και για να είμαστε σωστοί και τίμιοι και για τις δύο πλευρές του σκακιού, μερικές αλήθειες
+σωστάΑρχικά δημιουργήθηκε από χρυσόστομος
1)Σαν εκδότης, και να θες να πεις την αλήθεια, μόλις έρθουν οι λογαριασμοί από τυπογραφείο, πρακτορείο, μισθοδοσία βλέπεις τα χιλιάρικα σου να κάνουν φτερά.
και κάποιοι πρέπει να πουν και ένα ευχαριστώ για τις καλές εποχές που από αυτά τα περιοδικά έφαγαν ψωμάκι
+σε τιμάΑρχικά δημιουργήθηκε από χρυσόστομος
Υ.Γ.2 Παραδέχομαι ότι και έγω φοβήθηκα πολλές φορές για τη "δουλίτσα" μου αλλά ποτέ δεν ήμουν ψεύτης και ανήθικος.
+ και έπεται συνέχειαΑρχικά δημιουργήθηκε από baron
Μαζί έκλεισε ή κλείνει και ο κύκλος που ονομάζεται "Ειδικός τύπος" μοτοσυκλέτας* στην Ελλάδα με την μορφή που τον ξέραμε, αλλά έτσι όπως κατάντησε δεν νομίζω να λείψει και από κανέναν.
+ όσα και άλλα θεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
Πόσο κάνει ένα περιοδικό; 4 ευρώ;
13000 χ 4 = 52.000 λοιπόν είσπραξη τον συγκεκριμένο μήνα.
Να πληρώσει τι με αυτά τα χρήματα; Τυπογραφείο; Διανομή; Προσωπικό;
....ναι τι να πω.....η αλήθεια είναι μία και πονάειΑρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Και τωρα βγαινουν και κλαιγονται, κατηγορωντας αυτα που εκαναν τοσα χρονια (ποιος?εγω?), ξεσκεπαζουν τα αφεντικα τους (αυτοι φταινε για ολα!) και θελουν αφεση αμαρτιων. ..... ε?!?
Καλα, αφου μια δεκαετια κοροιδευατε (ή τουλαχιστον προσπαθησατε σκληρα), κανοντας τα κουταβια των εταιρειων, και δινοντας κουτοχορτο με καθε τευχος, τωρα τι περιμενετε?
Να σας ευχαριστησουμε που ανακαλυψατε τον τροχο?
Αφου εσεις τα κανατε σαν τον κωλο της μαιμους, αντιγραφωντας πιστα τους ραγιαδες σας.
Αν θελατε τιμιοτητα και αληθεια(που τοσο αποζητατε τωρα) υπηρχαν κι αλλες αξιοπρεπεις δουλειες (χωρις ομως image).![]()
δυστυχώς έτσι φαίνεται......Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
ξαμοληθηκατε στα τζαμπα forums για να πιασετε και κανενα πελατακι?
Δυστυχως ομως για εσας, ο φτωχος πλην τιμιος μηχανοβιος ξυπνησε, η βενζινη ακριβυνε και η αγορα εκλεισε.
*και μία φιλική συμβουλή:
μάθετε από τα λάθη των άλλων,
μην προσπαθήσετε να αντιγράψετε την αποτυχημένη πολιτική τους και ύφος
επειδή η τάση φαίνεται να υπάρχει
αφήστε το καλάμι σκεπασμένο καλά στην αποθήκη σας μόνο για σκ ψαρέματος γιατί ο κόσμος
ΕΥΤΥΧΩΣ, από τα γραφόμενα καταλαβαίνει.....
καλή τύχη και καλά άρθρα