Φτιάξε ένα βενζινάδικο-πλυντήριο τότε :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μαλακες εχει καει ο εγκεφαλος μου!!!!
![]()
![]()
![]()
Φτιάξε ένα βενζινάδικο-πλυντήριο τότε :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
A, γειά σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Αυτό δεν ισχύει σε οτιδήποτε, που έχει γίνει σε "αρπακόλλα" mode και όχι μετα από σοβαρό ψάξιμο και έρευνα αγοράς;
Και επειδή 1-10-100 καταστράφηκαν, αφού φάνηκαν προπέτες χωρίς να έχουν επιχειρηματικό σχέδιο, σημαίνει ότι αυτό είναι νόμος;
εντιτ: Αρχίσαμε....
Μιας και ανολιξαμε φιλοσοφική συζήτηση..
Δεν πα' να΄σαι τσαγκάρης? γητευτής γεωσκώληκων ? πεταλωτής σκαθαριών?
αν εχεις κάτι σοβαρό να προτείνεις, αν αγαπάς αυτό που κάνεις, αν εχεις βάλει στόχο σοβαρό μακροχρόνιο, που αποτελείται από μικρούς βραχυχρόνιους,
υπάρχει τεράστια πιθανότητα να πετύχεις!
Γνώμη μου..
ναι στο πρώτοΑρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Αυτό δεν ισχύει σε οτιδήποτε, που έχει γίνει σε "αρπακόλλα" mode και όχι μετα από σοβαρό ψάξιμο και έρευνα αγοράς;
Και επειδή 1-10-100 καταστράφηκαν, αφού φάνηκαν προπέτες χωρίς να έχουν επιχειρηματικό σχέδιο, σημαίνει ότι αυτό είναι νόμος;
το θέμα είναι ότι υπάρχουν εκεί έξω μερικές εταιρείες "καλοθελητές" που πουλάνε τεχνογνωσία και υποστήριξη για στήσιμο επιχείρησης σαλιγκαριών, τάζοντας :
1. απόδοση επένδυσης που απέχει πολύ απο τη πραγματική (προς το χειρότερο εννοείται)
2. τεχνογνωσία εξειδικευμένη που αποδεικνύεται τεχνογνωσία του δρόμου (στη πουλάνε όμως σε τιμή premium)
3. εγγύηση επιτυχίας η οποία φυσικά δεν έρχεται (η συνέχεια στα δικαστήρια)
4. κρυφές παραμέτρους που δεν στις λένε ποτέ και οι οποίες ευθύνονται για την αποτυχία.
τεκμήρια υπάρχουν πολλά (δε τα βάζω εδώ, τα έχω σε hard copy και δεν πρόκειται να καθήσω να γράψω...)
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
2 ποτηράκια νερό, όποτε νοιώθεις έτσι και βάλε ταντρική μουσική να σε συνοδεύει....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
Βοηθάει!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Inochi, ρε!
Για οσο.
να ρωτήσω? πού εκεί έξω εννοείς?Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
....
τ...υπάρχουν εκεί έξω μερικές εταιρείες "καλοθελητές" ....:
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εσύ που ξέρεις τα πολλά, κι ο νους σου κατεβάζει
ένα καράβι πλαστικό, πόσες καπότες βγάζει?
Πνίγηκα ρε μλκ Μπάμπη με τον καφέ......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ναι σε όλα αυτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
το θέμα είναι ότι υπάρχουν εκεί έξω μερικές εταιρείες "καλοθελητές" που πουλάνε τεχνογνωσία και υποστήριξη για στήσιμο επιχείρησης σαλιγκαριών, τάζοντας :
1. απόδοση επένδυσης που απέχει πολύ απο τη πραγματική (προς το χειρότερο εννοείται)
2. τεχνογνωσία εξειδικευμένη που αποδεικνύεται τεχνογνωσία του δρόμου (στη πουλάνε όμως σε τιμή premium)
3. εγγύηση επιτυχίας η οποία φυσικά δεν έρχεται (η συνέχεια στα δικαστήρια)
4. κρυφές παραμέτρους που δεν στις λένε ποτέ και οι οποίες ευθύνονται για την αποτυχία.
τεκμήρια υπάρχουν πολλά (δε τα βάζω εδώ, τα έχω σε hard copy και δεν πρόκειται να καθήσω να γράψω...)
![]()
Μα αυτά δεν σημαίνουν ότι είσαι πολύ βλάκας να ξεκινήσεις κάτι και εμπιστεύεσαι κάποιον (συνήθως τυχοδιώκτη) να σου κάνει την δουλειά;
Αυτό δεν αποτελεί "σοβαρό επιχειρηματικό σχέδιο", αλλά "σοβαροφανές".... και προφανή μαλακία.
Α! και μην μου γνέφεις κάθε φορά που γράφεις, είμαι τόσο χαζός που κάνω το εκκρεμές ακολουθώντας το χεράκι και ζαλίζομαι.
Inochi, ρε!
Για οσο.
εδώ το παιδί ψάχνεται να κατακτήσει μία θέση στον επιχειρηματικό κόσμο,Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πνίγηκα ρε μλκ Μπάμπη με τον καφέ......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κι εσύ που πίνεις το καφεδάκι σου αμέριμνος πίσω απο τις μετοχές σου και τα ρέπο σου (όχι ρεπό),
δεν μπορείς να βοηθήσεις την κουβέντα ? ε???![]()
![]()
νταξει...επικ θρεντ!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
να ρωτήσω? πού εκεί έξω εννοείς?
Στον πλανητη Ουρανό!
![]()
Ρε συ Τρουπ, απ'όλους εσύ γνωρίζεις ότι ζορίζομαι στην ...:a31: (αναφέρομαι προσωπικά κ σε κανέναν άλλον)Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
νταξει...επικ θρεντ!!!
![]()
![]()
![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
χα....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Στον πλανητη Ουρανό!
![]()
![]()
το εκεί έξω είναι η ελληνική υπο-πραγματικότητα
και το εκεί έξω ίσως είναι κάποιος σοβαρός άνθρωπος που έχει τεχνογνωσία
στο εξωτερικό.
Τι καλό παιδί!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
....
το σπαμ επιτρεπεται,ευχαριστω πολυ..![]()
![]()
Εμείς ευχαριστούμε!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
χα....![]()
το εκεί έξω είναι η ελληνική υπο-πραγματικότητα
και το εκεί έξω ίσως είναι κάποιος σοβαρός άνθρωπος που έχει τεχνογνωσία
στο εξωτερικό.
Ρε Φωταρα μου, για Ελλαδα ΠΡΟΦΑΝΩΣ μιλαμε!
Εδω ειναι το "εκει εξω" των καλοθελητων!
![]()
![]()
![]()