Σελίδα 72 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 2262676869707172737475767782 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.066 έως 1.080 από 1405

Θέμα: Σε είδα vol V

Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman

με ειδα κι εμενα να σε πηγαινω πατακι ολη την ανηφορα μεχρι να φτασουμε στην
    Ηλιουπολη στο βενζιναδικο..
    βλογαμε τα γενια μας; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    βλογαμε τα γενια μας; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ακομα πονανε οι γοφοι μου

edit: απο καισαριανη μεχρι ηλιουπολη πηγαμε
    Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
    Kein Engel kommt um Euch zu rachen
    Diese Tage Eure Letzten sind
    Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    με ειδα σημερα να μην την παλευω για δουλεια και ξαφνικα και εντελως τυχαια να χω πυρετο...

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
    Throttle that mysterious friend of ours

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
    ακομα πονανε οι γοφοι μου

edit: απο καισαριανη μεχρι ηλιουπολη πηγαμε

αν αυτο δεν ειναι γκει ποστ αλερτ ποιο ειναι???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o teos
    με ειδα σημερα να μην την παλευω για δουλεια και ξαφνικα και εντελως τυχαια να χω πυρετο...

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

+1 Σε καταλαβαίνω,

Ξερνόβόλαγα όλη νύχτα εχθες,

Ευτυχως παρά τον πυρετό είμαι καλύτερα
    Travel, Grow, Share

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Με είδα να παλεύω με τα κύματα, περίμενα απο στιγμή σε στιγμή να μου βγεί και κανάς Μεγάλος Λευκός, στην (υποθαλάσσια) διαδρομή Γλυφάδα-Περιφερειακός Υμηττού-Α.Οδός-Μεταμόρφωση!!

Και όμως τα κατάφερα με την θαλασσοταραχή και τα μανιασμένα κύματα που σήκωναν τα επερχόμενα Ι.Χ........
    Απο εδώ και στο εξής, μπορείτε να με λέτε Καπτάν -Δημήτρη...
    ( Έχω ακούσει την φράση "Βαρκαντέρο", αλλα βαρκο-TDM πρώτη μου φορά είδα και καβάλησα..)

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
    +1 Σε καταλαβαίνω,

Ξερνόβόλαγα όλη νύχτα εχθες,

Ευτυχως παρά τον πυρετό είμαι καλύτερα

περαστικα μας λοιπον...
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
    Με είδα να παλεύω με τα κύματα, περίμενα απο στιγμή σε στιγμή να μου βγεί και κανάς Μεγάλος Λευκός, στην (υποθαλάσσια) διαδρομή Γλυφάδα-Περιφερειακός Υμηττού-Α.Οδός-Μεταμόρφωση!!

Και όμως τα κατάφερα με την θαλασσοταραχή και τα μανιασμένα κύματα που σήκωναν τα επερχόμενα Ι.Χ........
    Απο εδώ και στο εξής, μπορείτε να με λέτε Καπτάν -Δημήτρη...
    ( Έχω ακούσει την φράση "Βαρκαντέρο", αλλα βαρκο-TDM πρώτη μου φορά είδα και καβάλησα..)
    γειά σου Καπετάν δημήτρη!
    παίζουν και κάτι αναπνευστηρες στο lidl. τζάμπα πράμα λέμε:rotflmao:

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    σε ειδα παλι μετα απο ενα χρονο.
    χειμωνας και παλι δεν φορας σουτιεν με αποτελεσμα να φαινονται τοσο πολυ οι ρωγες σου

και εχεις μεγαλωσει και ενα χρονο ακομη ρε σκατογρια που το παιζεις και γκομενα και θα μας κανεις να σιχαθουμε το βυζι
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    σε ειδα παλι μετα απο ενα χρονο.
    χειμωνας και παλι δεν φορας σουτιεν με αποτελεσμα να φαινονται τοσο πολυ οι ρωγες σου

και εχεις μεγαλωσει και ενα χρονο ακομη ρε σκατογρια που το παιζεις και γκομενα και θα μας κανεις να σιχαθουμε το βυζι
    οταν μεγαλώσεις κι εσυ θα καταλαβεις τι αξία εχει να νοιώθεις ελευθερος απο ταμπού και χαζοαναστολές που σε κραταγαν οσο ησουν τζοβενο... κι ας σου γαραγαλανε τα @@ τα γόνατα...

