Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 99

Θέμα: Παραλίγο μακαρίτης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αρα ο φιλος τζαροτ δεν πηγαινε οπως προβλεπει και του δινει καθε δικαιωμα ο κοκ.

οκ ευχαριστω.καλυφθηκα.

Για μια ακόμα φορά προς όλους τους "καλυμένους" και μη "επαΐοντες" του forum ... (Gandalf, Trooper κλπ)

Κατ' αρχήν:
    Μπορείτε να κατεβάσετε το νόμο που αναφέρετε [3542 3/6/2007] εδώ http://www.elinyae.gr/el/lib_file_up...9609318625.pdf

...αλλά και τον KOK http://www.4troxoi.gr/files/Media/Pdf/KOK.pdf

Αυτοί είναι οι ισχύοντες νόμοι του κράτους. Και όχι το τι γράφει ο κάθε καθηγητής ...

Διαβάστε προσεκτικά λοιπόν και σας προκαλώ να βρείτε αυτά που αναφέρετε ειδικά τα όσα ο φίλος Gandal με περισσή σπουδή αναφέρει:
    "Δεν επιτρέπεται η κίνηση ποδηλάτων και άλλων Ι.Χ. πλήν των μοτοσυκλετών στους λεωφορειόδρομους"

Αν βρείτε κάτι το ξανασυζητάμε...

Α, και για να σας βοηθήσω να ξεκινήσετε απο κάπου ...άρθρο 16 και μετά συνεχίζετε μονάχοι σας. (μη σας τα δώσω και όλα απο την αρχή. Έτσι?)

Αν δεν διαβάσατε τα κείμενα αυτά πριν το παίξετε νομικοί, και απλά πιστεύετε και αναπαράγετε τυφλά ότι διαβάζετε σε διάφορα forum τόσο το χειτότερο για σας...

Μάλλον "ακάλυπτοι" μου φαίνεστε...
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    Για μια ακόμα φορά προς όλους τους "καλυμένους" και μη "επαΐοντες" του forum ... (Gandalf, Trooper κλπ)

Κατ' αρχήν:
    Μπορείτε να κατεβάσετε το νόμο που αναφέρετε [3542 3/6/2007] εδώ http://www.elinyae.gr/el/lib_file_up...9609318625.pdf

...αλλά και τον KOK http://www.4troxoi.gr/files/Media/Pdf/KOK.pdf

Αυτοί είναι οι ισχύοντες νόμοι του κράτους. Και όχι το τι γράφει ο κάθε καθηγητής ...

Διαβάστε προσεκτικά λοιπόν και σας προκαλώ να βρείτε αυτά που αναφέρετε ειδικά τα όσα ο φίλος Gandal με περισσή σπουδή αναφέρει:
    "Δεν επιτρέπεται η κίνηση ποδηλάτων και άλλων Ι.Χ. πλήν των μοτοσυκλετών στους λεωφορειόδρομους"

Αν βρείτε κάτι το ξανασυζητάμε...

Α, και για να σας βοηθήσω να ξεκινήσετε απο κάπου ...άρθρο 16 και μετά συνεχίζετε μονάχοι σας. (μη σας τα δώσω και όλα απο την αρχή. Έτσι?)

Αν δεν διαβάσατε τα κείμενα αυτά πριν το παίξετε νομικοί, και απλά πιστεύετε και αναπαράγετε τυφλά ότι διαβάζετε σε διάφορα forum τόσο το χειτότερο για σας...

Μάλλον "ακάλυπτοι" μου φαίνεστε...
    1.δεν ειμαι νομικος
    2.δεν τα ξερω ολα
    3.ξερω τι ξερω.
    4.καλυμενος ειμαι
    5.στις σελιδες 1321 και 1322 του 3542 (το πρωτο λινκ που παρεθεσες), στο αρθρο 18 αναφερει:''τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας, για τις διάφορες κατηγορίες
    αυτοκινήτων οχημάτων και των συνδυασμών αυτών.''

προσωπικα δε βλεπω να αναφερει κατι για ποδηλατα,οπως δεν αναφερει τιποτα για αεροπλανα,ουφο,τραινα.συμπεραινω λοιπον οτι τα παραπανω οχηματα που ανεφερα ΜΑΛΛΟΝ δεν εχουν θεση εκει.

στην ιδια λογικη λοιπον η σημανση οταν διερχεσαι σε λεωφορειολωριδα δειχνει οτι εντος αυτης μπορουνε να κινουντε μοτοποδηλατα,μοτοσυκλετες και λεωφορεια.το γεγονος οτι δεν δειχνει με κοκκινο χ τα ποδηλατα,τα αεροπλανα,τα ουφο και τα τραινα δεν σημαινει οτι επιτρεπονται κιολας

δεν ειναι κακο να κανουμε λαθη αρκει να μαθαινουμε απο αυτα.αν ειμαι εγω λαθος δεν εχω προβλημα να το παραδεχτω οπως εχω αποδειξει και στο παρελθον εδω μεσα.

ενας καλυμενος,ακαλυπτος :a12: .συμμασια (το αντιθετο της πλημασιας) εχει οτι δεν εγινες σπλας.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

...στις σελιδες 1321 και 1322 του 3542 (το πρωτο λινκ που παρεθεσες), στο αρθρο 18 αναφερει:''τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας, για τις διάφορες κατηγορίες
    αυτοκινήτων οχημάτων και των συνδυασμών αυτών.''
    Μα αγαπητέ Trooper έχεις δίκιο, το γράφει πεντακάθαρα :
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	art18.jpg 
Προβολές:	155 
Μέγεθος:	85,3 KB 
ID:	222898

Μα αγαπητέ Trooper έχεις δίκιο, το γράφει πεντακάθαρα :
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
    εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!

τωρα μηπως μπορεις να μου δειξεις οπως εκανες παραπανω σε ποιους κανονες-νομους εντασονται τα ποδηλατα?

εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!

τωρα μηπως μπορεις να μου δειξεις οπως εκανες παραπανω σε ποιους κανονες-νομους εντασονται τα ποδηλατα?
    Ωραία. Χαίρομαι που το λύσαμε και αυτό.

Όπως σου είπα και πριν, και κάνε τον κόπο να το διαβάσεις αυτή τη φορά, άρθρο 16.

Επίσης ανοιξε το 2 link και κάνε search "ποδηλ". Δεν θα βρεις πολλά, οπότε δεν θα σου πάρει πάνω απο 15 λεπτά συνολικό διάβασμα.
    Φώτα, Πέδηση, Θέση στο δρόμο. Λίγο πολύ αυτά ορίζονται για τα ποδήλατα. Κατά τα αλλα ο ΚΟΚ είναι σαφής και απλός: Τα ποδήλατα έχουν ΚΑΘΕ δικαιώμα να κινούνται κανονικά όπως και τα άλλα οχήματα. Πάντα εντός προδιαγραφών φώτα, ανακλαστήρες κράνη κλπ κλπ.

Μάλιστα αν θες και insider tip, οι κατα καιρόύς διατάξεις όπως αυτή που αναφέρεται ο "Καθηγητής" είναι στην ουσία ακυρωμένες με μεταγενέστερες υπουργικές αποφάσεις, ερμηνίες γ.γ και υπηρεσιών, αποφάσεις ανεξάρτητων αρχών κλπ...

Ωστόσο φίλε μου υπεράνω όλων το Σύνταγμα (στο οποίο οι Έλληνες πολίτες επιτρέπεται να κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΑ....) και υπεράνω αυτού η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Και η κοινή λογική λέει πως ο ΜΑΛΑΚΑΣ που κόντεψε να πέσει πάνω μου ενώ με εβλεπε 30 μέτρα πριν, ηταν ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ σέ κάθε σύστημα συντεταγμένων.

Επίσης η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ λέει πως η ηλίθια λογική της ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, του στύλ σταματάω και κάνω την πάπια, εχει σκοτώσει πολύ περισσότερους απο τη λογική οδηγάω σβέλτα και επιθετικά διεκδικόντας τον ζωτικό χώρο του οχήματός μου με 6 αισθήσεις τεντωμένες στο 110%...

