Τρίτη.
Τρίτη δίνω μάθημα. Τετάρτη;
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
αν ειναι ετσι Πεμπτη, γιατι τις αλλες μερες ο Ερμης μου ειναι αναδρομος και ο Διας γ@^%ει την Βισση![]()
Σαββατο 12,20 Καμαρα για να παμε Κεδρινο![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fdTolis
αν ειναι ετσι Πεμπτη, γιατι τις αλλες μερες ο Ερμης μου ειναι αναδρομος και ο Διας γ@^%ει την Βισση![]()
Σαββατο 12,20 Καμαρα για να παμε Κεδρινο![]()
![]()
θα αργησω λιγο.. μπορει με 2 τροχους![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Αγόρια, αν δέχεστε καινούριους στο παρεάκι σας λέω να σας παίξω και εγώ (αν μου το επιτρέψει και η εξεταστική βέβαια...) :smilea:
Ferrari to the bone!!
Μόνο μην έρθεις με το ferraroκουτο γιατί βλέπω να το χάνει το θερμαινόμενο νταρντανομωρό ο Dennis λόγω ανταγωνισμούΑρχικά δημιουργήθηκε από Ferraristis
Αγόρια, αν δέχεστε καινούριους στο παρεάκι σας λέω να σας παίξω και εγώ (αν μου το επιτρέψει και η εξεταστική βέβαια...) :smilea:![]()
Φυσικά κ να' ρθεις![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
αν εχει ferrari θα βαλω την περουκα μου και θα παω εγω στην θεση της!! πλλλακα με κανεις ?? :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Μόνο μην έρθεις με το ferraroκουτο γιατί βλέπω να το χάνει το θερμαινόμενο νταρντανομωρό ο Dennis λόγω ανταγωνισμού![]()
Φυσικά κ να' ρθεις![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Ρε θα το τρομάξεις το παιδί μην λες τέτοια. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
αν εχει ferrari θα βαλω την περουκα μου και θα παω εγω στην θεση της!! πλλλακα με κανεις ?? :rotflmao: :rotflmao:![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
μου φαίνεται θα μαλλιοτραβηχτούμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
αν εχει ferrari θα βαλω την περουκα μου και θα παω εγω στην θεση της!! πλλλακα με κανεις ?? :rotflmao: :rotflmao:![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...