με απλα ελληνικα???ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ....![]()
δεν πα να πονα ο Vale στον ωμο....η ducati να ειναι οτι πρεπει για φραπεδες....o Stoner να εχει κουμπωσει στην Hrc...o Jorge να εγινε αντρας....ο pedrosa να ειναι ο γνωστος looser...η kaFasaki να ειναι μονο να ακουμπας τις μπυρες....![]()
το φετινο mugello θα γραψει ιστορια...θα γινει ο χαμος...θα βουλιαξει...ρε λεμε θα γινει της πουτανας...αρα εχουμε και λεμε...
κανονιζω ταξιδακι και οποιος πιστος γουσταρει ακολουθει...ολο το πακετο ειναι με τιμες κρατησης μεχρι τις 28/2/2011...μετα το κοστος ανεβαινει απο 30 εως 50%....εχουμε και λεμε...
ημερομηνια αναχωρησης απο Πατρα πεμπτη 30/6/2011....ημερα επιστροφης (στην Πατρα) τριτη 5/7/2011... τιμες πλοιου...ΑΝΕΚ LINES...
deck (καταστρωματσαδα)
1 ατομο +1 μηχανη...70?
2 ατομα +1 μηχανη...120? (60 το ατομο)
καμπινα 4κλινη εσωτερικη (αν δεν ειμαστε/εισαστε τεσσερεις η καμπινα μοιραζετε με ασχετους)
1 ατομο +1 μηχανη...141?
2 ατομα +1 μηχανη...282? (141 το ατομο)
οι παραπανω τιμες ειναι η τελικες ειναι με επιστροφη με την super saver εκπτωση εως τις 28/2/2011
εισιτηρια 2 μερες γενικη εισοδος (χρονομετρημενα σαββατου-αγωνας κυριακης) 108?+ 6,5?μεταφορικα το ατομο
διαμονη εχω βρει διαφορα...το καλυτερο ειναι στο fiesole (30χλμ απο την πιστα-10 χλμ απο Firenze) σε λιωμενα στυλ bangalows (4κλινα) με περιπου 15? την ημερα/ατομο...αν μαζευτουμε αρκετοι και δεν μας φτανει θα ψαξω και αλλου...εχει και χωρο να στησεις σκηνη εκει αλλα νομιζω οτι η διαφορα ειναι 3? την ημερα...δεν αξιζει ουτε για πλακα...
προγραμμα και διαδρομη αναλογα απο την παρεα....αλλα το πηγαινε το κοβω απο επαρχιακους (Perugia-Siena) και επιστροφη απο autostrada....τα υπολοιπα βλεποντας και κανοντας....
βασικες λεπτομεριες και προυποθεσεις...
εισιτηρια:
-τα ακτοπλοικα τα κλεινετε μονοι σας....
-της διαμονης για να ειμαστε ολοι μαζι το αναλαμβανω εγω αρκει να μου εχετε στειλει τα λεφτα...αν θελετε να το κανετε μονοι σας αυτο ειναι το site... http://www.florenciacamping.com/it/Fiesole_Home.asp ...αν βρειτε καπου αλλου πιο φτηνα για ολους ευπροσδεκτο![]()
- του αγωνα αν θελετε μονοι σας...εγω παντως θα τα κλεισω απο εδω http://www.ticketone.it/EN/Home/ και μπορω να αναλαβω και τα δικα σας...παλι βεβαια αρκει να εχω τα λεφτα![]()
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11/2/2011 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ...ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ
ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ...ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ...Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΙΣ 11/2/2011 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...
οτι εχω ξεχασει μου λετε...ΑΙΝΤΕ ΛΕΜΕ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ MUGELLO...+45% προπωληση και οσο παει και ανεβαινει....
edit...μια προχειρη σκεψη και φλασια τις στιγμης ειναι οτι για τα γυναικοπαιδα μπορει να βγει εισητηριο ΜΟΝΟ για τον αγωνα (αρα κανα 40ρικο λιγοτερο)...το σκεπτικο ειναι να τις παρατησουμε Φλωρεντια το σαββατο να σουλατσαρουν οσο θα βλεπουμε εμεις χρονομετρημενα και μετα παμε και τις βρισκουμε...αυτο αναλογα απο την παντοφλα που θα φανε καποιοι αν ερθουν διπλοι...
για την ωρα ειμαστε...
blackbusa (2)
φιλος (2)
H_m_Akis (2)
Μanhunter (1)
Theogun (2)
Honda kos (1)
.....?