1.341.000.000 είναι άρα 670.500.000 :oΑρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
1,300 δις ειναι συνολο,αρα το 50% ειναι 650.000![]()
![]()
1.341.000.000 είναι άρα 670.500.000 :oΑρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
1,300 δις ειναι συνολο,αρα το 50% ειναι 650.000![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
καλα ναι![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε φίλαι, ρε φίλαι πόσο σε λυπάμαι ......
δν μου αφήνετε πολλές επιλογές εδώ μέσα....
πρέπει να προσλάβω τους δικηγόρους της Sony Music Entertainment...![]()
tous pious?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
![]()
a pa pa![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Μικρέ μου Σιντάρτα,Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
μαλλον σε κακο τους βγηκε καθως η Ιαπωνια ειναι ισως η μοναδικη χωρα που ανθρωποι 70 και 80 χρονων δουλευουν ακομα και μετα απο 50+ χρονια δουλειας απλα και μονο για να εχουν φαγητο καθε μερα...επισης,παρα την αναπτυξη της τεχνολογιας στην Ιαπωνια,σε ιατρικα θεματα ειναι πολυ πισω ακομα και σε σχεση με την Ελλαδα.και σε πρωτογενη φροντιδα και σε ερευνα...οι κινεζοι τωρα,εχουν 2-3 γλωσσες που αποτελουν τον κορμο της επισημης απλοποιημενης(μανταριν,καντονεζικα,παραδοσιακα,απλα) και παρα πολλες διαλεκτους,πολλοι κατοικοι αναφαλβητοι(και εννοουμε εντελως ετσι,ουτε καν αριθμους)..και ολα τα παιδια εχουν δυτικοφανες ψευδωνυμο επιλογης τους,ετσι ωστε να μην χρειαζεται να μαθαινει το ονομα τους ο οποιοσδηποτε αμερικανος/ευρωπαιος...ασε που ολοι τωρα μαθαινουν αγγλικα,της κακιας ωρα,και απεγνωσμενα ζητουν δυτικη εκπαιδευση...και η αγγλια μη οντας χαζη,χρεωνει 15000 ευρο/ετος στους κινεζους για διδακτρα...και αυτοι τα δινουν...αν εσενα αυτο σε ικανοποιει,τοτε ζητησε να φερουμε παλι την πολυπλοκη καθαρευουσα στα σχολεια μας...![]()
ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής και για αυτό γράφεις πράγματα άσχετα με αυτά που έγραψα έγώ. Δεν μίλησα σε κανένα σημείο για την γλώσσα των Ιαπώνων και τον Κινέζων. Συνεπώς το να συμπεραίνεις ότι επιθημώ την επιστροφή της καθαρεύουσας είναι απλά αυθαίρετο. Και εσφαλμένο βέβαια.
Δεν ξέρω τις πηγές όσον αφορά το βιωτικό επίπεδο των Ιαπώνων, αν μπορείς βάλε καμιά πηγή, αλλά το να συγκρίνεις το βιωτικό τους επίπεδο με το δικό μας είναι στα όρια του ανέκδοτου. Σε κάθε επιπεδο.
Ούτως η άλλως εγώ δεν ήθελα να πάω την κουβέντα εκέι. Αυτό που ήθελα να πω (ίσως όχι τοσο σαφώς όσο θα ήταν αναγκαιο) ήταν ότι τόσο οι Κινέζοι και πολύ περισσότερο οι Ιάπωνες, διατήρησαν την γραφή τους και κατ επέκταση την παράδοσή τους και την ταυτότητά τους,
χωρίς αυτό να τους εμποδίσει να συμβαδίζουν σε εξέλιξη με τον υπόλοιπα προηγμένα κράτη. Σε κάποιους τομείς δε είναι πολύ μπροστά από όλους.
Αν εμείς σαν Ελλάδα αποφασίσουμε ότι πρέπει να απλοποιήσουμε κι άλλο τη γραφή μας, μια γραφή εξαιρετικά απλή και σαφή ούτως ή άλλως, τότε θα πρέπει να παραδώσουμε στην πορεία για μια ακομη φορά, και κάτι από την ταυτότητά μας, αυτό που μας καθιστά Ελληνες.
