Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 87 από 87

Θέμα: Πάει το Greekz :(

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κορυφαίο αποφθεγμα, ειδικα εαν σκεφτείς οτι η λέξη ειναι τουρκικη :rotflmao:
    To είπε σε ομιλία του στήν αθήνα πρίν κάτι χρόνια και απλά ήθελε να δείξη τήν διαφορά ελευθερού και τσάμπα , ελεύθερο δέν σημαινει και δωρεάν απλά π.χ 1 τραγούδι δώσε στόν δημιουργό ότι θές και ότι πιστεύεις και μετά κάνε ότι θές .απλά επιβράβευσε τήν προσπάθεια του

Απλα και δίκαια τα πράγματα και στο λογισμικό το ίδιο και χειρότερα γίνεται π.χ η Μιcroβλακεία όντος έχει το πιο ολοκληρωμένο λειτουργικο αλλά άσε μου τόν κώδικα ελεύθερο να παίξω και στο πληρώνο , και τα διάφορα λειτουργικά λινυξ έχουν πληρωμένες εκδώσεις με άπειρες λειτουργίες παραπάνω λειτουργίες αλλά πληρώνεις και κάτι απλά μετα το κάνεις ότι γουστάρεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι μερικοί απλόαντερς στα γαμάτα και σε άλλα, ανεβάζουν ότι να΄ναι
    χωρίς καμμία αισθητική, όπως τα για μένα σιχαμένα τραβηγμένα με κάμερα από το σινεμά,
    λες και υπάρχει κανας διαγωνισμός ποιος θα τα δει πρώτος.

(Τελικά, μόνο με τον εαυτό μου συννενοούμαι)

Σας κάνω παράθεση ενός εσωτερικού μυνήματος που στηρίζει τα λεγόμενά μου νωρίτερα.

"Καλησπέρα σε όλους.

Για ακόμη μια φορά και μετά από ένα χρόνο, η ιστορία επαναλαμβάνεται.Γνωστά site από εχθές έκλεισαν και γίνανε συλλήψεις για ακόμη μια φορά. Έχουμε προβληματιστεί αρκετά για ακόμη μια φορά για το τι στάση θα πρέπει να κρατήσουμε. Το να αναλύσουμε τους λόγους που πάλι έγινε επιχείρηση σκούπα είναι ανώφελο μια που για "εκείνους" βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι. Δεν αποφασίσαμε ακόμη για το τι ακριβώς θα πράξουμε, για το αν θα συνεχίσουμε η όχι να λειτουργούμε, μα μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε κατασταλάξει (δυο με τρεις το πολύ).Αυτό που κατακρίνουμε εμείς από τους "συναδέλφους" κατά καιρούς, είναι πως δεν κρατήσανε κάποιους κανόνες ώστε να υπάρχει χαμηλό προφίλ και όχι προκλητικό.Τώρα είναι αργά και το νερό μπήκε στο αυλάκι και γυρισμός δεν υπάρχει δυστυχώς.

Μέχρι νεοτέρας λοιπόν, οτιδήποτε που έχει να κάνει με ταινία, είτε ξένη είτε ελληνική, αν δεν έχουν περάσει 12 μήνες από την πρώτη προβολή, απαγορεύουμε να ανεβεί στο -λογοκρισία- .Το ίδιο ισχύει για ξένη η ελληνική μουσική αν δεν περάσουν 6 μήνες από την ημέρα πρώτης κυκλοφορίας.

Τα μέτρα αυτά προφανώς να δυσαρεστήσουν κάποιους μα είναι αναπόφευκτα, όταν ακόμη δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία σας"

Ευνόητο που δεν γράφω τη πηγή φαντάζομαι...

Α ρε Τζούλια, μας έκαψες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    το greekz ανοιξε και παλι, αλλα πλεον ειναι αδειο

Μήπως ρε παιδιά θυμάτε κανείς τι password έβαζε στα rars η TeamHD,έχω κάποια και δεν μπορώ να τα ανοίξω.Κάπως teamHD@TheGreekz.com κάτι τέτοιο ήταν.

αμα περισευει κανα invite στειλτε κ απο δω..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lotinia
    Μήπως ρε παιδιά θυμάτε κανείς τι password έβαζε στα rars η TeamHD,έχω κάποια και δεν μπορώ να τα ανοίξω.Κάπως teamHD@TheGreekz.com κάτι τέτοιο ήταν.

teamHD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
    teamHD
    Χρησιμοπιούσαν και άλλο ένα σαν αυτό που πόσταρα,αυτό το θυμόμουν.Tnx πάντως.

to greekz που ανοιξε εχει τιποτα μεσα?

ειμαι στο μαγαζι,δε μπορω να το ακουσω.
    τι σκυλι ειναι αυτο ομως..
    τι λεει πανω κατω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    ειμαι στο μαγαζι,δε μπορω να το ακουσω.
    τι σκυλι ειναι αυτο ομως..
    τι λεει πανω κατω?
    χααχαχχαχα Joss stone ρε μεγαλη φωνη.Piracy is great λεει με λιγα λογια

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Παει το Φιλαρακι!!!!