Άλλωστε η καλύτερη αμυνα είναι η επίθεση. Οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ οδηγοί ξέρουν και συμφωνούν.

Επίσης η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ λέει πως η ηλίθια λογική της ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, του στύλ σταματάω και κάνω την πάπια, εχει σκοτώσει πολύ περισσότερους απο τη λογική οδηγάω σβέλτα και επιθετικά διεκδικόντας τον ζωτικό χώρο του οχήματός μου με 6 αισθήσεις τεντωμένες στο 110%...

Άλλωστε η καλύτερη αμυνα είναι η επίθεση. Οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ οδηγοί ξέρουν και συμφωνούν.
    Στον δρομο αυτη η λογικη ειναι απλα καταστροφικη.Μπορω να σου φερω παραδειγματα αλλα αν το σκεφτεις προσεκτικα θα δεις οτι ειναι προφανες.

Ωραία. Χαίρομαι που το λύσαμε και αυτό.

Όπως σου είπα και πριν, και κάνε τον κόπο να το διαβάσεις αυτή τη φορά, άρθρο 16.

Επίσης ανοιξε το 2 link και κάνε search "ποδηλ". Δεν θα βρεις πολλά, οπότε δεν θα σου πάρει πάνω απο 15 λεπτά συνολικό διάβασμα.
    Φώτα, Πέδηση, Θέση στο δρόμο. Λίγο πολύ αυτά ορίζονται για τα ποδήλατα. Κατά τα αλλα ο ΚΟΚ είναι σαφής και απλός: Τα ποδήλατα έχουν ΚΑΘΕ δικαιώμα να κινούνται κανονικά όπως και τα άλλα οχήματα. Πάντα εντός προδιαγραφών φώτα, ανακλαστήρες κράνη κλπ κλπ.

Μάλιστα αν θες και insider tip, οι κατα καιρόύς διατάξεις όπως αυτή που αναφέρεται ο "Καθηγητής" είναι στην ουσία ακυρωμένες με μεταγενέστερες υπουργικές αποφάσεις, ερμηνίες γ.γ και υπηρεσιών, αποφάσεις ανεξάρτητων αρχών κλπ...

Ωστόσο φίλε μου υπεράνω όλων το Σύνταγμα (στο οποίο οι Έλληνες πολίτες επιτρέπεται να κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΑ....) και υπεράνω αυτού η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Και η κοινή λογική λέει πως ο ΜΑΛΑΚΑΣ που κόντεψε να πέσει πάνω μου ενώ με εβλεπε 30 μέτρα πριν, ηταν ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ σέ κάθε σύστημα συντεταγμένων.

ρε αγορινα..το αρθρο 16 το διαβασα και πριν.τι πρεπει να καταλαβω απο αυτο?:
    Άρθρο 16
    Η παράγραφος 4 του άρθρου 18 αντικαθίσταται ως
    εξής:
    «4. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου
    αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο ογδόντα
    (80,00) ευρώ.»

παμε παρακατω...οι κανονες για τα ποδηλατα ειναι οντως ελαχιστοι γιατι θεωρουνε δεδομενο (μαλακια αλλα τι να κανουμε) οτι τα ποδηλατα κινουντε σε ποδηλατοδρομους.κατα τα αλλα τα ποδηλατα εχουνε ΣΑΦΩΣ δικαιωμα να κινουνται αρκει να πληρουντε οι προυποθεσεις πραγμα που ισχυει και για τα αλλα οχηματα.

στην επομενη παραγραφο σου...ειναι το χαρακτηριστικο μας μαλλον.μπερδευουμε το ελευθερα με το ασυδωτα...

επιμενεις οτι φταιει ο οδηγος του τρολει...εχω γραψει πιο πισω ενα ποστακι που σε τοποθετει σε λαθος σημειο τη στιγμη που σε ''ξυριζει'' ισως δεν το ειδες.τελος παντων.