![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Ρωτησες αν τους βγηκε σε κακο η σε καλο που κρατησαν την γραφη(γλωσσα καταγγεγραμενη δλδ) τους πολυπλοκη,αρα μιλησες για την γλωσσα τους!Τι καταλαβα λαθος και απαντησα ασχετα?Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Μικρέ μου Σιντάρτα,
ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής και για αυτό γράφεις πράγματα άσχετα με αυτά που έγραψα έγώ. Δεν μίλησα σε κανένα σημείο για την γλώσσα των Ιαπώνων και τον Κινέζων. Συνεπώς το να συμπεραίνεις ότι επιθημώ την επιστροφή της καθαρεύουσας είναι απλά αυθαίρετο. Και εσφαλμένο βέβαια.
Δεν ξέρω τις πηγές όσον αφορά το βιωτικό επίπεδο των Ιαπώνων, αν μπορείς βάλε καμιά πηγή, αλλά το να συγκρίνεις το βιωτικό τους επίπεδο με το δικό μας είναι στα όρια του ανέκδοτου. Σε κάθε επιπεδο.
Ούτως η άλλως εγώ δεν ήθελα να πάω την κουβέντα εκέι. Αυτό που ήθελα να πω (ίσως όχι τοσο σαφώς όσο θα ήταν αναγκαιο) ήταν ότι τόσο οι Κινέζοι και πολύ περισσότερο οι Ιάπωνες, διατήρησαν την γραφή τους και κατ επέκταση την παράδοσή τους και την ταυτότητά τους,
χωρίς αυτό να τους εμποδίσει να συμβαδίζουν σε εξέλιξη με τον υπόλοιπα προηγμένα κράτη. Σε κάποιους τομείς δε είναι πολύ μπροστά από όλους.
Αν εμείς σαν Ελλάδα αποφασίσουμε ότι πρέπει να απλοποιήσουμε κι άλλο τη γραφή μας, μια γραφή εξαιρετικά απλή και σαφή ούτως ή άλλως, τότε θα πρέπει να παραδώσουμε στην πορεία για μια ακομη φορά, και κάτι από την ταυτότητά μας, αυτό που μας καθιστά Ελληνες.
![]()
Αν κρινεις λοιπον απο το πως ειναι η κοινωνια τους,σε κακο τους βγηκε.
Οι ιαπωνες ζουν μεν πολλα χρονια,αλλα εχουν πολλα,παρα πολλα κοινωνικα προβληματα.Οπως ειπα,ανθρωποι 70 χρονων δουλεουν απλα και μονο για να εχουν να ζησουν,συνταξιουχοι κλεβουν φαγητο απο τα σουπερ μαρκετς.Το συστημα υγειας ειναι μετριοτατο και η καθημερινη ζωη πολυ ακριβη,ειδικα στις πολεις.Δουλευουν 14-15 ωρες την ημερα με μικρους μισθους και χωρις υπερωριες.Οι πηγες μου ειναι οι Ιαπωνες που γνωρισα οσο σπουδαζα,οχι καποιο site η αρθρο...Το να εχουν λοιπον μια πολυπλοκη γλωσσα,περιπλεκει τα πραγματα στην εκπαιδευση και τις επιστημες,καθιστα δυσκολο για οσους δεν θελουν να ξοδεψουν πολλα χρονια στην εκπαιδευση να εχουν αξιοπρεπη δουλεια(η Ιαπωνια ειναι μια αυτοματοποιημενη βιομηχανικη χωρα και οι δουλειες ανειδικευτου εργατη ελαχιστες) και ζωη και οδηγει σε κοινωνικες ανισοτητες.Στο μοναδικο τομεα που πανε μαζι με τις δυτικες χωρες ειναι η τεχνολογια οπου μαλιστα ειναι και μερικα βηματα μπροστα.Κοινωνικα υπαρχουν χαοτικες διαφορες με την δυση.Αν δεις τα ποσοστα καταθλιψης και αυτοκτονιων των Ιαπωνων και Κορεατων μεταναστων πρωτης και δευτερης γενιας στις Ηνωμενες Πολιτειες και το τι σχολιαζουν οι ιδιοι σχετικα με αυτες,θα καταλαβεις τι εννοω σχετικα με τις διαφορες.(Εκτος των αλλων,υπαρχει μια διαχεουσα αυταρεσκεια και θελουν αποκλειστικα και μονο ασιατες ειδικους για βοηθεια.-λιγο ασχετο).
