Oταν η Dorna εφτιαξε την ΜΟΤΟ2 πως και πηρε μοτερ απ΄την Honda , τι εγειναν οι αλλες εταιριες; κο κο κο![]()
Oταν η Dorna εφτιαξε την ΜΟΤΟ2 πως και πηρε μοτερ απ΄την Honda , τι εγειναν οι αλλες εταιριες; κο κο κο![]()
κανενα μοτερ δεν εχει αλλαξει φιλεΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Είσαι σίγουρος ότι θες να ρωτήσω τον Νικόλα ;;;
![]()
![]()
Aφού είσαι και από Ρεθεμνο ........ πόσα μοτερ έχει αλλάξει σε 2 χρόνια το 1098 του Γ.Γ. ;;; (ονόματα δε λέμε ...... )
Ποιό ST4 έκλασε φλάντζα στο Μπράλο ;;; (Κρητικός σε ταξίδι ....)
κλπ κλπ κλπ μην συνεχίζουμε ....... θα γράφω ώρες !!!
Ο μόνος λόγος που δεν σταματάνε τα Ιταλικά στο Μπαλί ........ είναι ότι φοβούνται ότι ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
εχω και εγω πολλες ιστοριες να σου πω για σπασμενα γιαπονεζικα(και πρωσοπικα βιωματα) και οχι μονο εγω![]()
γιαπονεζο ειχα και ενδεχωμενοσς να ξαναπαρω δεν εχω κανενα κολημα .....
psit
ΔΕΝ έχει αλλάξει μοτέρ;;; Πλάκα κάνεις έτσι ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από desmoboy
κανενα μοτερ δεν εχει αλλαξει φιλε![]()
εχω και εγω πολλες ιστοριες να σου πω για σπασμενα γιαπονεζικα(και πρωσοπικα βιωματα) και οχι μονο εγω![]()
γιαπονεζο ειχα και ενδεχωμενοσς να ξαναπαρω δεν εχω κανενα κολημα .....![]()
![]()
![]()
Και εγώ είχα διάφορα ιταλικά ...... το ένα πιό μπου...έλο από το άλλο ....... και παρ'όλα αυτά παραλίγο να ξαναπάρω !!! Για πολλούς λόγους ...... στυλ περιφεριακά κράτημα κλπ ........ αλλά για μοτέρ, ηλεκτρικά και αξιοπιστία ....... ας μην μιλάμε !!!
Το μπούσα φίλε μου το έχω έξω βρέχει - λιάζει και πέρνει με μισή μιζιά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ........ με το 1098 πχ (ή όποιο άλλο ιταλικό θες) θα το τόλμαγες ;;; Να το αφήνεις στη βροχή πχ ;;;
Για πε ........![]()
Τo project NR (Never Ready) ήταν μια μαλακία και μισή που απέτυχε παταγωδώς στους αγώνες. Το project εγκαταλείφθηκε από την ίδια την Honda και όχι από κανονισμούς, όταν ο μέγιστος Spencer ήταν απλά παντού πιο γρήγορος με τα δίχρονα που η Honda σιχαινόταν.Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
το NR βασικά φτιάχτηκε εξαρχής για αγώνες...
από τότε που έτρεχε με τα 500 έως και το τέλος...
ας είναι καλά το κολοπαιδάκια που απαγόρευσαν τα οβάλ έμβολα...
Κάπως έτσι ήπιε το πικρό ποτήρι της αποτυχίας και την έκανε γαργάρα βγάζοντας τιμής ένεκεν τα NR750 για τους κοινούς πλούσιους θνητούς.
Το μοτέρ του NR παραγωγής είχε αρκετές διαφορές από τα αγωνιστικά ,ενω τα ελατήρια δεν ήταν παράλληλα όπως στα αγωνιστικά αλλά οβάλ προκειμένου να στεγανοποιεί τον κύλινδρο.![]()
Soto το πως πήρε η Honda μονομάρκα τη ΜΟΤΟ2 μην το ψάχνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Πάντως δεν το πήρε λόγω τεχνολογικής ανωτερότητας (μη χέσω...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΔΕΝ έχει αλλάξει μοτέρ;;; Πλάκα κάνεις έτσι ;;;![]()
![]()
![]()
Και εγώ είχα διάφορα ιταλικά ...... το ένα πιό μπου...έλο από το άλλο ....... και παρ'όλα αυτά παραλίγο να ξαναπάρω !!! Για πολλούς λόγους ...... στυλ περιφεριακά κράτημα κλπ ........ αλλά για μοτέρ, ηλεκτρικά και αξιοπιστία ....... ας μην μιλάμε !!!
