Σελίδα 1 από 130 1234561151101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Η συνέχεια εδώ από εκεί
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Οι εξεγέρσεις στην Τυνησία και την Αίγυπτο δεν άφησαν ασυγκίνητους τους Έλληνες και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η ώρα της ελληνικής εξέγερσης πλησιάζει. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα;

Οι Τυνήσιοι και οι Αιγύπτιοι έχουν το δικαίωμα και τη δυνατότητα να εξεγερθούν επειδή δεν χρωστάνε – ή, τέλος πάντων, χρωστάνε αλλά δεν έχουν υπαχθεί στο ΔΝΤ. Εμείς θα πρέπει πρώτα να ξεπληρώσουμε τα χρέη και –αφού τα ξεπληρώσουμε- θα έχουμε το δικαίωμα να εξεγερθούμε. Πότε θα συμβεί αυτό; Το υπολογίζω γύρω στο 2250.

Δεν έχει καμία σημασία που η ελληνική κυβέρνηση δεν μας έχει πει ακόμα τι χρωστάμε, σε ποιον και για ποιο λόγο. Ούτε έχει καμία σημασία που τα χρήματα τα έφαγαν οι πολιτικοί παρέα με τους ψηφοφόρους-πελάτες τους, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους εφοπλιστές, τους μεγαλοεκδότες, τους καναλάρχες και άλλους εθνικούς ευεργέτες. Η εξέγερση θα γίνει, αφού πρώτα πληρώσουμε τα χρέη του Κώστα, του Γιώργου, του Άκη, του Φώτη, του Βαρδή, του Σωκράτη, του Ανδρέα και των υπόλοιπων ευπατρίδηδων. Αυτό είναι το σωστό.

Αν η Αίγυπτος ήταν στο ΔΝΤ, οι Αιγύπτιοι θα κάθονταν φρόνιμοι και θα έτρωγαν στη μάπα τον Μουμπάρακ και την παρέα του για άλλα τριάντα χρόνια. Θα ξεπλήρωναν τα χρέη του Μουμπάρακ και των φίλων του, και μετά θα εξεγείρονταν. Πρώτα ξεχρεώνουμε τα φέσια που μας έβαλαν οι πολιτικές και επιχειρηματικές ελίτ –καταστρέφοντας τις ζωές μας - και μετά επαναστατούμε εναντίον τους.

Ίσως φαίνεται περίεργο, αλλά αυτή είναι η άποψη που προσπαθεί να περάσει η πολιτική και επιχειρηματική χούντα με τα παπαγαλάκια της: «καθίστε φρόνιμα μέχρι να ξεχρεώσετε εσείς τα λεφτά που φάγαμε εμείς». Και –για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να αντιληφθώ- τα καταφέρνουν περίφημα μέχρι στιγμής.

Πολλοί Έλληνες βλέπουν τα παιδιά τους να αναγκάζονται να φύγουν από τη χώρα για να βρουν μια δουλειά στο εξωτερικό και –αντί να πάρουν ανάποδες- το θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό. Δηλαδή, φεύγουν οι νέοι άνθρωποι που μπορούν –και πρέπει- να αλλάξουν τη χώρα και παραμένουν όλοι αυτοί που την ξέσκισαν.

Ένας –άλλοτε- περήφανος λαός μοιάζει υπνωτισμένος και προσκυνημένος. Κακά τα ψέματα, η Ελλάδα είναι σήμερα ο Άγιος Παντελεήμονας της Ευρώπης. Μόνο που οι μετανάστες –σε αυτήν την περίπτωση- είμαστε εμείς. Μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα.

Ενώ είμαστε -και ζούμε- στον Άγιο Παντελεήμονα της Ευρώπης, γύρω μας υπάρχουν χιλιάδες μετανάστες από άλλες χώρες. Τους μισούμε γιατί ξέρουμε καλά–άλλο που κάνουμε πως δεν το γνωρίζουμε- πως δεν θέλουν να μείνουν στον Άγιο Παντελεήμονα της Ευρώπης. Κανείς τους δεν θέλει να μείνει. Το όνειρό τους είναι να φύγουν από τον Άγιο Παντελήμονα και να πάνε στη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Δανία. Αλλά ξέμειναν κι αυτοί στον Άγιο Παντελεήμονα, όπως κι εμείς.

