Και συ ο από πάνω, άλλαξε το άβαταρ σου, αλλόθρησκε.
Και συ ο από πάνω, άλλαξε το άβαταρ σου, αλλόθρησκε.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Αι αμ σόρι μαναράκι, αλλά όσο ο legoΛηστής παραμένει στο γκαράζ, δικαιούμαι να τον έχω και στο άβαταρ. Εξάλλου ο γιαμάχας ακόμα δεν έχει μπει στο πεδίο των μαχών...
Και γω έχω ακόμα στο όνομά μου την άδεια για το Χάσκι, όπου αναφέρεται ως MV Agusta.
Να βάλω καμμιά F4 για άβαταρ και να συμμετέχω στο αντίστοιχο φόρουμ;
Ούξουουουουουου 666!
Κάλπικε!
Φεϊκουλα!
:rotflmao:
![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
Την απάντηση θα λάβετε από 656 αερόψυκτα κυβικά, σύντομα. Ειδικά η πατρινιά που βγάζει γλώσσα...
Λίγο μάτι ρε παιδιά!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Την απάντηση θα λάβετε από 656 αερόψυκτα κυβικά, σύντομα. Ειδικά η πατρινιά που βγάζει γλώσσα...
Και μην τα λες ανοιχτά αυτά.... μπορεί να παρεξηγηθούμε... (πάλι ο Ινδιάνος δεν θα το αντέξω και θα με πιάσει κόψιμο)![]()
![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
Tα ειπε ολα ο dr evil....δε λεω τιποτα....!(οχι και πατρινια ''γλυκο αγορι'')!!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Οσο δεν εχεις συνηθισει το fzr θα σε περναμε απο πανω!!![]()
(οταν το συνηθισει θα κανουμε τουμπεκι!!)
προσέχουμε για να έχουμε!...
Καλο ξεκινημα
λοιπον θελω να αλλαξω πισω λαστιχο. Φοραω metzeler M1 μπρος πισω . Το μπροστα ειναι μια χαρα και λεω να αλλαξω μονο το πισω. Δεν παιζουν ομως πολλα φραγκα.
Λεω να βαλω αυτο. Βγαινει 130 με τοποθετηση. Τι λετε? Ελπιζω να μη λιωσει γρηγορα. http://www.e-elastika.gr/p.Elastiko-...TO.359779.html Παιζει προβλημα αν το μπροστα δεν εινια ιδιο με το πισω? Τωρα βεβαια παλι ετσι ειναι, το μπροστα ειναι μια χαρα και το πισω μαπα οποτε χειροτερα δε θα γινει...
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Θα γέρνει λιγότερο γρήγορα σε σχέση με το Μ1 και έχει λίγο πιο χαμηλά όρια σε σχέση με το Μ1 όταν ήταν καινούριο, αλλά "πρόβλημα" δεν θα έχεις κανένα και θα κρατήσει τα διπλά τουλάχιστον χιλιόμετρα σε σχέση με το Μ1...
Αυτό το έχετε δει;
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=116076
Εγώ πάντως είμαι μέσα... πάω να πάρω τηλέφωνο να μάθω.
ναι έχει κυκλοφορήσει αρκετά, λογικά θα τ'αλλάξουν στα σέρβις, χωρίς χρέωση.
Σημερα μου ηρθε επιστολη απο Σφακιανακη για την ανακληση. Απ'οτι μου ειπαν θα στειλουν σε ολουσ τους κατοχους των προβληματικων ανορθωτων, οποτε υπομονη να σας ερθειΑρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Αυτό το έχετε δει;
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=116076
Εγώ πάντως είμαι μέσα... πάω να πάρω τηλέφωνο να μάθω.
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Πράγματι ήρθε και σε μένα η επιστολή... από βδομάδα συνεργείο.
Κι εμένα μου ήρθε παιδιά και επικοινώνησα με το εξουσιοδοτημένο της Πτολεμαΐδας. Μου ζήτησαν να τους πάω φωτοτυπία της άδειας για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για παραγγελία-αντικατάσταση. Πάντως με καθησύχασαν πως πρόκειται για προληπτική αλλαγή που δεν επείγει άμεσα κι ότι μπορώ άνετα να ταξιδέψω προς το παρόν κι έτσι χωρίς να ανησυχώ...
suzuki bandit K8 650s ABS
Εγω περασα απο μια αντιπροσωπια στη συγγρου και μυο ειπαν οτι ειμαι μεσα. το περιεργο ειναι οτι μου εκλεισαν ραντευου για ενα 15 μερες μετα..!!
ο κολλητος μου παντως που εχει ιδιο μηχανακι ειχε καποια προβληματα με το ρελαντι κατα καιρους οποτε ισως δεν ειναι παντου προληπτικη η αλλαγη.
Το εβαλα και το λαστιχακι Pirelli diablo 140 ομως γιατι με τα 130 ηταν για δεικτη ταχυτητας μεχρι 200. Για να δουμε πως θα παει, 30 χλμ εχω κανει μερι στιγμης και δεν εχουν στρωσει
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
Το εβαλα και το λαστιχακι Pirelli diablo 140 ομως γιατι με τα 130 ηταν για δεικτη ταχυτητας μεχρι 200. Για να δουμε πως θα παει, 30 χλμ εχω κανει μερι στιγμης και δεν εχουν στρωσει
Επρεπε να βαλεις set και οχι αλλο μπροστα και αλλο πισω(γνωμη μου):wacko:
προσέχουμε για να έχουμε!...