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    οταν μεγαλώσεις κι εσυ θα καταλαβεις τι αξία εχει να νοιώθεις ελευθερος απο ταμπού και χαζοαναστολές που σε κραταγαν οσο ησουν τζοβενο... κι ας σου γαραγαλανε τα @@ τα γόνατα...
    ευτυχως τα εχω μικρα
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα φιλε με το τρικυκλακι που μετεφερες τη φιαλη,στη θηβων.το σοει κρανος ειχε πισω το αυτοκολητο του css.εκανες δεξια και μου κανες νοημα να περασω.σε ρωτησα αν το πραμα αυτο το στριβεις με γυροσκοπικο...χαμογελασες νομιζω μεσα απο το κρανος σα να σκεφτηκες ''ωπ!παπακι που κατεχει...δικος μας!!!'' σε χαιρετησα και εφυγα...καλο δρομο!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    πριν μερικές μέρες στο Κηφισό στο ανέβασμα προς Ν. Φιλαδέλφεια έγινε το εξής σκηνικό

μέγκα σκουτεράκιας πήγαινε στην αριστερή ο άνθρωπος κομπλέ, με λογική ταχύτητα. Αμάξι απτή μεσαία βγάζει φλάς και επίτοπου μπαίνει στην αριστερή.
    Ο σκουτερόβιος πλακώνεται στα φρένα και πάει να περάσει το αμάξι κάνοντας δεξιά δηλαδή μπαίνοντας στη μεσαία.
    Ο κουτάκιας κατάλαβε ότι κάποια μλκια πήγε να παιχτεί και ....κάνει δεξιά και πάλι!
    Και να μαι εγώ από πίσω να βλέπω τον σκουτεράκια με τον αγκώνα να ακουμπά το αμάξι το οποίο τον πιέζει δεξιά! Να μαι έτοιμος να φρενάρω άμα γίνει καμιά στραβή και να σκέφτομαι σενάρια. Να μη τα πολυλογώ ο σκουτεράκιας κατέληξε σχεδόν στη δεξιά λωρίδα με τόσο σπρώξιμο που πεσε από το αμάξι... και γκάζωσε και έφυγε σα να μην έγινε τίποτα!
    Εγώ εν το μεταξύ ήμουν έτοιμος να δω καθρέφτες στον αέρα και άλλα τέτοια με τέτοιο σκηνικό. Για ένα 5λεπτο ήμουν σοκαρισμένος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
    πριν μερικές μέρες στο Κηφισό στο ανέβασμα προς Ν. Φιλαδέλφεια έγινε το εξής σκηνικό

μέγκα σκουτεράκιας πήγαινε στην αριστερή ο άνθρωπος κομπλέ, με λογική ταχύτητα. Αμάξι απτή μεσαία βγάζει φλάς και επίτοπου μπαίνει στην αριστερή.
    Ο σκουτερόβιος πλακώνεται στα φρένα και πάει να περάσει το αμάξι κάνοντας δεξιά δηλαδή μπαίνοντας στη μεσαία.
    Ο κουτάκιας κατάλαβε ότι κάποια μλκια πήγε να παιχτεί και ....κάνει δεξιά και πάλι!
    Και να μαι εγώ από πίσω να βλέπω τον σκουτεράκια με τον αγκώνα να ακουμπά το αμάξι το οποίο τον πιέζει δεξιά! Να μαι έτοιμος να φρενάρω άμα γίνει καμιά στραβή και να σκέφτομαι σενάρια. Να μη τα πολυλογώ ο σκουτεράκιας κατέληξε σχεδόν στη δεξιά λωρίδα με τόσο σπρώξιμο που πεσε από το αμάξι... και γκάζωσε και έφυγε σα να μην έγινε τίποτα!
    Εγώ εν το μεταξύ ήμουν έτοιμος να δω καθρέφτες στον αέρα και άλλα τέτοια με τέτοιο σκηνικό. Για ένα 5λεπτο ήμουν σοκαρισμένος
    Οδηγος αυτοκινητου ηταν και ο σκουτερακιας.Αλληλοσυννενοήθηκαν.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Σε ειδα ρε αρχιδι του Δια να μου αναβεις τη μεγαλη σκαλα την ωρα που προσπερνουσα.Και που να παω ρε παπαρα τριτοκοσμικε?Να εξαφανιστω για να περασεις ρε γρηγορε?Ασε που σε κερασε τσαγακι πανω στην αριστερη το ΤΔΜ.ΤΔΜ ρε γρηγορε?Τσαμπα το απριλια που σου δωσανε.:a029:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα