prepei na rithmisis thn hmerominia ths psifiakhs sou!![]()
κουφαλιτσες ζήλεψα τα κοψιδάκια.....
Αντε, την επόμενη δεν την χάνω με τίποτα...... κανα γρήγορο Χολωμόντα προτείνω.
μπραβο μπραβο.Και εγω που νομιζα δε θα πατε απο αυτα που διαβαζα.Στο επομενο τωρα.
Κατι εκανες εσυ στην φωτο-μηχανη.
Γιαννης
http://www.geocities.com/jsalcon33/
Ναι καλά, μόνο η ημερομηνία ήθελε φτιάξιμο!!! Εδώ δεν κατάφερα να βγάλω μια σωστή φωτογραφία!!! Όλη ήθελε ρύθμισμα από την αρχή αλλά εγώ....Αρχικά δημιουργήθηκε από extreme13
prepei na rithmisis thn hmerominia ths psifiakhs sou!![]()
:rotflmao:
Άντε Duke πρότεινε μια διαδρομή και θα υπάρξουν συμμετοχές.Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
![]()
Τελικά πήγαμε αλλά ήμασταν μόνο 4 άτομα. Άντε και στην επόμενη να είμαστε περισσότεροι. Όσο για την φωτο-μηχανή γενικά της άλλαξα τα φώτα. Κάπως κατάφερα και της χάλασα τις ρυθμίσεις. Πως το κατάφερα αυτό όμως?!?!?!Αρχικά δημιουργήθηκε από sallako
μπραβο μπραβο.Και εγω που νομιζα δε θα πατε απο αυτα που διαβαζα.Στο επομενο τωρα.
Κατι εκανες εσυ στην φωτο-μηχανη.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Καλή η ιδέα του Κώστα!!!!
Ρε συ angels_gr μήπως έχεις ρύθμιση για να φωτογραφίσει η μηχανή το βράδυ? Το λέω αυτό γιατί οι φωτογραφίες σου φαίνονται να είναι θολές από τη ταχύτητα του κλείστρου...
Θα το δούμε από κοντά στον επόμενο καφέ ή στην επόμενη βόλτα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
την επομενη φορά ολοι μαζί ..
ρε angels ...που ειναι η κοτσίδα ....![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Η φωτογραφική μηχανή δεν είναι δική μου και κάτι θα πείραξα και βγήκαν χάλια οι φωτό!!! Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεχτικός.Αρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis
Καλή η ιδέα του Κώστα!!!!
Ρε συ angels_gr μήπως έχεις ρύθμιση για να φωτογραφίσει η μηχανή το βράδυ? Το λέω αυτό γιατί οι φωτογραφίες σου φαίνονται να είναι θολές από τη ταχύτητα του κλείστρου...
Θα το δούμε από κοντά στον επόμενο καφέ ή στην επόμενη βόλτα!!!![]()
![]()
Την κοτσίδα δυστυχώς την έκοψα. Άρχισαν να με εγκαταλείπουν και έτσι τα μάζεψα και τα έβαλα μέσα σε ένα συρτάρι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
![]()
![]()
![]()
την επομενη φορά ολοι μαζί ..
ρε angels ...που ειναι η κοτσίδα ....![]()
![]()
Τώρα τι να πωκαι του χρόνου ?????
![]()
Ρε σεις, καλά περνάτε εσείς οι Βόρειοι![]()
Ρε angels, μου ΄φαίνεται ότι την επόμενη φορά πρέπει να κρατάς απόχη για να μην ξεγληστρούν ενας-ενας
:rotflmao:
![]()
ΥΓ Τώρα ψέματα δεν θα πώ, αλλά οι φωτογραφίες ήταν χάλια. Κανένα κινητό ρε συ να έχεις την επόμενη φορά αλλά προσοχήνα μην τραβάς εσύ μ' αυτό
![]()
![]()
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...