Ρε σεις έτσι όπως το πάτε σε λίγο θα το κάνουμε χτες![]()
Όχι και παρασκευή όμως![]()
Τέσπα αν κάτσει σάββατο τουλάχιστον ας γίνει μεσημέρι. Μην ξεκινάω πρωι πρωι με τη δροσούλα των 0C να έρθω θεσνίκη![]()
Ρε σεις έτσι όπως το πάτε σε λίγο θα το κάνουμε χτες![]()
Όχι και παρασκευή όμως![]()
Τέσπα αν κάτσει σάββατο τουλάχιστον ας γίνει μεσημέρι. Μην ξεκινάω πρωι πρωι με τη δροσούλα των 0C να έρθω θεσνίκη![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Καλημέρες.
Εγώ σήμερα και αύριο ό,τι ώρα θέλετε μέσα στην ημέρα, το βράδυ δεν είμαι σίγουρος. Για ΣΚ δεν μπορώ να ξέρω από τώρα.
Κανονίστε πάντως ότι θέλετε και την βρίσκω την άκρη. Επίσης δεν είναι ανάγκη να χάσετε την βόλτα, βρισκόμαστε ή πριν ή μετά αν θέλετε.
Λοιπον για να κανουμε ενα ρεζουμε......![]()
Παρασκευη,
pavlaras1
QSpec
daz
fdtolis
Sahara
Σαββατο,
QSpec(?)
daz
fdtolis
dennis
limari
Joyrider
pavlaras1
atsatsos
Kυριακη,
joyrider
fdtolis
atsatsos
dennis
limari
daz![]()
![]()
![]()
![]()
Γι'αυτους που δεν ξερουμε ειναι:
Vales
Snow
Aφου υπαρχη μεγαλυτερη συμμετοχη το Σαββατο, εγω λεω Σαββατο, απλα να δουμε τη ωρα θα μας βολεψει
Εγω λεω λιγο νωρις για να μπορεσει να ερθει και ο Atsatsos δηλ. κατα της 12 και λιγο πιο αργα να ερθει και ο Joy εκει που θα ειμαστε.....
Ακουω......................................???????????????
Οκ, θα σας βρω εκεί που θα' στε, αν είναι για σάββατο.Αρχικά δημιουργήθηκε από fdTolis
Ακουω.....?
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από fdTolis
Λετε να τον κανουμε Σαββατο πρωι κατα της 11?
εναν πρωινο δεν εχουμε πιει ακομα![]()
![]()
σαλονικα 11 ειναι χαραματα ρε φιλε![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Εσυ να ερθεις κατευθειαν απο την δουλεια, πες οτι θ πας στα μπουζουκια για καφεΑρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
σαλονικα 11 ειναι χαραματα ρε φιλε![]()
![]()
![]()
![]()
12.30 σχολαω το σαββατοΑρχικά δημιουργήθηκε από fdTolis
Εσυ να ερθεις κατευθειαν απο την δουλεια, πες οτι θ πας στα μπουζουκια για καφε![]()
![]()
![]()
![]()
Κατα τους αλλους..
E, ενταξη ελα για ενα πατσα και μετα πας για υπνοΑρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
12.30 σχολαω το σαββατο![]()
![]()
![]()
![]()
ego poulisa ti mixani... ti ora kai pou?? pia mera??me voleuoun ola..arkei na exei parking
![]()
Ρε αφού σΕ λέω, ότι ώρα θέλει η πλειοψηφία.Αρχικά δημιουργήθηκε από fdTolis
Εγω λεω λιγο νωρις για να μπορεσει να ερθει και ο Atsatsos δηλ. κατα της 12 και λιγο πιο αργα να ερθει και ο Joy εκει που θα ειμαστε.....
Ακουω......................................???????????????
Ατσάτσα
θα προσπαθήσω και εγώ να ρθω είτε Σάββατο είτε Κυριακή. Άντε να τα πούμε και από κοντά![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
ego poulisa ti mixani... ti ora kai pou?? pia mera??me voleuoun ola..arkei na exei parking
![]()
αντε και με ενα καινουργιο κουτι τωρανα ξεφυσανε τα turbo μας μαζι
![]()
ελα καντε το 13.30
Κεδρινο η σερατα ειναι το ερωτημα
υγ. μου λειπει το νταρντανομωρο![]()
Κατα τους αλλους..
Κέδρινο η σεράτα. Στην πούδρα μου είστε κουφάλες. Κρίση λέμε ρε!!!!!
Ατσάτσα
Aφου ειπες μεχρι της 13,30 μπορεις, γι'αυτο ειπα 12!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
Ρε αφού σΕ λέω, ότι ώρα θέλει η πλειοψηφία.
Λοιπον για οσους ερθουν με μοτο, το κανουμε 12,20 Καμαρα και 12,30 αναχωρουμε για Κεδρινο που ειναι και κοντα εχει και παρκινκ για τους κλιματιστικους![]()
![]()
Ειμαστε ενταξη με την ωρα?????
Αν οσοι δεν τους βολευει η ωρα ας το πουν και αλλαζουμε αναλογος......![]()
εγώ είμαι κομπλέ. Μέρα;
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...