να βρουμε κι αλλες πληροφοριες?
Πολύ μου αρέσουν οι πρωτοπόρες λύσεις σε θέματα οικονομίας.Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
Αλλά στην τελική μιλάμε για γούστο του καθενός. Υπάρχει ένας διαγωνισμός της Shell για ελάχιστη κατανάλωση βενζίνης, άπειρες πατέντες και βελτιώσεις (πάντα για την κατανάλωση) με έξυπνες λύσεις κλπ. Πάλι περιορισμοί δηλαδή, χορτοκοπτικά μοτέρ και τα λοιπά, ουσιαστικά παρόμοια φάση με την αμερικάνικη νοοτροπία απλά ο ένας πάει για ισχύ ο άλλος για οικονομία
:rotflmao:
έτσι θα μείνει περισσότερη βενζίνη για τα δικά μου V8...![]()
+1000000!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πολύ μου αρέσουν οι πρωτοπόρες λύσεις σε θέματα οικονομίας.
![]()
Σαν την ασπρούλα μου καμιά!
πάντα υπάρχουν συνδιαστικές λύσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πολύ μου αρέσουν οι πρωτοπόρες λύσεις σε θέματα οικονομίας.
http://www.youtube.com/watch?v=zPdnKbICQgw
![]()
αυτες οι πληροφοριες δεν δημοσιοποιουνται πουθενα και πολυ καλως κατα την δικη μου αποψη...κι εγω ακομη που δεν εχω οφελος απο αυτο εγραψα μονο γενικοτητες απο σεβασμο στην δουλεια των αλλων...Αρχικά δημιουργήθηκε από dynagrego
Εγω το βιολι μου...
Η DUCATI εφτειαξε το συστημα desmo για αυτον ακριβως το λογο που μπορει καποιος να βρει σε οποιοδηποτε εγκυκλοπαιδεια κατω απο τη λεξη ντεσμο,να αποφυγει δηλαδη την αδρανοποιηση(valve floating) των βαλβιδων.
Οπως γνωριζουμε δεν υπαρχουν στη κεφαλη ντεσμο καθολου ελατηρια αλλα αναποδο κοκορακι επαναφερει τη βαλβιδα στη θεση της.Το συστημα αυτο υπαρχει(η' μηπως οχι?) ακομα και στις αγωνιστικες DESMOCEDICI με τις οποιες η ντουκατι εχει παρει πολλες δαφνες και το valve floating ειναι αγνωστη λεξη.
Ας μη μιλησουμε για πνευματικες βαλβιδες.
Παντως κι η θεωρια του Αμερικανου του πρωτου ποστ ειναι εξαιρετικα ενδιαφερουσα και ειμαι σιγουρος οτι κατι εχουν βρει και τσιμπανε αλογακια σε καποια περιοχη στροφων.
Μπορουμε να βρουμε κι αλλες πληροφοριες?
ασε σε παρακαλω το ντεσμο στην ακρη,γιατι θα με κανεις να γραψω για το ποσο αχρηστο πραμα ειναι και θα πεσουν οι ντουκατακηδες να με φανε...![]()
θα πεσουν οι ντουκατακηδες να με φανε...![]()
Χεστηκαμε ρε...![]()
![]()
![]()
rein,οποτε μπορεσεις κανε μου ενα πμ να μου πεις δυο λογια παραπανω γιατι με ενδιαφερει το θεμαΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αυτες οι πληροφοριες δεν δημοσιοποιουνται πουθενα και πολυ καλως κατα την δικη μου αποψη...κι εγω ακομη που δεν εχω οφελος απο αυτο εγραψα μονο γενικοτητες απο σεβασμο στην δουλεια των αλλων...
ασε σε παρακαλω το ντεσμο στην ακρη,γιατι θα με κανεις να γραψω για το ποσο αχρηστο πραμα ειναι και θα πεσουν οι ντουκατακηδες να με φανε...![]()
![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
+1000.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Τα λέω κ' τα ξαναλέω, αλλά κανείς δεν ακούει, ρε....![]()
(Καμιά φορά αναρωτιέμαι πως θα ήταν η ζωή μας σήμερα, αν εκτελούσαμε όλους τους μαρκετίστες/διαφημιστές...)![]()
σε ποιο απ τα δυο θεματα αναφερεσαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
rein,οποτε μπορεσεις κανε μου ενα πμ να μου πεις δυο λογια παραπανω γιατι με ενδιαφερει το θεμα![]()
αμα σου πει για το ντεσμο ,θα του στείλεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σε ποιο απ τα δυο θεματα αναφερεσαι?![]()
το γιατι το ντεσμο ειναι μπουρδελοΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σε ποιο απ τα δυο θεματα αναφερεσαι?![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
αν προκυψει θεμα θα το συζητησουμε δημοσιως...![]()