Το μάτι μας παίζει προς την Αίγυπτο και την Τυνησία. Τους θαυμάζουμε – ελάτε, παραδεχτείτε το. «Κοίτα, αυτοί ξεσηκώθηκαν. Εμείς;». Εμείς θα ξεσπάσουμε στους μετανάστες και τους πρόσφυγες από άλλες χώρες που ζουν ανάμεσά μας. Θέλει θάρρος και τόλμη να τα βάλεις με την εξουσία που σε ξεσκίζει, αλλά είναι εύκολο να βρίσεις, να εξευτελίσεις και να πλακώσεις στο ξύλο έναν Αφγανό πρόσφυγα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Κάν' το λοιπόν. Αν είναι να αισθανθείς καλύτερα, κάν' το. Να θυμάσαι, όμως, πως αυτό ακριβώς είναι το σύνδρομο του ραγιά: δουλοπρέπεια προς τον ισχυρό και νταηλίκι στον αδύναμο. Αυτό είναι και το σύνδρομο του μπάτσου.

Μια φίλη μου από την Αλεξάνδρεια το έθεσε πολύ σωστά (αν και με καθόλου πολιτικά ορθό τρόπο): «Ως και οι αραπάδες ξύπνησαν. Μόνο εμείς κοιμόμαστε ακόμα όρθιοι».

http://pitsirikos.net/2011/02/%ce%b7...%84/#more-8386
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Μην συνγκρινεις ανομοια πραγματα, αλλο πεινα στη αιγυπτο (100ευρο/μηνα) κι άλλο πεινα στην ελλάδα (700ευρω/μηνα, οι περισσοτεροι με σπιτι κι αυτοκινητο). Άλλο δημοκρατια στην αιγιπτο (ενα κομμα ,ενας προεδρος αιωνιος) αλλο στην ελλαδα ( 2 κομματα εναλασωμενες κυβερνησεις αχρηστων)
    Αλλο μορφωτικο επιπεδο, ο πεινασμενος κι αναλφαβητος θελει μονο το φυτιλι για να εκραγει, αλλα το φυτιλι το βάζει αλλος
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Με 650,000 άνεργους επίσημα στον ΟΑΕΔ,πόσους ακόμα στην απ'έξω,τέτοια ακρίβεια κλπ κλπ δεν θα εκπλαγώ αν τελικά αποδειχτεί πως είμαστε πιο κοντά στην Αίγυπτο απ'όσο νομίζαμε...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    http://pitsirikos.net/2011/02/%ce%b7...%84/#more-8386

Οι μαλακίες που πετάει ο πιτσιρίκος είναι απύθμενες πραγματικά...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

O κ. Δ. Ρέππας (στο σκίτσο) προωθεί ως γνωστόν την αναδιοργάνωση των συγκοινωνιώνκαι ασφαλώς και της ΕΘΕΛ. Ισως στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης εδώ και λίγο καιρό η ΕΘΕΛ απέκτησε ακόμη 12 εργαζομένους που μετατάχθηκαν από την πρώην Ολυμπιακή. Ανάμεσα σε αυτούς και η επικεφαλής του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠαΣοΚ το 2009) κυρία Σταυρούλα Σαλουφάκου. Ετσι, ενισχυμένοι και με την κυρία Σαλουφάκου, οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ συνεχίζουν τον «ανένδοτο».