τελος συμφωνω σε αυτα που λες περι αμυντικης και επιθετικης οδηγησης αλλα δεν ξερω αν και κατα ποσο μπορεις να επιλεξεις ποτε να κινηθεις ''επιθετικα'' και ποτε ''αμυντικα''.απο το παραδειγμα σου παντως που προσπαθεις να πεισεις οτι κινηθηκες ''επιθετικα'' εχοντας 20χλμ/ωρα και φουλ εκτεθειμενος πανω σε ποδηλατο απεναντι σε τρολει...με συγχωρεις αλλα μου δινεται το δικαιωμα να αμφισβητω τη κριση σου.νο χαρντ φιλινγκς.

Τελικά ΔΕΝ διαβάζεις αυτά που γράφω.

Άρθρο 16 του ΚΟΚ. To γράφω καθαρά:

"...Επίσης ανοιξε το 2 link και κάνε search "ποδηλ". Δεν θα βρεις πολλά, οπότε δεν θα σου πάρει πάνω απο 15 λεπτά συνολικό διάβασμα...."

Άρθρo 16
    Θέση επί της oδoύ
    1. Στo oδικό δίκτυo της Χώρας ισχύει η δεξιά κατεύθυνση κυκλoφoρίας.
    O oδηγός κάθε oχήματoς υπoχρεoύται, τηρoυμένων των διατάξεων των
    άρθρων 12 παράγραφος 1 και 17 παράγραφος 6 τoυ παρόντoς Kώδικα, να
    oδηγεί τo όχημά τoυ πλησίoν τoυ δεξιoύ άκρoυ τoυ oδoστρώματoς και αν
    ακόμη oλόκληρo τo oδόστρωμα είναι ελεύθερo.
    2. O oδηγός, με εξαίρεση την περίπτωση απoλύτoυ ανάγκης, υπoχρεoύται
    Κεφάλαιο Γ΄. Κανόνες οδικής συμπεριφοράς
    57
    να κινείται απoκλειστικά στις καθoρισμένες, για την κατηγoρία τoυ oχήματός
    τoυ ειδικές oδoύς, oδoστρώματα και λωρίδες κυκλoφoρίας όπoυ υφίστανται
    τέτoιες. Aν δεν έχει oριστεί λωρίδα κυκλoφoρίας ή ειδική oδός γι’ αυτoύς, oι
    μεν oδηγoί φoρτηγών, λεωφoρείων και βραδυκίνητων και βραδυπoρoύντων
    γενικά oδικών oχημάτων υπoχρεoύνται, τηρoυμένων των διατάξεων τoυ
    άρθρoυ 17 παράγραφος 6 τoυ Kώδικα αυτoύ, να oδηγoύν αυτά στη δεξιά λω-
    ρίδα κυκλoφoρίας στις oδoύς oι oπoίες έχoυν δύo τoυλάχιστoν λωρίδες κατά
    κατεύθυνση, oι δε oδηγoί μoτoπoδηλάτων, πoδηλάτων και μη μηχανoκίνητων
    oχημάτων, καθώς και οι οδηγοί ζώων, υπoχρεoύνται να κινoύνται κατά μήκoς
    oποιoυδήπoτε πρoς την κατεύθυνση της κυκλoφoρίας βατoύ ερείσματoς της
    oδoύ, εφόσoν υπάρχει, και δεν πρoκαλείται δυσχέρεια στoυς χρησιμoπoιoύντες
    αυτό, άλλως πλησίoν τoυ άκρoυ δεξιoύ τoυ oδoστρώματoς.
    3. Τηρουμένων των διατάξεων της παραγράφου 1, σε oδoστρώματα πoυ
    είναι χωρισμένα σε δύo ή περισσότερες λωρίδες κυκλoφoρίας, κατά κατεύ-
    θυνση με κατά μήκoς διαγραμμίσεις, oι oδηγoί oχημάτων υπoχρεoύνται να
    oδηγoύν αυτά μέσα στα όρια μιας λωρίδας και κατά τo δυνατόν στo μέσo
    αυτής.
    4. O oδηγός δεν επιτρέπεται να κυκλoφoρεί σε oδόστρωμα πoυ πρooρίζεται
    για την αντίθετη πρoς την κατεύθυνσή τoυ κυκλoφoρία, καθώς και σε πλα-
    τείες, πεζόδρoμoυς, πεζoδρόμια, νησίδες ασφαλείας και διαχωριστικές νη-
    σίδες ή ειδικά ερείσματα, τα oπoία πρooρίζoνται για την κυκλoφoρία των
    πεζών, εκτός από περιπτώσεις απoλύτoυ ανάγκης ή όταν ειδικές ρυθμίσεις τo
    επιτρέπoυν.
    5. Σε oδoστρώματα διπλής κατεύθυνσης, τα oπoία έχoυν τέσσερις ή πε-
    ρισσότερες λωρίδες κυκλoφoρίας, o oδηγός δεν επιτρέπεται να καταλαμβάνει
    τις λωρίδες κυκλoφoρίας πoυ πρooρίζoνται για την κίνηση πρoς την αντίθετη
    κατεύθυνση.
    6. Σε oδoστρώματα διπλής κατεύθυνσης, τα oπoία έχoυν τρεις λωρίδες
    κυκλoφoρίας, o oδηγός δεν επιτρέπεται να καταλαμβάνει την ακραία λωρίδα
    κυκλoφoρίας της αντίθετης κατεύθυνσης.
    7. Σε μoνόδρoμoυς (oδoύς μoναδικής κατεύθυνσης), oι oπoίoι έχoυν ειδι-
    κά σημανθεί, o oδηγός δεν επιτρέπεται να oδηγεί αντίθετα με την κατεύθυνση
    τoυ μoνόδρoμoυ.
    8. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις των μεν παραγράφων 1 έως και 3
    του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο ογδόντα (80,00) ευρώ,
    των δε παραγράφων 4 έως και 7 με διοικητικό πρόστιμο διακοσίων (200,00)
    ευρώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Στον δρομο αυτη η λογικη ειναι απλα καταστροφικη.Μπορω να σου φερω παραδειγματα αλλα αν το σκεφτεις προσεκτικα θα δεις οτι ειναι προφανες.
    Φίλε μου είσαι απίστευτα και εγκληματικά λάθος. Πόσα χιλιόμετρα κάνεις το χρόνο?
    Προσωπικά κάνω πάνω απο 30.000 συνολικά με τη μοτοσυκλέτα μου και ποδήλατο μου κάθε χρόνο. Όταν τα φτάσεις δώσε μου συμβουλές.

