Σελίδα 1 από 24 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 348

Θέμα: Rossi-Ducati-mugello 2011

Rossi-Ducati-mugello 2011

με απλα ελληνικα???ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ....
    δεν πα να πονα ο Vale στον ωμο....η ducati να ειναι οτι πρεπει για φραπεδες....o Stoner να εχει κουμπωσει στην Hrc...o Jorge να εγινε αντρας....ο pedrosa να ειναι ο γνωστος looser...η kaFasaki να ειναι μονο να ακουμπας τις μπυρες....

το φετινο mugello θα γραψει ιστορια...θα γινει ο χαμος...θα βουλιαξει...ρε λεμε θα γινει της πουτανας...αρα εχουμε και λεμε...

κανονιζω ταξιδακι και οποιος πιστος γουσταρει ακολουθει...ολο το πακετο ειναι με τιμες κρατησης μεχρι τις 28/2/2011...μετα το κοστος ανεβαινει απο 30 εως 50%....εχουμε και λεμε...

ημερομηνια αναχωρησης απο Πατρα πεμπτη 30/6/2011....ημερα επιστροφης (στην Πατρα) τριτη 5/7/2011... τιμες πλοιου...ΑΝΕΚ LINES...
    deck (καταστρωματσαδα )
    1 ατομο +1 μηχανη...70?
    2 ατομα +1 μηχανη...120? (60 το ατομο)
    καμπινα 4κλινη εσωτερικη (αν δεν ειμαστε/εισαστε τεσσερεις η καμπινα μοιραζετε με ασχετους)
    1 ατομο +1 μηχανη...141?
    2 ατομα +1 μηχανη...282? (141 το ατομο)
    οι παραπανω τιμες ειναι η τελικες ειναι με επιστροφη με την super saver εκπτωση εως τις 28/2/2011

εισιτηρια 2 μερες γενικη εισοδος (χρονομετρημενα σαββατου-αγωνας κυριακης) 108?+ 6,5?μεταφορικα το ατομο

διαμονη εχω βρει διαφορα...το καλυτερο ειναι στο fiesole (30χλμ απο την πιστα-10 χλμ απο Firenze) σε λιωμενα στυλ bangalows (4κλινα) με περιπου 15? την ημερα/ατομο...αν μαζευτουμε αρκετοι και δεν μας φτανει θα ψαξω και αλλου...εχει και χωρο να στησεις σκηνη εκει αλλα νομιζω οτι η διαφορα ειναι 3? την ημερα...δεν αξιζει ουτε για πλακα...

προγραμμα και διαδρομη αναλογα απο την παρεα....αλλα το πηγαινε το κοβω απο επαρχιακους (Perugia-Siena) και επιστροφη απο autostrada....τα υπολοιπα βλεποντας και κανοντας....

βασικες λεπτομεριες και προυποθεσεις...
    εισιτηρια:
    -τα ακτοπλοικα τα κλεινετε μονοι σας....
    -της διαμονης για να ειμαστε ολοι μαζι το αναλαμβανω εγω αρκει να μου εχετε στειλει τα λεφτα...αν θελετε να το κανετε μονοι σας αυτο ειναι το site... http://www.florenciacamping.com/it/Fiesole_Home.asp ...αν βρειτε καπου αλλου πιο φτηνα για ολους ευπροσδεκτο
    - του αγωνα αν θελετε μονοι σας...εγω παντως θα τα κλεισω απο εδω http://www.ticketone.it/EN/Home/ και μπορω να αναλαβω και τα δικα σας...παλι βεβαια αρκει να εχω τα λεφτα

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11/2/2011 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ...ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ

ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ...ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ...Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΙΣ 11/2/2011 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...
    οτι εχω ξεχασει μου λετε...ΑΙΝΤΕ ΛΕΜΕ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ MUGELLO...+45% προπωληση και οσο παει και ανεβαινει....

edit...μια προχειρη σκεψη και φλασια τις στιγμης ειναι οτι για τα γυναικοπαιδα μπορει να βγει εισητηριο ΜΟΝΟ για τον αγωνα (αρα κανα 40ρικο λιγοτερο)...το σκεπτικο ειναι να τις παρατησουμε Φλωρεντια το σαββατο να σουλατσαρουν οσο θα βλεπουμε εμεις χρονομετρημενα και μετα παμε και τις βρισκουμε...αυτο αναλογα απο την παντοφλα που θα φανε καποιοι αν ερθουν διπλοι...

για την ωρα ειμαστε...

blackbusa (2)
    φιλος (2)
    H_m_Akis (2)
    Μanhunter (1)
    Theogun (2)
    Honda kos (1)
    .....?

2 ατομα +1 μηχανη...120 ευρω

Οι τιμες ειναι με επιστροφη μαζι η μονο το πηγαινε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vicr108
    2 ατομα +1 μηχανη...120 ευρω

Οι τιμες ειναι με επιστροφη μαζι η μονο το πηγαινε?
    ειναι και για επιστροφη...το συμπληρωσα...δηλαδη βγαινει 60 το ατομο στο καταστρωμα (sleepinγbag κλπ) αν θες να ερθεις δικαβαλος...