Στην κυβέρνηση υποστηρίζουν ότι η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο και ότι οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν έλθει σε σύγκρουση με την κοινωνία. Μάλιστα κυβερνητικός έλεγε- με μια δόση υπερβολής ομολογουμένως...- ότι οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς αρχίζουν να μοιάζουν σαν κάποιους γιαπωνέζους στρατιώτες που εγκλωβισμένοι σε νησιά του Ειρηνικού έμαθαν ότι τελείωσε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος το... 1968. Εν τω μεταξύ άλλοι 37 εργαζόμενοι της πρώην Ολυμπιακής στάθηκαν πιο τυχεροί από εκείνους που πήραν «μεταγραφή» για την ΕΘΕΛ αφού μετατάχθηκαν σε θέσεις-φιλέτα στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Καταναλωτή. Το σχετικό κονδύλι υπέγραψε ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης και ανέρχεται σε 1.312.000 ευρώ ετησίως.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid...#ixzz1ChpiOYmu
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Με 650,000 άνεργους επίσημα στον ΟΑΕΔ,πόσους ακόμα στην απ'έξω,τέτοια ακρίβεια κλπ κλπ δεν θα εκπλαγώ αν τελικά αποδειχτεί πως είμαστε πιο κοντά στην Αίγυπτο απ'όσο νομίζαμε...

Για τραβατε ζησετε λιγο κατω και τα λεμε. Οσο και να ζοριζομαστε (κι εγω χρωστω τα κερατα μου) ακομα τρωμε μπριζολες και μπροκολα και πινουμε μπυριτσες στο pulp και μιλαμε απο το pc . Οτι και να αποδειχτει, τα γεγονοτα της καθημερινοτητας μας μιλουνε.

Δεν ειναι ζητημα φτωχιας οσο ειναι ζητημα εκσυνχρονισμου της φτωχιας. Δεν πειναμε, αφεθηκαμε να πιεστουμε γιναμε ερμαια μιας οικονομιας που τη μια μας λεει ξοδευτε την αλλη μας λεει σφιχτε το ζωναρι. οποιου του αρεσει να ζει με τον τροπο που προσταζει καθε φορα η κοινωνία θα φοβαται και θα υποφερει. Οσοι εχουν δικο τους τροπο ουτε που ιδρωσαν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Για τραβατε ζησετε λιγο κατω και τα λεμε. Οσο και να ζοριζομαστε (κι εγω χρωστω τα κερατα μου) ακομα τρωμε μπριζολες και μπροκολα και πινουμε μπυριτσες στο pulp και μιλαμε απο το pc . Οτι και να αποδειχτει, τα γεγονοτα της καθημερινοτητας μας μιλουνε.

Δεν ειναι ζητημα φτωχιας οσο ειναι ζητημα εκσυνχρονισμου της φτωχιας. Δεν πειναμε, αφεθηκαμε να πιεστουμε γιναμε ερμαια μιας οικονομιας που τη μια μας λεει ξοδευτε την αλλη μας λεει σφιχτε το ζωναρι. οποιου του αρεσει να ζει με τον τροπο που προσταζει καθε φορα η κοινωνία θα φοβαται και θα υποφερει. Οσοι εχουν δικο τους τροπο ουτε που ιδρωσαν.
    +954

Όσοι δεν εχετε πάει Κάιρο ή Αλεξανδρια (κυρίως Κάιρο όμως), δεν έχετε ιδέα τις συνθήκες διαβίωσης...

Σε πιάνει το στομάχι και η καρδιά σου με όσα βλέπεις... (είδα το 2000)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εχεις δικιο...

ειναι το ιδιο να κλεβει ο μεγαλοεπιχριρηματιας,ο τραπεζιτης και ο μεγαλοφειλετης και το ιδιο ενας μεσος ανθρωπος των 800 ευρω για να φτασει το χιλιαρικο μπας και επιβιωσει.τι ωραια δικαιοσυνη!!!

και επειδη ειναι πολυ προβλεψιμο το τι θα επακολουθησει...''γιατι ψηφιζετε τα λαμογια που στηριζουν τετοιες τακτικες???''

η απαντηση ειναι:1) δεν τους ψηφισα ποτε και
    2)ολοι οσοι διατεινονται να ειμαστε ψυχραιμοι και να μην τα κανουμε ολα πουτανα,δε μας λενε οι θεσμοι τους οποιους υπερασπιζονται τι κανουν?δικαιοσυνες,αστυνομιες,διωξεις οικονομικου εγκληματος,δημοσιαγραφοι κλπ κλπ.

