Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Καλά πάνω κάτω τα ίδια έξοδα θα έχουν όλοι, και όπως είπες υπολογίζεις και την στραβή για να μην μείνεις με τα... στο χέρι![]()
Οχι ρε ποια στραβή?
Κανονικότατες και με άρτια όραση μελαχροινές ιταλίδες θα εισάγω...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Καλά πάνω κάτω τα ίδια έξοδα θα έχουν όλοι, και όπως είπες υπολογίζεις και την στραβή για να μην μείνεις με τα... στο χέρι![]()
Οχι ρε ποια στραβή?
Κανονικότατες και με άρτια όραση μελαχροινές ιταλίδες θα εισάγω...
![]()
![]()
![]()
εγω για το busa υπολογιζω 500 ΟΛΑ ΜΑΖΙ...χωρις κανενα απροοπτο...ψηνεσε???Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
300+600 το άτομο δηλαδή?
εννοεις μαζι μας η θα πας με αλλους???Αρχικά δημιουργήθηκε από KR-ZX12
σε αυτην την στροφη ειμασταν και εμεις περυσι.πολυ ωραιο εκδρομικο και εμεις θα ειμαστε και φετος μεσα αξιζει τα λεφτα του
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εγω για το busa υπολογιζω 500 ΟΛΑ ΜΑΖΙ...χωρις κανενα απροοπτο...ψηνεσε???
Μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι φιλαράκι
![]()
να φανταστω διπλος???Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
να φανταστω διπλος???
διπλος!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
![]()
ρε γαμω τη πουτανα μου........
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
ρε γαμω τη πουτανα μου........
αστην ησυχη και ΨΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Καλά να περάσετε παιδιά έχω δει αγώνα στο Mugello
και είναι πραγματικά φτανταστικά![]()
Εγώ μαζεύω για το ανοιξιάτικο
Trackbike ή αμα μου τη δώσει και είμαι και τυχερός
ένα trackday Misano.
Ερωτηξούλα σοβαρότατη, στο prato που λες να πάμε, ΟΘΟΝΗ έχει; Αν δεν έχει, τα χρονομετρημένα είναι 100% μαλακία. Περνάνε και δεν ξέρεις τι γίνεται... Αν έχει, λέει. Και φέτος θα πέσει καλύτερη οργάνωση εξοπλισμού για το χορτάρι![]()
εχουμε κλεισει εδω και μια βδομαδα με αλλους 3 φιλους.αναχωρηση 30 ιουνιου επιστροφη 7Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εννοεις μαζι μας η θα πας με αλλους???
σημασια δεν εχει να φτασεις αλλα να αναρωτηθεις πως εφτασα
ναι...το σαββατο λεει οτι ειναι χαλαρα...αλλα εγω θελω να παω για να τσεκαρω και το μερος...Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ερωτηξούλα σοβαρότατη, στο prato που λες να πάμε, ΟΘΟΝΗ έχει; Αν δεν έχει, τα χρονομετρημένα είναι 100% μαλακία. Περνάνε και δεν ξέρεις τι γίνεται... Αν έχει, λέει. Και φέτος θα πέσει καλύτερη οργάνωση εξοπλισμού για το χορτάρι![]()
![]()
To Σάββατο είναι χαλαρά, Κυριακή γίνεται της πόπης από το πρωί, αλλά οι οθόνες που είναι... Αν είναι prato με οθόνη είναι πολύ ωραία φάση, αν δεν έχει, ξενερώνεις... Απλά περνάνε μπροστά σου, δεν ξέρεις ποιός κάνει γρήγορο γύρο και ποιός όχι, δεν ξέρεις την κατάταξη, γενικά δεν έχει ενδιαφέρον. Βλέπεις καλό θέαμα μεν, αλλά είσαι "εκτός" φάσης. Για αυτό ρωτάω, το σχεδιάγραμμα του Misano ας πούμε έλεγε που έχει οθόνες για να ξέρεις που να κλείσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ναι...το σαββατο λεει οτι ειναι χαλαρα...αλλα εγω θελω να παω για να τσεκαρω και το μερος...![]()