Στα 30 χρόνια που οδηγάω δίτροχα, (μάλλον πολύ πριν γεννηθείς εσύ) οδηγάω πάντα επιθετικά (προσοχή επιθετικά δεν σημαίνει ηλίθια) και πάντα με ασφάλεια.

Η οδήγηση ούτως ή άλλως ενέχει κινδύνους. Η επιθετική οδήγηση τους μειώνει όσο αυτό είναι δυνατόν. Η αμυντική - παθητική (οδήγηση σαν αυτή που παρουσιάστηκε απο μερικούς σε αυτό το post του στυλ φρενάρουμε και περιμένουμε!!!) απλά τους πολλαπλασιάζει.

Over and Out...

2. ............. oι δε oδηγoί μoτoπoδηλάτων, πoδηλάτων και μη μηχανoκίνητων
    oχημάτων, καθώς και οι οδηγοί ζώων, υπoχρεoύνται να κινoύνται κατά μήκoς
    oποιoυδήπoτε πρoς την κατεύθυνση της κυκλoφoρίας βατoύ ερείσματoς της
    oδoύ, εφόσoν υπάρχει, και δεν πρoκαλείται δυσχέρεια στoυς χρησιμoπoιoύντες
    αυτό, αν υπηρχε και δεν ησουνα εκει εισαι λαθος άλλως πλησίoν τoυ άκρoυ δεξιoύ τoυ oδoστρώματoς.που ουτε εκει ησουν γιατι ησουν πλησιον του ακρου δεξιου ταξι
    3. Τηρουμένων των διατάξεων της παραγράφου 1, σε oδoστρώματα πoυ
    είναι χωρισμένα σε δύo ή περισσότερες λωρίδες κυκλoφoρίας, κατά κατεύ-
    θυνση με κατά μήκoς διαγραμμίσεις, oι oδηγoί oχημάτων υπoχρεoύνται να
    oδηγoύν αυτά μέσα στα όρια μιας λωρίδας και κατά τo δυνατόν στo μέσo
    αυτής.οπου εσυ βρισκεσαι στη λωριδα αλουνου (ταξι) και αυτο ενω τον προσπερνας!!!με αποτελεσμα να εισαι οσο πιο αριστερα γινεται στην τερμα δεξια λωριδα και προσπερνας ενα σταματημενο ταξι ενω η διπλα λωριδα χρησιμοποιειται νομιμα απο αλλο οχημα
    τωρα συνενοηθηκαμε?

