Νίκο υποθέτω πως όλα τα mp3 του hard disk σου τα έχεις αγοράσει από itunes έτσι?
και μη μου πεις ότι τα πέρασες από τη δισκοθήκη σου, γιατί η αντιγραφή απαγορεύεται...
Νίκο υποθέτω πως όλα τα mp3 του hard disk σου τα έχεις αγοράσει από itunes έτσι?
και μη μου πεις ότι τα πέρασες από τη δισκοθήκη σου, γιατί η αντιγραφή απαγορεύεται...
για να μη δωΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
που την είδες την ένταση;![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Άσχετο... αλλά ένα αντίγραφο ασφαλείας το επιτρέπει ο νόμος εφόσον έχεις το γνήσιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Βέβαια δεν θύμαμαι που έχω βάλει τα γνήσια γαμώτο![]()
Το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να γινομαστε εμεις κριτες του "υλικού" και της αξιας του αναλογα με το αν μας αρεσει ή οχι.
Ειναι κλοπή του κόπου και της δουλειάς κάποιων αλλων
Βεβαια , καπου ειχα διαβασει , οτι το ποσοστο ζημιας για το Hollywood απο την παρανομη διακινηση ταινιων στο internet οσον αφορα την Ελλαδα , ηταν κατω απο το 1%![]()
Οσο για το "τσαμπα μαγκας" κα ιτην παρουσια σου Sniper στις συναντησεις του moto , δεν μετρανε.
Εκει εχεις πλατες τους φίλους σου.
Να παρεις το ινδικο μαχαιρι και να ερθεις τετ-α-τετ![]()
![]()
![]()
Δεν απαγορεύεται η αντιγραφή αν δεν το διανείμειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
και μη μου πεις ότι τα πέρασες από τη δισκοθήκη σου, γιατί η αντιγραφή απαγορεύεται...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
....
Οσο για το "τσαμπα μαγκας" κα ιτην παρουσια σου Sniper στις συναντησεις του moto , δεν μετρανε.
Εκει εχεις πλατες τους φίλους σου.
Να παρεις το ινδικο μαχαιρι και να ερθεις τετ-α-τετ![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
κριμα κακος εκλεισαν.
εγω υπερ του να υπαρχουν τσαμπα στο ιντερνετ,εχω γλυτωσει πολλα λεφτα απο σινεμαδες που αποδειχθηκε η ταινια ηταν καραπατατα.
οσο για τα εσοδα που ειπαν αρκετοι κανεις δεν σε υποχρεωνει να γινεις vip.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Δεν είναι μόνο οι ταινίες ...μη κολλάμε εκεί .
Είναι λογισμικό ( windows , office...κτλ) , μουσική ....κτλ
Για δείτε λίγο τα pc σας πόσα προγράμματα έχετε original ??![]()
ναι σωστος ειναι και αυτα.εγω απλα ειπα για ταινιες λογου που εχω γλυτωσει λεφτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Δεν είναι μόνο οι ταινίες ...μη κολλάμε εκεί .
Είναι λογισμικό ( windows , office...κτλ) , μουσική ....κτλ
Για δείτε λίγο τα pc σας πόσα προγράμματα έχετε original ??![]()
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ειναι κλοπή του κόπου και της δουλειάς κάποιων αλλων
![]()
![]()
Που να δεις με τα windows που τρέχαν όλοι να βάλουν vista κάποτε και μετά έψαχναν να κοπιάρουν xp πάλι για να κάνουν τη δουλειά τους .Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
ναι σωστος ειναι και αυτα.εγω απλα ειπα για ταινιες λογου που εχω γλυτωσει λεφτα.
όλα τα τσιντι γράφουν ότι απαγορεύεται η αντιγραφή,ενοικίαση και δημοσία αναπαραγωγή χωρίς άδεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν απαγορεύεται η αντιγραφή αν δεν το διανείμεις![]()
δεν γράφει πουθενά αυτό ποθ ισχυρίζεσαι
Η αντιγραφη αλλα με την εννοια αντιγραφο ασφαλειας δν απαγορευεται..
τα μαγνητικα μεσα ( δισκοι ,cd, κλπ) χαλανε τα ψηφιακα οχι...
Και υπάρχει και άλλη διάσταση πέραν των ταινιών , λογισμικού ...κτλ
Πόσοι μα πόσοι ( αν όχι όλοι ) κατεβάζουν φανατικά ξένες σειρές που δεν πάιζουν στη χώρα μας και μάλλον δε θα παίξουν και ποτέ .
:smilea:
battlestar galactica the cape,persons uknown,caprica,star gate antlantis και παει λεγοντας.Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Και υπάρχει και άλλη διάσταση πέραν των ταινιών , λογισμικού ...κτλ
Πόσοι μα πόσοι ( αν όχι όλοι ) κατεβάζουν φανατικά ξένες σειρές που δεν πάιζουν στη χώρα μας και μάλλον δε θα παίξουν και ποτέ .
:smilea: