Αρχικά δημιουργήθηκε από Kavlof
οποτε οταν μου ερθει εμενα θα παω με μια κουτα βαζελινη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5 χρονια περναω απο εκει και δεν ειχα παρατηρησει κατι και με 240 δεν εψαχνα πινακιδα...
λες και εσυ εισαι παντα νομιμος!!!![]()
σε μένα αναφέρεσαι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kavlof
οποτε οταν μου ερθει εμενα θα παω με μια κουτα βαζελινη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5 χρονια περναω απο εκει και δεν ειχα παρατηρησει κατι και με 240 δεν εψαχνα πινακιδα...
λες και εσυ εισαι παντα νομιμος!!!![]()
σε μένα αναφέρεσαι?
στον καταναΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
![]()
σε μένα αναφέρεσαι?
για την ειρωνια του
fazer 600,fazer 1000
Σε περιπτωση που εχω ηδη δημιουργησει αλμπουμ.....
τι γινεται?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fazer 600,fazer 1000
Και διερωτόμαι τώρα εγώ. Ναι μεν είσαι παράνομος και οφείλεις να πληρώσεις αλλά όσες φορές εγώ προσωπικά έχω προσπαθήσει να τηρήσω το όριο στην ΑΟ στη μεσαία λωρίδα κινδυνεύω να με πάρουν παραμάζωμα ή με περνάνε σα σταματημένο. Αναγκάζομαι να είμαι γύρω στα 20 χμ πάνω από το όριο για την ασφάλεια μου και ακόμα κι αυτό δεν αρκεί πολλές φορές. Για να μην πω και για νταλίκες/πουλμαν που αν και δεξιά πάνε και αυτά μαλλιά κουβάρια. Αν ειναι έτσι όλοι θα έπρεπε να έχουμε λιώσει στο πρόστιμο. Αν και ο ΚΟΚ είναι σαφής μάλλον εξάντλησαν κάθε περιθώριο αυστηρότητας στη δική σου περίπτωσηΑρχικά δημιουργήθηκε από george72
στο ιδιο ακριβως σημειο την εφαγα 9 Απριλιου 2010 απογευμα και μου ηρθε η κληση
10 Δεκεμβριου 2010 στο σπιτι
χαρτακι απο την τροχαια να παρουσιαστω στο τμημα της περιοχης μου
για να παραλαβω την κληση
με οριο 110 πηγαινα με 136
(2 φωτο η μια κοντινη της πινακιδας και η αλλη πιο μακρινη)
350 ευρω προστιμο και 2μηνη αφαιρεση διπλωματος![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
οποτε ασ ελπισουμε να αλλαξει ο νομος μεχρι να μου ρθει για να παραγραφει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fazer 600,fazer 1000
εχεις απολυτο δικιο αλλα τι να πεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Και διερωτόμαι τώρα εγώ. Ναι μεν είσαι παράνομος και οφείλεις να πληρώσεις αλλά όσες φορές εγώ προσωπικά έχω προσπαθήσει να τηρήσω το όριο στην ΑΟ στη μεσαία λωρίδα κινδυνεύω να με πάρουν παραμάζωμα ή με περνάνε σα σταματημένο. Αναγκάζομαι να είμαι γύρω στα 20 χμ πάνω από το όριο για την ασφάλεια μου και ακόμα κι αυτό δεν αρκεί πολλές φορές. Για να μην πω και για νταλίκες/πουλμαν που αν και δεξιά πάνε και αυτά μαλλιά κουβάρια. Αν ειναι έτσι όλοι θα έπρεπε να έχουμε λιώσει στο πρόστιμο. Αν και ο ΚΟΚ είναι σαφής μάλλον εξάντλησαν κάθε περιθώριο αυστηρότητας στη δική σου περίπτωση![]()
κανεις δεν βρηκε ακρη με τους μπατσους...
τι 136 τι 240??
Σε περιπτωση που εχω ηδη δημιουργησει αλμπουμ.....
τι γινεται...
φιλαρακι μου που καλοκαιρι δουλευε Ραφηνα
την ετρωγε συνεχεια με το R1 στην μαραθωνος
και χωρις να του αστραφτει το ρανταρακι γιατι περναγε πρωινες ωρες
συνολο μεχρι στιγμης 9 κλησεις...εχει ηδη πραδωσει διπλωμα με την 1η κληση και του ειπαν απο το τμημα
να περιμενει κανα 2 βδομαδες να σκασει και η τελευταια κληση? και μετα να δουνε τι θα κανουνε
δεν ξερανε ουτε και μπατσοι..![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
ε οχι και ειρωνια... λιγο χιουμορ... :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Kavlof
στον κατανα
για την ειρωνια του
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Kavlof
240
:rotflmao: :rotflmao:
Με τα νομικά δεν τα πας και πολύ καλα ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Kavlof
οποτε ασ ελπισουμε να αλλαξει ο νομος μεχρι να μου ρθει για να παραγραφει![]()
![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καθολουΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Με τα νομικά δεν τα πας και πολύ καλα ε;![]()
:rotflmao:
φαινεται πολυ?
fazer 600,fazer 1000
αμα σε σταματησουν ομως τί γινεται;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
με 240 ρε μανούλα μου και φόραγες πινακίδα?![]()
γιατι αν δεν κανω λαθος, συνηθως μετα απο διοδια ολο και καποιο μπατσικο υπαρχει. Τί ποινη εχει η κυκλοφορια χωρις πινακιδα?
δεν ξέρω. στην εθνική με έχουν σταματήσει για έλεγχο με τη πινακίδα από κάτω δεν μου έχουν πει τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
αμα σε σταματησουν ομως τί γινεται;
γιατι αν δεν κανω λαθος, συνηθως μετα απο διοδια ολο και καποιο μπατσικο υπαρχει. Τί ποινη εχει η κυκλοφορια χωρις πινακιδα?
μετά τα διόδια συνήθως φορτηγά σταματούν.
στην πόλη πάντα πινακίδα κανονικά!!
15?Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
γα...τα![]()
το καλο της υποθεσης ειναι οτι απο την στιγμη που υπογραφεις για να παραλαβεις την κληση
ο μπατσος σημειωνει ημερομηνια επιτοπου στην κληση οποτε ισχυουν και οι 15 μερες
για να πληρωσεις το μισο προστιμο στο ταχυδρομειο
οχι 10?
σορρυ δικο μου λαθος
10 μερες
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
φίλε kavlof... είσαι για 350 ευρώ πρόστιμο, 60 μέρες αφαίρεση διπλώματος ... ΑΛΛΑ... είναι πιθανόν να σου ορίσουν και δικάσιμο καθώς τα 240Km/h είναι ρε φίλε ταχύτητα απογείωσης! (δικαιολογείσαι βέβαια καθώς παρακάτω είναι το Ελ.Βενιζέλος)...
Αν ήταν μπλόκο να σου πω οτι σε πηγαίναν αυτόφωρο (και πριν πεταχτεί κανείς να πεί τίποτα ρωτήστε τον πρώτο αστυνομικό που θα δείτε , να ακούσετε τι θα σας πεί).
Η μόνη περίπτωση να την γλυτώσεις είναι να μην είχε φιλμ μέσα η μηχανή! Ναι.. συμβαίνει και αυτό!
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ρε φιλε........
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...