Ατσάτσος Το avatar του/της Atsatsos
    Καλά να περάσετε παίδες. Εγώ εντός μήνα κλείνω για Brno, γιατί θέλω να το συνδιάσω με ταξιδάκι Ευρώπη.
    Νόμιζα τα εισητήρια για Mugello είχαν εξαντληθεί.
    Ατσάτσα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
    Καλά να περάσετε παίδες. Εγώ εντός μήνα κλείνω για Brno, γιατί θέλω να το συνδιάσω με ταξιδάκι Ευρώπη.
    Νόμιζα τα εισητήρια για Mugello είχαν εξαντληθεί.
    τα εισητηρια ειναι για το prato...ελευθερη εισοδος στην φυση...

να περασεις και εσυ σουπερ....

Νέο μέλος

Re: Rossi-Ducati-mugello 2011

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    με απλα ελληνικα???ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ....
    δεν πα να πονα ο Vale στον ωμο....η ducati να ειναι οτι πρεπει για φραπεδες....o Stoner να εχει κουμπωσει στην Hrc...o Jorge να εγινε αντρας....ο pedrosa να ειναι ο γνωστος looser...η kaFasaki να ειναι μονο να ακουμπας τις μπυρες....

το φετινο mugello θα γραψει ιστορια...θα γινει ο χαμος...θα βουλιαξει...ρε λεμε θα γινει της πουτανας...αρα εχουμε και λεμε...

κανονιζω ταξιδακι και οποιος πιστος γουσταρει ακολουθει...ολο το πακετο ειναι με τιμες κρατησης μεχρι τις 28/2/2011...μετα το κοστος ανεβαινει απο 30 εως 50%....εχουμε και λεμε...

ημερομηνια αναχωρησης απο Πατρα πεμπτη 30/6/2011....ημερα επιστροφης (στην Πατρα) τριτη 5/7/2011... τιμες πλοιου...ΑΝΕΚ LINES...
    deck (καταστρωματσαδα )
    1 ατομο +1 μηχανη...70?
    2 ατομα +1 μηχανη...120? (60 το ατομο)
    καμπινα 4κλινη εσωτερικη (αν δεν ειμαστε/εισαστε τεσσερεις η καμπινα μοιραζετε με ασχετους)
    1 ατομο +1 μηχανη...141?
    2 ατομα +1 μηχανη...282? (141 το ατομο)
    οι παραπανω τιμες ειναι η τελικες ειναι με επιστροφη με την super saver εκπτωση εως τις 28/2/2011

εισιτηρια 2 μερες γενικη εισοδος (χρονομετρημενα σαββατου-αγωνας κυριακης) 108?+ 6,5?μεταφορικα το ατομο

διαμονη εχω βρει διαφορα...το καλυτερο ειναι στο fiesole (30χλμ απο την πιστα-10 χλμ απο Firenze) σε λιωμενα στυλ bangalows (4κλινα) με περιπου 15? την ημερα/ατομο...αν μαζευτουμε αρκετοι και δεν μας φτανει θα ψαξω και αλλου...εχει και χωρο να στησεις σκηνη εκει αλλα νομιζω οτι η διαφορα ειναι 3? την ημερα...δεν αξιζει ουτε για πλακα...

προγραμμα και διαδρομη αναλογα απο την παρεα....αλλα το πηγαινε το κοβω απο επαρχιακους (Perugia-Siena) και επιστροφη απο autostrada....τα υπολοιπα βλεποντας και κανοντας....

βασικες λεπτομεριες και προυποθεσεις...
    εισιτηρια:
    -τα ακτοπλοικα τα κλεινετε μονοι σας....
    -της διαμονης για να ειμαστε ολοι μαζι το αναλαμβανω εγω αρκει να μου εχετε στειλει τα λεφτα...αν θελετε να το κανετε μονοι σας αυτο ειναι το site... http://www.florencecamping.com/it/Fiesole_Home.asp ...αν βρειτε καπου αλλου πιο φτηνα για ολους ευπροσδεκτο
    - του αγωνα αν θελετε μονοι σας...εγω παντως θα τα κλεισω απο εδω http://www.ticketone.it/EN/Home/ και μπορω να αναλαβω και τα δικα σας...παλι βεβαια αρκει να εχω τα λεφτα

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21/2/2011 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ...ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ

οτι εχω ξεχασει μου λετε...ΑΙΝΤΕ ΛΕΜΕ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ MUGELLO...+45% προπωληση και οσο παει και ανεβαινει....

edit...μια προχειρη σκεψη και φλασια τις στιγμης ειναι οτι για τα γυναικοπαιδα μπορει να βγει εισητηριο ΜΟΝΟ για τον αγωνα (αρα κανα 40ρικο λιγοτερο)...το σκεπτικο ειναι να τις παρατησουμε Φλωρεντια το σαββατο να σουλατσαρουν οσο θα βλεπουμε εμεις χρονομετρημενα και μετα παμε και τις βρισκουμε...αυτο αναλογα απο την παντοφλα που θα φανε καποιοι αν ερθουν διπλοι...

για την ωρα ειμαστε...

blackbusa (ισως διπλος)
    φιλος (2)
    H_m_Akis (ισως διπλος)
    Μanhunter (ισως διπλος)
    .....?
    Φίλε μέσα στο μυαλό μου είσαι.Σήμερα θα έκανα τέτοιο θέμα.
    Να εκφράσω μια πρόταση αν μου επιτρέπεις.
    Μπορούμε να πάμε καλύτερα με superfast γτ για ανεκ δεν έχω ακούσει καλά λόγια κυρίως για την εξυπηρέτηση και για το parking Κλπ.
    Έως τις 28 έχει ακριβώς την ίδια προσφορά και η superfast με 70 ευρώ το άτομο και μηχανή με επιστροφή.

Re: Re: Rossi-Ducati-mugello 2011

Αρχικά δημιουργήθηκε από theogun
    Φίλε μέσα στο μυαλό μου είσαι.Σήμερα θα έκανα τέτοιο θέμα.
    Να εκφράσω μια πρόταση αν μου επιτρέπεις.
    Μπορούμε να πάμε καλύτερα με superfast γτ για ανεκ δεν έχω ακούσει καλά λόγια κυρίως για την εξυπηρέτηση και για το parking Κλπ.
    Έως τις 28 έχει ακριβώς την ίδια προσφορά και η superfast με 70 ευρώ το άτομο και μηχανή με επιστροφή.
    και αυτο μπορει να κανονιστει...με την superfast ειναι 5ευρω παραπανω γενικα...εκτος απο την καμπινα για 2 ατομα οπου ειναι λιγο φτηνοτερα...και το καραβι φευγει στις 13.30(αν θυμαμαι καλα) αρα πρεπει να γινει αναχωρηση 9 μαξιμουμ απο ΑΘηνα (περιπτερο Χαιδαριου) για να ειμαστε ανετα...τωρα θα μου πεις σιγα την διαφορα...αυτο παντως οταν μαζευτουμε αποφασιζουμε...εχω ταξιδεψει με ολα...δεν εχουν διαφορες...το καλο της SF ειναι οτι φτανει πιο νωρις και εχεις περισσοτερο χρονο αν θες να πας μακρυα...αναμενο συμμετοχη...

Re: Re: Re: Rossi-Ducati-mugello 2011

κ...εχω ταξιδεψει με ολα...δεν εχουν διαφορες...
    προσωπική μου γνώμη, της ΑΝΕΚ είναι ΓΤΠΚ συνολικά (καθαριότητα, εξυπηρέτηση, χώροι, κλπ κλπ)

Re: Re: Re: Re: Rossi-Ducati-mugello 2011

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    προσωπική μου γνώμη, της ΑΝΕΚ είναι ΓΤΠΚ συνολικά (καθαριότητα, εξυπηρέτηση, χώροι, κλπ κλπ)
    καλα σε λεω γιαλαντζη κρητικο εσενα...

thnx re γιαννακη...τοτε μαλλον παμε για SF...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Ρε να πάμε , και ας είναι με ποταμόπλοιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Ρε να πάμε , και ας είναι με ποταμόπλοιο

γραφε τετοια μαλακα και εχουμε και οι 2 busa....

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    γραφε τετοια μαλακα και εχουμε και οι 2 busa....

Το ξέχασα αυτο ρε μλκ.
    Οτι έχουμε εδώ μέσα και κακεντρεχείς

Νέο μέλος

Re: Re: Re: Re: Rossi-Ducati-mugello 2011

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ναι ρε φίλος το έχω ακούσει και εγώ αυτό από αρκετούς και γίνονται και μαλακίες στα πάρκιν τν μηχανών με τους παρκαδόρους που σου πρήζουν τα @@@...
    έγω είμαι μέσα 1000% με άλλον έναν φιλαράκο..αλλά για κατάστρωμα...
    λεφτά για καμπίνες δεν παίζουν ούτε για πλάκα...:rotflmao: :rotflmao:

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    600άρια δέχεστε ή είστε πολύ γρήγοροι;
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
    600άρια δέχεστε ή είστε πολύ γρήγοροι;
    για να δουμε τον αγωνα παμε....οχι να τον τρεξουμε...

Σελίδα 1 από 24 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Murphy Vaffanculo...mugello 2011
    από blackbusa στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 237
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2012, 22:41
  2. Murphy Vaffanculo...mugello 2011 (Spam άλλα..... )
    από manhunter στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2011, 12:44
  3. Mugello 2011
    από amyroukai στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2011, 19:34
  4. Συνέντευξη Rainey για Rossi/Ducati
    από road spirit στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 12:39

Κανόνες δημοσιεύσεων