...

Η οδήγηση ούτως ή άλλως ενέχει κινδύνους. Η επιθετική οδήγηση τους μειώνει όσο αυτό είναι δυνατόν. Η αμυντική - παθητική (οδήγηση σαν αυτή που παρουσιάστηκε απο μερικούς σε αυτό το post του στυλ φρενάρουμε και περιμένουμε!!!) απλά τους πολλαπλασιάζει.

Over and Out...
    ευχομαι ποτε να μην εισαι ατυχος αλλα οταν εχω ενα τρολει που βγηκε αριστερα να προσπερασει ενα ταξι στη δεξια λωριδα και εσυ με ποδηλατο αντι να σταματησεις πισω απο το ταξι βγηκες και εσυ αριστερα (απο το ταξι) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙ δινοντας και χωρο στο τρολει και ωντας παρατυπος (αφου δεν εχεις δικαιωμα να μπεις στη λωριδα που χρησιμοποιει αλλο οχημα) και αυτο το ονομαζεις επιθετικη οδηγηση......................

τα λογια ειναι περιτα.

οβερ και αουτ και απο μενα.

τωρα συνενοηθηκαμε?
    Όχι. Γιατί όπως καταλαβαίνω για μια ακόμα φορά δεν διαβάζεις αυτά που σου γράφω.

Αλλά συμπεραίνω ότι δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα να σου απαντήσω για ακόμα μια φορά.

Οπότε over and out οριστικά. Έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να αναλύω τον ΚΟΚ...

Over and Out...
    Εγώ έχω την εντύπωση πως αν είχες φρενάρει δεν θα γεμίζαμε 5 σελίδες εδώ πέρα.
    Γιατί δεν θα σε είχε ξύσει το λεοφωρείο. Συνέχισε εσύ επιθετικά, 30 χρόνια
    κάτι ξέρεις.

Εγω δεν θελω να μεινω στο περιστατικο αλλα να σχολιασω τη σταση σου στο δρομο γενικοτερα.Η επιθετικη οδηγηση πρακτικα εχει βαση αναλογα που την ασκεις.Πχ αν την ασκεις σε μια μανα με το χιλιαριακι της ναι δεν θα υπαρξει προβλημα σιγουρα.Αν παρολαυτα πεσεις σε καποιον που κουβαλαει τα ιδια μυαλα,ποιος θα υπερτερησει?Ο ποιο επιθετικος υποθετω.Που σημαινει οτι κατευθειαν μια απλη κινηση στο δρομο μπορει να γινει απο κινηση αλλαγης λωριδας η οτιδηποτε σε τελειως εγωιστικη και ανταγωνιστικη πραξη για το ποιος θα επικρατησει.Η αποψη μου ειναι προσαρμογη αναλογα τον οδηγο που εχεις απεναντι σου.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    Εγώ έχω την εντύπωση πως αν είχες φρενάρει δεν θα γεμίζαμε 5 σελίδες εδώ πέρα.
    Επίσης δε θα γεμίζαμε 5 σελίδες αν όλοι καθόμασταν σπίτια μας.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παραλίγο να την πατήσω...και να με πατήσει!
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:03
  2. Πτώση...παραλίγο
    από THEOD στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 12:49
  3. Παραλίγο αυτόφωρο...
    από parji στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2004, 19:30
  4. Παραλιγο ΑτυΧημα!!!!