Οι κινεζοι δεν εχουν μια γλωσσα αλλα δεκαδες,με την αποπλοιημενη κινεζικη να ειναι η επισημη μονο στα χαρτια και να προερχεται απο 3 γλωσσες.Η υποδομη,εμψυχη και αψυχη,που χρειαζεται για να διδαχθει μια τετοια γλωσσα καθιστα απαγορευτικη την εκπαιδευση του πληθυσμου στις αγροτικες περιοχες και γι αυτο υπαρχει τοσος αναλφαβητισμος.Οπως εγραψα και πριν,οι Κινεζοι διαλεγουν ψευδωνυμο ετσι ωστε να ειναι πιο ευκολο σε εμας τους δυτικους να λεμε το ονομα τους.Εγω αυτο το θεωρω ξεπουλημα της γλωσσας και της παραδοσης,οχι περηφανια που συντηρησαν μια πολυπλοκη γλωσσα.Ολοι οι μεγαλοεπιχειρηματιες και βιομηχανοι θελουν δυτικη ανατροφη για τα παιδια τους,ακομα ενα σημαδι αποποιησης της παραδοσης τους.
Αν λοιπον θεωρεις πως το να συντηρουν μια πολυπλοκη γλωσσα,οπως πολυπλοκη ηταν η καθαρευουσα,ειναι καλο,τοτε δηλωνεις,εμμεσως,πως η καθαρεουσα ειναι σωστη επιλογη για εμας?Εκτος κι αν υποστηριζεις τη μη περεταιρω απλοποιηση της δημοτικης,σε αυτο συμφωνουμε,σαφως και ναι.
Εκτος αν καταλαβα κατι λαθος στην σκεψη σου και στο παραδειγμα που εφερες σχετικα με τους Ιαπωνες και Κινεζους εννοεις κατι αλλο.![]()
The sickness
Βρε άνθρωπέ μου τόσο δύσκολο είναι να διαχωρήσεις την γλώσσα από την γραφή? Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Μια γλώσσα μπορεί να είναι πολύπλοκη ή δύσκολη και η γραφή της πανεύκολη. Όπως τα Ελληνικά πχ. Επίσης μια ευκολη γλώσσα μπορεί να έχει δύσκολη και πολύπλοκη γραφή όπως τα Ιαπωνικά. Μην τα μπλέκεις και μην επαναλαμβάνεσαι γιατί δεν βγάζουμε νόημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
Ρωτησες αν τους βγηκε σε κακο η σε καλο που κρατησαν την γραφη(γλωσσα καταγγεγραμενη δλδ) τους πολυπλοκη,αρα μιλησες για την γλωσσα τους!Τι καταλαβα λαθος και απαντησα ασχετα?
Αν κρινεις λοιπον απο το πως ειναι η κοινωνια τους,σε κακο τους βγηκε.
Οι ιαπωνες ζουν μεν πολλα χρονια,αλλα εχουν πολλα,παρα πολλα κοινωνικα προβληματα.Οπως ειπα,ανθρωποι 70 χρονων δουλεουν απλα και μονο για να εχουν να ζησουν,συνταξιουχοι κλεβουν φαγητο απο τα σουπερ μαρκετς.Το συστημα υγειας ειναι μετριοτατο και η καθημερινη ζωη πολυ ακριβη,ειδικα στις πολεις.Δουλευουν 14-15 ωρες την ημερα με μικρους μισθους και χωρις υπερωριες.Οι πηγες μου ειναι οι Ιαπωνες που γνωρισα οσο σπουδαζα,οχι καποιο site η αρθρο...Το να εχουν λοιπον μια πολυπλοκη γλωσσα,περιπλεκει τα πραγματα στην εκπαιδευση και τις επιστημες,καθιστα δυσκολο για οσους δεν θελουν να ξοδεψουν πολλα χρονια στην εκπαιδευση να εχουν αξιοπρεπη δουλεια(η Ιαπωνια ειναι μια αυτοματοποιημενη βιομηχανικη χωρα και οι δουλειες ανειδικευτου εργατη ελαχιστες) και ζωη και οδηγει σε κοινωνικες ανισοτητες.Στο μοναδικο τομεα που πανε μαζι με τις δυτικες χωρες ειναι η τεχνολογια οπου μαλιστα ειναι και μερικα βηματα μπροστα.Κοινωνικα υπαρχουν χαοτικες διαφορες με την δυση.Αν δεις τα ποσοστα καταθλιψης και αυτοκτονιων των Ιαπωνων και Κορεατων μεταναστων πρωτης και δευτερης γενιας στις Ηνωμενες Πολιτειες και το τι σχολιαζουν οι ιδιοι σχετικα με αυτες,θα καταλαβεις τι εννοω σχετικα με τις διαφορες.(Εκτος των αλλων,υπαρχει μια διαχεουσα αυταρεσκεια και θελουν αποκλειστικα και μονο ασιατες ειδικους για βοηθεια.-λιγο ασχετο).
