Αυστρία δεν μπαίνουμε καθόλου...
Αυτό το 40άρι θα'θελα να'ξερα για τι πράγμα είναι???
Στο βράχο θα ανέβουμε με τα πόδια...όχι με τελεφερίκ!
Αυστρία δεν μπαίνουμε καθόλου...
Στο βράχο θα ανέβουμε με τα πόδια...όχι με τελεφερίκ!
Ο γύρος του κόσμου με Vespa
Σερβια να είστε έτοιμοι για μεγαλη εκπληξη οσον αφορα τα διοδια
Το 2008 για 300 χιλιομετρα αυτοκινητοδρομο πληρωσαμε συνολικα 23 ευρω/μηχανη (3 σταθμοι διοδιων αν θυμαμε καλα)
Σκοπια και Σερβια με διοδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν ξέρω τι ισχύει για βαλκάνια, και ανατολικό μπλοκ..
αυστρία αν κινηθείς απο αυτοκινητόδρομο πληρώνεις βινιέτα ~ 10ε και αν ανέβεις πάσο μπρένερο άλλα 8ε
γερμανία δεν έχει διόδια
νορβηγία δεν έχει
δανία δεν έχει
σουηδία ούτε
Ουγγαρια-βινιετα.
Σλοβακια,Πολωνια,Βαλτικη, Ρωσσια, ελευθερα.
Δειτε παντως με περισσοτερη προσοχη το σχεδιο σας.( Ανατολικο μπλοκ)![]()
![]()
![]()
J.T.R
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
[...]νορβηγία δεν έχει [...]
Διευκρίνιση : Εχει ηλεκτρονικά, στα οποία οι μηχανές δεν πληρώνουν, αλλα σε καποια τεχνικα έργα (κυριως υποθαλάσσια τουνελ), έχει κανονικά διόδια.
Το 40αρι πρέπει να εναι η εισοδος στο nordkappΑρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τι μας νοιάζει τι κάνουν τα κουτιά, για μηχανάκια μιλάμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Διευκρίνιση : Εχει ηλεκτρονικά, στα οποία οι μηχανές δεν πληρώνουν, αλλα σε καποια τεχνικα έργα (κυριως υποθαλάσσια τουνελ), έχει κανονικά διόδια.
Το 40αρι πρέπει να εναι η εισοδος στο nordkapp
![]()
![]()
εκτός απο το νόρντκαπ και τον atlantic road (που ο s_gogos δε θα πάει) πλερώκαμε αλλού? δε θυμάμαι
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Νομίζω πως όχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
εκτός απο το νόρντκαπ και τον atlantic road (που ο s_gogos δε θα πάει) πλερώκαμε αλλού? δε θυμάμαι
Άσε που είχε και δωρεάν φέρρυ![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μη μου λες τέτοια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Το 2008 για 300 χιλιομετρα αυτοκινητοδρομο πληρωσαμε συνολικα 23 ευρω/μηχανη (3 σταθμοι διοδιων αν θυμαμε καλα)
Βλέπω να έχουμε το gps κλειδωμένο στην "αποφυγή διοδίων και αυτοκινητόδρομων" !!!
Σκοπια και Σερβια gps κλειδωμένο στην "αποφυγή διοδίων και αυτοκινητόδρομων"...Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R
Σκοπια και Σερβια με διοδια.
Ουγγαρια-βινιετα.
Σλοβακια,Πολωνια,Βαλτικη, Ρωσσια, ελευθερα.
Δειτε παντως με περισσοτερη προσοχη το σχεδιο σας.( Ανατολικο μπλοκ)![]()
![]()
![]()
Ουγγαρια συγνώμη κύριε πόλιτσμαν δεν ξέραμε τίποτα, είμαστε ξένοι κτλ...
Σλοβακια, Πολωνια, Ρωσια τααααααπα!
Σοβαρά τώρα...τι ακριβώς να προσέξουμε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Νομίζω πως όχι.
![]()
Αυτό το δωρεάν φέρρυ που είναι;Να πάμε κι εμείς αν είναι![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είμαστε στον αέρα όπως παλιά!!!
Άντε να βρούμε πάλι τους ρυθμούς μας γιατί τόσο καιρό ήμασταν (τουλάχιστον εγώ) σε χειμερία νάρκη!
Έτοιμη η χαρτούρα μας (οδική βοήθεια, διαβατήρια, Ρώσικες βίζες, εισιτήρια Iron Maiden κτλ)!
Το μόνο που μας απασχολεί τώρα είναι το κόστος του δρόμου (διόδια) και κάθε τύπου νταβατζόκαρτες-αυτοκόλλητα που θα πρέπει να αγοράσουμε και να κολλήσουμε στα εργαλεία μας για να κυκλοφορούμε ελεύθερα εκεί στην ξενιτιά το οποίο είναι δυσβάσταχτο...
Όσοι ξέρουν από Vespa...ΕΕΕ από Βαλκάνια ήθελα να πω, ας μας δώσουν τα φώτα τους παρακαλώ...
Υπάρχει καμιά φθηνή λύση;Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Επαρχιακές οδοί κτλ;
Δε ξερω να σου πω συγκεκριμενα, αλλα βλεποντας τον χαρτη δειχνει να έχειΑρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
Υπάρχει καμιά φθηνή λύση;
Επαρχιακές οδοί κτλ;
Ρίξε μια ματια και εσυ
http://goo.gl/maps/fK1D
Πολύ ζικ ζακ βλέπω όμως...
Ευτυχώς στο ανέβασμα δεν θα έχουμε καθόλου άγχος κ πίεση χρόνου.
Σαν deadline θα έχουμε τις 10 του μηνός για τη συναυλία των Maiden στην Αγ.Πετρούπολη τουτέστιν περίπου 3.000χλμ σε 9 μέρες.
Για Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία ξέρουμε τίποτα;Όποιον online οδηγό( googlemaps, viamichelin κτλ) και να χρησιμοποίησα κανένας δεν μου βγάζει την διαδρομή μου μέσα απ'αυτές τις χώρες!
Γιατί;
να παρετε και κανα κανιστρο για βενζινα μαζι σας γιατι τουλαχιστον η δικια μου PX 200 E δεν μου εβγαζε και πολλα χιλιομετρα φουλαρισμενος....ασε που με το λαδακι της μου εκαιγε καυσιμα περισοτερο και απο το αουτι το 80 -το 2 λιτρο!
καλα χιλιομετρα να εχετε και καλη επιστροφη!αναμενομαι και φωτο....![]()
καλαματιανος
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Νομίζω πως όχι.
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Για κανένα βυτίο μας βλέπω όχι για κάνιστρο :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
να παρετε και κανα κανιστρο για βενζινα μαζι σας γιατι τουλαχιστον η δικια μου PX 200 E δεν μου εβγαζε και πολλα χιλιομετρα φουλαρισμενος....ασε που με το λαδακι της μου εκαιγε καυσιμα περισοτερο και απο το αουτι το 80 -το 2 λιτρο!
καλα χιλιομετρα να εχετε και καλη επιστροφη!αναμενομαι και φωτο....![]()
Όσο βλέπω το χάρτη πάντως και με όσα διάβασα περί διοδίων κ.α. σε Σερβία, Ουγγαρία κλπ
αρχίζω και γλυκοκοιτάζω προς Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ουκρανία, Λευκορωσία!
Άσε που και τα χιλιόμετρα όπως τα έχω υπολογίσει βγαίνουν λιγότερα (ασχέτως κατάστασης δρόμων - μιλάω για απόλυτα νούμερα)...
Σύμφωνα με το viamichelin το κόστος μέχρι Ρωσία είναι μόλις 27Ε αλλά ποιός βασίζεται σε αυτό τη στιγμή που απ'την "άλλη" μεριά (Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία) δίνει μηδενικό κόστος χρήσης δρόμου και εσείς λέτε πως πληρώσατε 23 ευρω/μηχανη για 300 χιλιομετρα![]()
???
Ουγγαρια δεν πληρωσαμε φραγκοΑρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
Για κανένα βυτίο μας βλέπω όχι για κάνιστρο :rotflmao:
Όσο βλέπω το χάρτη πάντως και με όσα διάβασα περί διοδίων κ.α. σε Σερβία, Ουγγαρία κλπ
αρχίζω και γλυκοκοιτάζω προς Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ουκρανία, Λευκορωσία!
Άσε που και τα χιλιόμετρα όπως τα έχω υπολογίσει βγαίνουν λιγότερα (ασχέτως κατάστασης δρόμων - μιλάω για απόλυτα νούμερα)...
Σύμφωνα με το viamichelin το κόστος μέχρι Ρωσία είναι μόλις 27Ε αλλά ποιός βασίζεται σε αυτό τη στιγμή που απ'την "άλλη" μεριά (Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία) δίνει μηδενικό κόστος χρήσης δρόμου και εσείς λέτε πως πληρώσατε 23 ευρω/μηχανη για 300 χιλιομετρα![]()
???
Σκοπια δε ξερω
Σερβια δωσαμε 23 ευρω/μηχανη
Λεβέντες, πολύ καλές οι βέσπες, αλλά δεδομένης και της επισκέψεώς σας σε μεγάλο κομμάτι του πρώην ανατολικού μπλοκ, πρέπει να προμηθευτείτε τα κατάλληλα μηχανάκια:Αρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
Λοιπον και λιγα περι του σχεδιου τωρα...
Ατομα: 2 (εγω+1φιλαρακι)
Μηχανες: vespa px200 + vespa gts300
................................
Τουτεστιν να περασουμε ή απο Ρωσσια............
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=482073
:rotflmao:![]()
Άντε, με το καλό να πάτε και να γυρίσετε και περιμένουμε εμπειρίες κι εντυπώσεις!!!
Ζηλεύω!!!!
![]()
...το νου σου!!