οποτε στη σαπια λογικη στην οποια ειμαι αναγκασμενος να κολυμπησω η θα φερθω αναλογα για να επιβιωσω η θα ειμαι ο ΜΑΛΑΚΑΣ της παρεας ΣΑΣ.κατοπιν ωριμου σκεψης σας ενημερωνω οτι εχω μαλλον εντονο το ενστικτο της αυτοσυντηρησης.

υ.γ.οτι και να γραψετε δεν θα απαντησω

+1000......................................

Υ.Γμαγε αν δεν σε εχει καλυψει ο trooper, ριξε μια ματια σε αυτο το κειμενο και αν και παλι δεν το καταλαβεις δεν τρεχει και τιποτα..., κρατα μονο το υστερογραφο του κειμενου.

Μέτρα και σταθμά, του Νίκου Κουνενή

"Ειρήνη στις καλύβες, φωτιά στα παλάτια!" Γκεόργκ Μπύχνερ (θεατρικός συγγραφέας, 1813 - 1836)

Όταν το κεφάλι ενός διακεκριμένου πρώην υπουργού ματώνει από τους προπηλακισμούς οργισμένων διαδηλωτών, πρόκειται για κτηνώδη επίθεση κατά της δημοκρατίας. Όταν εκατοντάδες κεφάλια διαδηλωτών ανοίγουν κατά συρροήν και εξακολούθησιν από τα γκλομπς των μανιασμένων λεγεωναρίων της ΕΛΑΣ, πρόκειται για παράπλευρη συνέπεια, στην προοπτική αποφασιστικής υπεράσπισης της νομιμότητας.

Όταν οι σωτήρες της χώρας τη δανείζουν με τοκογλυφικά επιτόκια, πρόκειται για αλτρουιστική βοήθεια φίλων προς φίλους. Όταν οι διασωζόμενοι διαμαρτύρονται για την απαίτηση των κρατούντων να πληρώσουν αυτοί το μάρμαρο, πρόκειται για εγωκεντρική αχαριστία.

Όταν οι μικτές αποδοχές των εργαζομένων και συνταξιούχων υπερβαίνουν τον κατώτατο μισθό των 740 ευρώ, πρόκειται για δημοσιονομική και επιχειρηματική σπατάλη, καταστροφική για την χρεοφόρο οικονομία της χώρας. Όταν ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος και οι υπουργοί και βουλευτές αμοίβονται ετησίως με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, συν μια γενναία σύνταξη στο άψε σβήσε, πρόκειται για λελογισμένες και απολύτως αναγκαίες αμοιβές, αντίστοιχες της τεράστιας θεσμικής συνεισφοράς των ανωτέρω ταγών.

Όταν χρωστούν οι τραπεζίτες, οι κυβερνήσεις τις διασώζουν με χρηματικές παροχές δεκάδων δισεκατομμυρίων. Όταν χρωστούν οι κυβερνήσεις, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι οφείλουν να πράξουν αναλόγως προς αυτές.

Όταν οι πληβείοι έχουν χρέη κάποιων χιλιάδων, οφείλουν να τα αποπληρώσουν επί ποινή απωλείας των περιουσιακών τους στοιχείων. Όταν οι πατρίκιοι έχουν χρέη κάποιων εκατομμυρίων, αυτά ρυθμίζονται (διεκ)περαιωτικώς ή και διαγράφονται ολοσχερώς με αποφάσεις της βουλής.

Όταν μιλούν οι επιτηρητές, οι υπουργοί και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, εκφράζουν το αυτονόητο των δύσκολων καιρών. Όταν μιλούν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι οι άνεργοι και οι νέοι, εκφράζουν τον συμφεροντολογισμό και την αναισθησία τους απέναντι στα πρωτοφανή δεινά της εθνικής οικονομίας.

Όταν οι πληβείοι διαμαρτύρονται πως αδυνατούν να επιβιώσουν χωρίς αποδοχές, οι πατρίκιοι τους υπενθυμίζουν πως όλοι μαζί – πατρίκιοι και πληβείοι- συμμετείχαν στο μεγάλο φαγοπότι των τελευταίων δεκαετιών, πράγμα ασφαλώς αδιαμφισβήτητο: οι πατρίκιοι μετείχαν ως συμποσιαζόμενοι και οι πληβείοι ως σκύλοι, καταναλωτές των εναπομεινόντων ινών, λιπών και οστών.

Όταν οι φοιτητές συνωστίζονται στα αμφιθέατρα και τους άλλους χώρους που καλύπτονται από το άσυλο, αποφασίζοντας να αντισταθούν στην κατάργηση της δημόσιας εκπαίδευσης, πρόκειται για ανεύθυνα κωλόπαιδα που αντιμάχονται την ανάγκη μιας σύγχρονης κι αναβαθμισμένης εκπαίδευσης. Όταν το άσυλο καταπατείται βιαίως από τα τάγματα εφόδου του Προστάτη του Πολίτη, πρώην προέδρου της ΕΦΕΕ (και αδιάλλακτου, τότε, υπερασπιστή του ασύλου), πρόκειται για πράξη υπεράσπισης των θεσμών της δημοκρατίας.

Υ. Γ. Στους καιρούς της κρίσης, οι πατρίκιοι απαιτούν: Θυσιαστείτε για να σωθούμε! Και οι πληβείοι απαντούν: Καμία ειρήνη, χωρίς δικαιοσύνη!

Από sxoliastesxwrissynora.wordpress.com.
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
    [...] Όταν το άσυλο καταπατείται βιαίως από τα τάγματα εφόδου του Προστάτη του Πολίτη, πρώην προέδρου της ΕΦΕΕ (και αδιάλλακτου, τότε, υπερασπιστή του ασύλου), πρόκειται για πράξη υπεράσπισης των θεσμών της δημοκρατίας.[...]
    Πότε έγινε αυτο;

Ξέρεις κατι ρε συ Blackrose?

Ωραια κειμενα, πιασαρικα, βαζουν και κουότς απο συγγραφεις, αλλα επι της ουσίας, λένε κατι περαν του εντυπωσιασμου;

Βοηθάνε καθόλου;

Πέρα απο το κάλεσμα στα οδοφράγματα, εχουν κατι αλλο να προτεινουν;

Ξέρεις, όλοι αυτοι που σε διάφορα sites φωναζουν "εξεγερθείτε, αντισταθείτε, καψτε" κλπ κλπ, μου θυμιζουν τους γερους μουλάδες που στέλνουν πιτσιρίκια εμποτισμένα απο το φανατισμό να τιναχτουν μαζί με "απιστους" και μετα οι ίδιοι εξυμνουν τις θυσίες τους....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Ολη η λογικη του μνημονιου βασιζεται σε ενα πολυ απλο σημειο.

**** Στην προσφορα του χρηματος στην οικονομια! ****

Στην ελληνικη οικονομια μεσω των αυξημενων δημοσιων δαπανων ακολουθηθηκε μια πολιτικη ποσοστικης χαλαρωσης της προσφορας χρηματος.

Ισχυρο νομισμα? Ναι.
    Μεγαλη αγοραστικη δυναμη? Ναι.
    Ευκολο χρημα (χαμηλα επιτοκια, ευκολος δανεισμος απο τις αγορες χρηματος)? Ναι.
    Ισχυρη και αυξημενη η εσωτερικη ζητηση? Ναι.
    Αυξηση των τιμων? Ναι.
    Αυξηση των μισθων? Ναι.
    Διαθεσιμοτητα χρηματος στην αγορα αγαθων? Ναι.
    Υψηλα ποσοστα κερδους? Ναι.
    Ταση της οικονομιας για στροφη απο την παραγωγη στην διανομη αγαθων? Ναι.
    Υποβαθμιση της ανταγωνιστηκοτητας της ελληνικης οικονομιας? Ναι.
    Διαχρονικα και διαρκως αυξημενα εμπορικα ελλειματα? Ναι.

Και στο δια ταυτα : Μια μη-παραγωγικη οικονομια που βασιζεται στις υπηρεσιες και στην καταναλωση. Αποτελεσμα? Ειτε ενας φαυλος κυκλος πληθωρισμου ενος υποτιμημενου ελληνικου νομισματος είτε χρεη μέσω ενος κοινου ευρωπαικου νομισματος.