Οι κινεζοι δεν εχουν μια γλωσσα αλλα δεκαδες,με την αποπλοιημενη κινεζικη να ειναι η επισημη μονο στα χαρτια και να προερχεται απο 3 γλωσσες.Η υποδομη,εμψυχη και αψυχη,που χρειαζεται για να διδαχθει μια τετοια γλωσσα καθιστα απαγορευτικη την εκπαιδευση του πληθυσμου στις αγροτικες περιοχες και γι αυτο υπαρχει τοσος αναλφαβητισμος.Οπως εγραψα και πριν,οι Κινεζοι διαλεγουν ψευδωνυμο ετσι ωστε να ειναι πιο ευκολο σε εμας τους δυτικους να λεμε το ονομα τους.Εγω αυτο το θεωρω ξεπουλημα της γλωσσας και της παραδοσης,οχι περηφανια που συντηρησαν μια πολυπλοκη γλωσσα.Ολοι οι μεγαλοεπιχειρηματιες και βιομηχανοι θελουν δυτικη ανατροφη για τα παιδια τους,ακομα ενα σημαδι αποποιησης της παραδοσης τους.
Αν λοιπον θεωρεις πως το να συντηρουν μια πολυπλοκη γλωσσα,οπως πολυπλοκη ηταν η καθαρευουσα,ειναι καλο,τοτε δηλωνεις,εμμεσως,πως η καθαρεουσα ειναι σωστη επιλογη για εμας?Εκτος κι αν υποστηριζεις τη μη περεταιρω απλοποιηση της δημοτικης,σε αυτο συμφωνουμε,σαφως και ναι.
Εκτος αν καταλαβα κατι λαθος στην σκεψη σου και στο παραδειγμα που εφερες σχετικα με τους Ιαπωνες και Κινεζους εννοεις κατι αλλο.![]()
Επίσης δεν έχει κανένα νόημα να μεταφέρεις ότι έχεις ακούσει (επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω ότι Ιάπωνες σου είπαν τα όσα γράφεις εκτός αν τους μπερδεύεις με άλλο ασιατικό λαό), για την ζωή και το επίπεδό της σε μια χώρα εφόσον δεν μπορείς να παραθέσεις κάποια έγκυρα στοιχεία, ή εφόσον δεν έχεις ζήσει ή επισκευθεί αυτή τη χώρα.
Εντέλει για δεύτερη φορά σου ξαναλέω ότι δεν είναι το θέμα μας η ζωή στην Ιαπωνία και την Κίνα αλλά το κατα πόσο η διατήρηση της γραφής τους, τους έβλαψε. Εγώ λέω ότι από τη στιγμή που μπόρεσαν να διατηρήσουν την παράδοσή τους και παράλληλα να μην μείνουν πίσω σε κανένα τομέα της παγκόσμιας εξέλιξης τότε είναι κερδισμένοι.