Το μπούσα φίλε μου το έχω έξω βρέχει - λιάζει και πέρνει με μισή μιζιά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ........ με το 1098 πχ (ή όποιο άλλο ιταλικό θες) θα το τόλμαγες ;;; Να το αφήνεις στη βροχή πχ ;;;
Για πε ........![]()
τα πιστευεις αυτα που γραφεις?![]()
τεσπα
εχω φαει ατελειωτες βροχες φιλε![]()
psit
Ποιος αλλος ενδειαφερθηκε; Η Ducati μηπως;Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Soto το πως πήρε η Honda μονομάρκα τη ΜΟΤΟ2 μην το ψάχνεις.Πάντως δεν το πήρε λόγω τεχνολογικής ανωτερότητας (μη χέσω...)
τι θες δλδ να σου πω ονόματα γνωστών μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
για πες μας και εμας που πηγαινουμε και βολτες με αυτα τα μηχανακια και τα βλεπουμε και στις πιστες να τρεχουν αλλα εχουμε και μια επαφη παραπανω περα απο το ''μου πε ο κουλης ο κουνιαδος του συμπεθερου της θειας απο το σικαγο''...
ποια ειναι αυτα τα 10/1198 που ειναι και ουκ ολιγα μαλιστα, και σπανε και σα καρυδια?
για πες μας μπας και μαθουμε και τιποτα...
ξέρεις το μπάμπη το σουγιά?![]()
εσύ τι λες ότι είναι άσπαστα?
![]()
![]()
![]()
δεν χρειάζετε φιλαράκι να σου πω εγώ τπτ
λογικά αφού τα ξέρεις και τα τρέχεις ξέρεις και τι παρτάλια είναι...
αν πάλι δεν ξές, πάνε μια βόλτα από το ducatisti.gr
να διαβάσεις για ζημιές...
Made in Greece...
Ντάξει...η χονδα δεν έχει και καμιά τεχνολογία διαφορετική από ότι ισχύει έτσι κι αλλιώς στον πλανήτη γη...ούτε από κρυπτονήτη είναι φτιαγμένα...φυσικά και σπάνε, φυσικά τα έφτιαξε μια φορά καλά όταν οι άλλοι κάνανε στην άκρη σκόπιμα και μετά ξεφούσκωσε...χαλαρώστε...και αγωνιστικά και τεχνολογικά...αφήστε τα κουλά.![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Μονστερ για 7 χρόνια στο δρόμο στην Κυψέλη , ποτέ δεν έπαθε το παραμικρό .Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΔΕΝ έχει αλλάξει μοτέρ;;; Πλάκα κάνεις έτσι ;;;![]()
![]()
![]()
Για πε ........![]()
Αυτό με τη "μισή μιζιά" με ενδιαφέρει , για πες περισσότερα![]()
τώρα τι να πει κανείς...Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Τo project NR (Never Ready) ήταν μια μαλακία και μισή
άστο καλύτερα...
Made in Greece...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
τι θες δλδ να σου πω ονόματα γνωστών μου?
ξέρεις το μπάμπη το σουγιά?![]()
εσύ τι λες ότι είναι άσπαστα?
![]()
![]()
![]()
δεν χρειάζετε φιλαράκι να σου πω εγώ τπτ
λογικά αφού τα ξέρεις και τα τρέχεις ξέρεις και τι παρτάλια είναι...
αν πάλι δεν ξές, πάνε μια βόλτα από το ducatisti.gr
να διαβάσεις για ζημιές...
μου αρεσει που το κουτακι με τις μαλακιες επιμενεις να το κρατας ανοιχτο![]()
![]()
![]()
Ασε μεγάλη κουβένετα αυτή.........το επέβαλε πρακτικα αλλά πληρώθηκε ανάλογα πήρε το τελευταιο πρωτάθλημαΑρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
όσο για το NR για το πολιτικό ήταν πολύ μπροστά και όντος για τα ελατήρια η honda έχει άπειρες πατέντες αλλά η honda έχει βγάλει πιο ριζοσπαστικούς κινητήρες όπως του rc165 (αν μιλάμε για αγωνιστικά )
![]()
![]()
![]()
![]()
μου αρέσει που επιμένεις και είσαι πιστός...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μου αρεσει που το κουτακι με τις μαλακιες επιμενεις να το κρατας ανοιχτο![]()
![]()
![]()
είσαι ΠΕΛΑΤΗΣ τέλος...
![]()
Made in Greece...