Ειτε με το ενα, ειτε με το αλλο νομισμα ησουν χρεωκοπημενος. Σαν αυτον που του λενε "θα σε σκοτωσουμε, πες μας αν προτιμας με μαχαιρι ή πιστόλι".

Και συνεχιζω. Αν η επιχειρηση στο μικροοικονομικο επιπεδο εχει υψηλο ποσοστο κερδους, τοτε αυτοματα θα στραφει προς τις υπηρεσιες. Δηλαδη αν κατι το αγοραζω δυο Ευρω (απο την πιο ανταγωνιστικη αγορα της Γερμανιας, ή της Τουρκιας, ή της Κινας) και μπορω να το πουλησω ευκολα ακομη και δεκαπεντε Ευρω -επειδη η ζητηση αγαθων παραμενει υψηλη λογω της μεγαλης προσφορας χρηματος- τοτε θα σταματησω την παραγωγη. Θα γινω εισαγωγεας και διανομεας. Επειδη προσεξτε εχω πολυ υψηλοτερο ποσοστο κερδους. Εχω κινητρο για κατι τετοιο, πολυ χειροπιαστο, το ποσοστο κερδους που ειναι απο τα πιο βασικα κριτηρια για την δραστηριοποιηση μια οικονομικης μοναδας.

Και αν για παραδειγμα εχω μια μικρη βιοτεχνια που εχω κερδη 1000? τον μηνα και μου ερθει μια πολυεθνικη και μου δωσει 3000? τον μηνα για ενοικιο (επειδη η οικονομια ειναι σε τεχνητη αναπτυξη απο την ισχυρη εσωτερικη ζητηση που προκαλει η αυξημενη προσφορα χρηματος) τοτε ναι, θα προτιμησω να καθομαι σπιτι μου να ξυπναω το μεσημερι και να εισπρατω τρεις φορες περισσοτερο απο οτι αμα ξυπνουσα στις εξι το πρωι.

Ποιος ωφεληθηκε ομως τα μεγιστα απο αυτην την κατασταση ;Ολοι , αλλοι λιγο , αλλοι ομως πολυ...ο μεσος εργαζομενος ειδε λιγο τον μισθο του να ανεβαινει και να μπορει να ζει λιγο καλυτερα , αλλα οχι και τοσο πολυ καθως ταυτοχρονα με την αυξηση του μισθου ανεβαιναν και οι τιμες...τα χαμηλοτακα στεγαστικα δανεια δεν προλαβε να τα χαρει γιατι τα πληρωσε στην φουσκα των ακινητων...ταυτοχρονα εχεις την κυρια Μπουτικατζου της κηφησιάς που εισαγει και πουλαει αρμανι και ευνοηθηκε απο αυτην την αυξημενη εσωτερικη ζητηση και αυξηση της προσφορας του χρηματος , να λεει ευθαρσως στον ΓΑΠ οτι αυτη δεν εχει καμμια σχεση με το δημοσιο και να το εννοει...ευνοηθηκαν οι επιχειρηματιες και ελευθεροι επαγγελματιες οι οποιοι ειδαν το ποσοστο κερδους τους να αυξανεται ευκολα....και ολα αυτα τα χρηματα που κονομησαν ευκολα καποιοι ηταν βεβαια τα δανεικα....και τωρα επιχειρειται μια εσωτερικη υποτιμηση μεσα στο κοινο νομισμα η οποια δεν εχει καθολου το ιδιο αποτελεσμα με μια κανονικη υποτιμηση , καθως οσοι τα κονομησανε τα τελευταια χρονια δεν χρειαζεται καν να τα βγαλουν εξω....το βαρος καλουνται να πληρωσουν παλι οι ασθενεστεροι ποικοιλοτροπως...
    Keep on rocking in a free world !!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    είπαμε.. δεν την παλεύετε καθόλου. Η Υποκρισία στο φουλ είναι το χαρακτηριστικό σας.

