εχεις αφησει το μπροστινο λυμενο .πως μιλας για καλιμπρα.καλιμπρα ειναι για τον σκελετο.αν κατι δεν καταλαβαινω πες τα μου ξανα.εχεις δικιο γεωργοπουλος λεγεται ,γιαυτον μιλαω
εχεις αφησει το μπροστινο λυμενο .πως μιλας για καλιμπρα.καλιμπρα ειναι για τον σκελετο.αν κατι δεν καταλαβαινω πες τα μου ξανα.εχεις δικιο γεωργοπουλος λεγεται ,γιαυτον μιλαω
wrench
αφου γραφω ρε στελιο οτι τελικα ο 2ος που το πηγα [γεωργοπουλος] μαζι με το μηχανικο μου βρηκε το μπροστινο να εχει παρει και οχι το σκελετο οπως μου ειπε ο πρωτος που ζηταγε 500++ ?. Ετσι αφησα το μπροστινο στο γεωργοπουλο την παρασκευη το πρωι για να ισιωσει πλακες και καλαμια.. 100? θα δωσω στο γεωργοπουλο και αλλα 50 για λυσιμα-δεσιματα-βαψιματα στο μηχανικο μου..
ποιος σου φαινεται να ζηταει πολλα? [Ρωταω γιατι πρωτη φορα χρειαστηκα καλιμπραman]
Εννοειται πως πριν παρουν φραγκο θα παω βολτα τη μηχανη. Αν δεν ειναι οκ και κανει παλι τα ιδια αντε γεια..
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
στελιο μετα απο αυτα που ειπαμε στο τηλ του εκανα απλα την ερωτηση τι θα γινει αν μονταρουμε το μπροστινο και δεν υπαρξει βελτιωση.. μου απαντησε οτι σε τετοια περιπτωση δε θα του δωσω δραχμη! συνεργαζεται με το γεωργοπουλο 7χρονια χωρις κανενα προβλημα και μου εγγυαται οτι θα το επισκευασει!
θα δουμε αυριο απογευμα που θα το παρω. με τα βαψιματα που κανει του εχει παρει παραπανω χρονο..
![]()
νικο βλεπω στις αγγελιες οτι ζητας ολοκληρο μπροστινο για superfour
Ειναι για το cb που ειχες παει για καλιμπρα???
οχι καμια σχεση! το μπροστινο ειναι για superfour version S ενος φιλου που το ειχε αγορασει τρακαρισμενο με την ελπιδα να βρει ανταλλακτικα.. ξερεις καποιον που να δινει μπροστινο?