Είμαι σαφής σε αυτά που γράφω, και δεν θα πρέπει να ψάχνεις για υπονούμενα. Δεν μίλησα πουθενά για καθαρεύουσα και δεν υπονοώ ούτε εμμέσως ούτε αμέσως την επαναφορά της. Ούτε κάν για την Ελληνική γλώσσα εν γένει, δεν πήρα θέση. Έγραψα ότι έγραψα καθαρά και ξάστερα για την γραφή και μόνο. Και εν ολίγοις αυτό που λέω είναι ότι η Ελληνκή γραφή είναι εξαιρετικά απλή και ευκολη. Κανένας λόγος να απλοποιηθεί περετέρω δεν υπάρχει εκτός αν θέλουμε να περιορίσουμε την νοητική ικανότητα των παιδιών μας και των μελλοντικών γεννεών. Εξαιρετικό το ποστ του stavrogin λίγο πιο πίσω , ως προς αυτό.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Έχω Έρρικα (Ευρυδίκη) εγώ, δεν μασάω. Τα λέμε δικαστήριο
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εγώ ξέρω πως το θέμα θα κλείσει μόνο μόλις γράψει εδώ ο afrotwin...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
μαλλον σε κακο τους βγηκε καθως η Ιαπωνια ειναι ισως η μοναδικη χωρα που ανθρωποι 70 και 80 χρονων δουλευουν ακομα και μετα απο 50+ χρονια δουλειας απλα και μονο για να εχουν φαγητο καθε μερα...επισης,παρα την αναπτυξη της τεχνολογιας στην Ιαπωνια,σε ιατρικα θεματα ειναι πολυ πισω ακομα και σε σχεση με την Ελλαδα.και σε πρωτογενη φροντιδα και σε ερευνα...οι κινεζοι τωρα,εχουν 2-3 γλωσσες που αποτελουν τον κορμο της επισημης απλοποιημενης(μανταριν,καντονεζικα,παραδοσιακα,απλα) και παρα πολλες διαλεκτους,πολλοι κατοικοι αναφαλβητοι(και εννοουμε εντελως ετσι,ουτε καν αριθμους)..και ολα τα παιδια εχουν δυτικοφανες ψευδωνυμο επιλογης τους,ετσι ωστε να μην χρειαζεται να μαθαινει το ονομα τους ο οποιοσδηποτε αμερικανος/ευρωπαιος...ασε που ολοι τωρα μαθαινουν αγγλικα,της κακιας ωρα,και απεγνωσμενα ζητουν δυτικη εκπαιδευση...και η αγγλια μη οντας χαζη,χρεωνει 15000 ευρο/ετος στους κινεζους για διδακτρα...και αυτοι τα δινουν...αν εσενα αυτο σε ικανοποιει,τοτε ζητησε να φερουμε παλι την πολυπλοκη καθαρευουσα στα σχολεια μας...![]()
Δεν ξερω για το ασφαλιστικο τους συστημα αλλα οσο για τα υπολοιπα που γραφεις μονο ως ανεκδοτο μπορω να τα δεχτω...
Περιθαλψη: Πληρως εξοπλισμενα ιατρεια σε ΚΑΘΕ σχολικο συγκροτημα. Νοσοκομεια που για την ελλαδα μονο επιστημονικη φαντασια τα περιγραφει.
Ερευνα και τεχνολογια: Δεν θα μπω καν στον κοπο να περιγραψω τι συμβαινει εκει γιατι ειναι περα απο την ικανοτητα κατανοησης μας.
Επιπεδο ζωης: Το οτι εργαζονται σκληρα (σχεδον σαν ρομποτ) δεν σημαινει οτι δεν διασκεδαζουν. Απλα το κανουν στον χρονο τους και το κανουν καλα. Ο Ιαπωνας δεν δουλευει σαν σκυλος για να παρει Μερκεντε και να την παρκαρει στην καφετερία μπροστα.
Δε θα μπω σε διαμαχη μιας και το θεμα δεν ειναι αυτο,εχετε τις αποψεις σας κι εχω τις δικες μου.
Αν οντως ξερατε μερικα,ουσιαστικα,πραγματα για την Ιαπωνια,δε θα καναμε αυτη την συζητηση.
Και αυτα περι ανεκδοτου ειναι προσβλητικα να τα λετε,εγω δε προσπαθησα να υποτιμησω τα λεγομενα καποιου,οποτε η συζητηση τελειωνει απο εμενα εδω.
![]()
The sickness
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
μεταφραση...
Μαργαρίτα, ε Μαργαρίτα!
Άκουσα ότι τα βράδια βγαίνεις από το σπίτι και γ@μιέσαι.
Όταν βγω από την φυλακή θα σου γ@μήσω το μ@υνί που σε πέταγε.
Σταύρος.
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Μετάφραση του σχεδιαγράμματος....
"Μαργαρίτα, ε Μαργαρίτα, άκουσα οτι τα βράδια βγαίνεις απ'το σπίτι και γα...σαι. Όταν βγώ απο τη φυλακή θα σου γ...σω το μ%$# που σε πέταγε. ΣΤΑΥΡΟΣ!![]()