ΕΓΩ είμαι τίμιος (παρόλα αυτά δεν παίρνω αποδείξεις.. γιατί να πληρώσω τα λαμόγια; )
    ΕΓΩ είμαι φτωχός και έχω το δικαίωμα να κλέψω γιατί κλέβουν και οι άλλοι ( δικαιολογία του παραλόγου)
    ΕΓΩ δεν είμαι μέτοχος των όσων γινόντουσαν γιατί δεν πήρα τόσα όσα και οι άλλοι (... δλδ αν είχατε πάρει θα ήσσσταν ανάμεσα σε αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε; )
    ΕΓΩ είμαι διαμαρτυρόμενος και θέλω να φύγουν όλοι που κατέστρεψαν τον τόπο

Και δικαιώς το ζητάμε όλοι... όμως με την παραπάνω νοοτροπία του "αποφεύγω να πληρώνω φόρους διότι οι άλλοι κλέβουν και είναι πιο πλούσιοι απο μένα) συντηρείται ενας φαύλος κύκλος και μια νοοτροπία που μας έφερε σε αυτό το σημείο. Διότι είναι ενδεικτικό οτι γκρινάζεται οχι γιατί δεν είναι νόμιμοι οι άλλοι , αλλά γιατί πέφτει κυνήγι σε εσάς που παίρνετε λιγότερα απο οτι οι άλλοι.

Μάλιστα.. είπαμε .. ωραία λογική και να την χαίρεστε. Έτσι όμως δεν αλλάζει τίποτα και φυσικά και οι 300 να φύγουν σήμερα... άλλοι 300.000 με την ίδια παραπάνω λογική ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ θα πάρουν την θέση τους.

Περαστικά.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πότε έγινε αυτο;

Ξέρεις κατι ρε συ Blackrose?

Ωραια κειμενα, πιασαρικα, βαζουν και κουότς απο συγγραφεις, αλλα επι της ουσίας, λένε κατι περαν του εντυπωσιασμου;

Βοηθάνε καθόλου;

Πέρα απο το κάλεσμα στα οδοφράγματα, εχουν κατι αλλο να προτεινουν;

Ξέρεις, όλοι αυτοι που σε διάφορα sites φωναζουν "εξεγερθείτε, αντισταθείτε, καψτε" κλπ κλπ, μου θυμιζουν τους γερους μουλάδες που στέλνουν πιτσιρίκια εμποτισμένα απο το φανατισμό να τιναχτουν μαζί με "απιστους" και μετα οι ίδιοι εξυμνουν τις θυσίες τους....

Νομιζω οτι τον προειδοποιουν και του θυμιζουν ποιος ητανε το 78-80 "ο αγωνιστης του ασυλου"με περιεργο τροπο και υπερβολικο ισως..αλλα θα δειξει στην πορεια το συγκεκριμενο.

η ουσια ομως καπ ειναι στο Υ.Γ του κειμενου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πέρα απο το κάλεσμα στα οδοφράγματα, εχουν κατι αλλο να προτεινουν;[/B]
    http://www.moto.gr/forums/showthread...t=%E5%F1%E9%EA

Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

Πρόσεξε λίγο την διατύπωσή μου,δεν είπα γίναμε Αίγυπτος,είπα ότι μάλλον είμαστε πιο κοντά από όσο πιστεύουμε...

Σίγουρα η πλειοψηφία δεν πεινάει κυριολεκτικά..Υπάρχουν όμως πάρα πολλοί,για τα δεδομένα τα δικά μας και όχι της Αιγύπτου,που πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρό εως σοβαρότατο πρόβλημα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Πρόσεξε λίγο την διατύπωσή μου,δεν είπα γίναμε Αίγυπτος,είπα ότι μάλλον είμαστε πιο κοντά από όσο πιστεύουμε...

Σίγουρα η πλειοψηφία δεν πεινάει κυριολεκτικά..Υπάρχουν όμως πάρα πολλοί,για τα δεδομένα τα δικά μας και όχι της Αιγύπτου,που πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρό εως σοβαρότατο πρόβλημα..
    Γνωστο και σεβαστό .

Σελίδα 1 από 130 1234561151101 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •