ε μην υπερβαλλεις και συ τωρα.
ε μην υπερβαλλεις και συ τωρα.
done.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
οχι δεν ειναι καθολου αστειο
Ειναι απολυτα αστείο , οχι σαν θεμα αλλα σαν τι λαός είμαστε....
Από την εκπομπη αυτη καταλαβαινει κανείς πολλα πράγματα. Εαν το πλέον εθνικιστικο/φανατικο καναλι, τον μονο που βρισκει να μιλησει ειναι ο καψας του γεεθα, εχω να πω οτι είμαστε πολύ κωλοφαρδοι που δεν εγινε πόλεμος εκεινο το βραδυ...Θα ειχαμε εκατονταδες ορφανες οικογένειες και δε θα μιλαγαμε για γκριζες αλλα για κοκκινες ζωνες τωρα...
Αυτά και μονον για το σοβαρο του θεματος. Κατα τα άλλα οι αρβυλιώτες καλα κανουν και γελάνε και το κοροϊδεύουν, αλλωστε δεν κοροϊδευουν τα γεγονοτα των Ιμίων, αλλα τη νοοτροπία μας (βυσμα κλπ)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τι με θυμίσατε τώρα....
(Απόρρητο).
Τι λακαμας θεε μου βγηκε να δηλώσει οτι υπηρετούσε στο κψμ του ΓΕΕΘΑ;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε 'σεις δε γελάμε ούτε με τα γεγονότα στα Ίμια, ούτε προφανώς με αυτούς που σκοτώθηκαν εκεί.
Με τον βλαμένο γελάμε και με τους άλλους που τον έβγαλαν ως ντοκουμέντο, και περιμένεις να ήταν πάνω σε καμιά φρεγάτα εκεί, σε τίποτα διαβιβάσεις να άκουγε το τι λεγόταν και αυτός ήταν στο καψιμί του υπουργείου!![]()
Και δεν φτάνει αυτό αλλά λέει κιόλας ότι ήταν με τα όπλα στα χέρια και τους γεμιστήρες γεμάτους. Όλα αυτά σύνορα Νέου Ψυχικού με Παπάγου...
Άμα αυτό δεν είναι ο ορισμός του γελοίου, τότε δεν ξέρω τι είναι.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Με αυτόν γελάμε σίγουρα.. με το ΤΗΛΕΑΣΤΥ προβληματιζόμαστε που στην ουσία περιγελάει τον θάνατο των παιδιών στα Ίμια φωνάζοντας ενα βλαμένο να λέει οτι στο ένα χέρι είχε όπλο και στο άλλο το μπρίκι και έκανε 3 φουσκάλες βαρύ-μέτριο.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Δεν προκειται περι σοβαροφανειας το σκεπτικο το δικο μου εχεις εξης:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μαγκες, γελάστε και λιγο...
Πολύ σοβαροφάνεια και δεν αξιζει![]()
ΜΕ τον σαχλαμαρα και το καναλι του φυρερ απλα εκνευρισμος,τσαντηλα που ειναι τοσο ηλιθιοι και προσπαθουν να εκμεταλευοτουν ακομα και τους νεκρους.
Οσο για τους αλλους φιλε αν και πλεον δεν τους παρακολουθω νομιζω πως ειναι στην ιδια κατηγορια ηλιθιο χιουμορ που μπορει να κανουμε και εμεις εδω, και κατα καιρους μεγαλοστομιες περι ξεσηκωμων κτλ,μπαινουν στην ιδια κατηγορια κανοντας επανασταση μαζι με τον Λαζοπουλο καθε τοσο απο την TV.
Εξαιρω απο τα παραπανω την ομορφη μελαχρινη με τα μεγαλα......ματια![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
[...]Άμα αυτό δεν είναι ο ορισμός του γελοίου, τότε δεν ξέρω τι είναι.
Ο ορισμος του νεοέλληνα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κάνουμε τα πάντα για 5' δημοσιότητας....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρε παιδιά, σοβαρα τώρα.
Στατιστικά πόσο εύκολο είναι να βρουν φαντάρο καψιμιτζή που το 1996 υπηρετούσε στο ΓΕΣ?
Αν υποθέσουμε ότι το ΓΕΣ απασχολούσε 10 ΚΨΜδες και ο ΕΣ είχε τότε περίπου 80.000 οπλίτες.Μιλάμε για 1 στους 8.000 ή 0,012%
Θέλει τρελό ψάξιμο για να τον βρεις![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάνουμε τα πάντα για 5' δημοσιότητας....
Ο τύπος βρέθηκε γνωστός. Είχε δώσει την συνέντευξη πριν 5 χρόνια στο κανάλι αυτό, κάνοντας το χατήρι του φίλου του, που ήταν ο παρουσιαστής. Από τότε ούτε που είχε ασχοληθεί με το θέμα, μέχρι που είδε τον εαυτό του στο ράδιο αρβύλα. Την συνέντευξη την έχουν κόψει και ράψει στα μέτρα τους.
Κοινός την πάτησε και τώρα δε ξέρει που να κρυφτεί
![]()
---Dum spiro, spero---
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Ρε παιδιά, σοβαρα τώρα.
Στατιστικά πόσο εύκολο είναι να βρουν φαντάρο καψιμιτζή που το 1996 υπηρετούσε στο ΓΕΣ?
Αν υποθέσουμε ότι το ΓΕΣ απασχολούσε 10 ΚΨΜδες και ο ΕΣ είχε τότε περίπου 80.000 οπλίτες.Μιλάμε για 1 στους 8.000 ή 0,012%
Θέλει τρελό ψάξιμο για να τον βρεις![]()
![]()
μην τρελαίνεσαι ,δικό τους παιδί είναι δεν θα έψαξαν ιδιαίτερα! Ή έχεις την εντύπωση οτι οι πολεμόχαροι εθνικιστές πάνε πρώτη γραμμή ?? Τσαμπουκάς με το αίμα των άλλων .....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Δεν προκειται περι σοβαροφανειας το σκεπτικο το δικο μου εχεις εξης:
ΜΕ τον σαχλαμαρα και το καναλι του φυρερ απλα εκνευρισμος,τσαντηλα που ειναι τοσο ηλιθιοι και προσπαθουν να εκμεταλευοτουν ακομα και τους νεκρους.
Οσο για τους αλλους φιλε αν και πλεον δεν τους παρακολουθω νομιζω πως ειναι στην ιδια κατηγορια ηλιθιο χιουμορ που μπορει να κανουμε και εμεις εδω, και κατα καιρους μεγαλοστομιες περι ξεσηκωμων κτλ,μπαινουν στην ιδια κατηγορια κανοντας επανασταση μαζι με τον Λαζοπουλο καθε τοσο απο την TV.
Εξαιρω απο τα παραπανω την ομορφη μελαχρινη με τα μεγαλα......ματια![]()
παρα πολύ σωστά
πωλειται φρεσκος βασιλικος πολτος και μελι ευκαλυπτου παραγωγης μου χωρις καμια επεξεργασια
μπαρουτοκαπνισμενος...
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao: