Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: 1 στα 6 I.x. ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ....

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

1 στα 6 I.x. ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ....

Πάνω από 1 εκ. ανασφάλιστα ΙΧ στους ελληνικούς δρόμους!..

Κίνημα… «δεν πληρώνω» έχουν δημιουργήσει οι Έλληνες και στα ασφάλιστρα των ΙΧ, όπως αποκαλύπτει το Έθνος, καθώς 1 εκατομμύριο ανασφάλιστα ΙΧ κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, με το νούμερο -μάλιστα- να παρουσιάζει αυξητικές τάσεις.

Με το ποσοστό των ανασφάλιστων οχημάτων να έχει αυξηθεί κατά...17% το τελευταίο διάστημα, η οικονομική πίεση των καταναλωτών, σε συνδυασμό με τις τελευταίες μεγάλες αυξήσεις των ασφαλίστρων φαίνεται ότι οδηγεί τους οδηγούς να κόψουν ότι είναι εφικτό, ακόμη και αν είναι παράνομο!

Ο αριθμός είναι τρομακτικός εάν σκεφθεί κανείς ότι ο στόλος των οχημάτων στην Ελλάδα κυμαίνεται μεταξύ 5,5 με 6 εκατομμύρια οχήματα, που σημαίνει ότι 1 στα 6 οχήματα που συναντάτε στους δρόμους δεν έχουν ασφάλιση!

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Λεωνίδας Θεόκλητος, σχολίασε τα στοιχεία λέγοντας πως έρχονται «λουκέτα» και συγχωνεύσεις σε ασφαλιστικές εταιρείες.

πηγη: nonews
    Accipere quam facere praestat injuriam

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αυτο δεν ειναι κινημα "δεν πληρωνω" και οποιοσδηποτε παραλληρισμος μεταξυ αυτων που δεν καταβαλουν διοδια και αυτων που κυκλοφορουν με ανασφαλιστα οχηματα, ειναι απλα αστειος!

Οκ, πανακριβα τα ασφαλιστρα πλεον, αλλα αμα δεν εχεις να τα καταβαλεις, απλα δεν κυκλοφορεις.-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Απο σχετικα εγκυρη πηγη οι ασφαλιστηκες θα κανουν μειωση ασφαλιστρων απο 15-25% για τους παραπανω λογους.Λογικο ειναι να υπαρχουν ανασφαλιστα γιατι προφανως τα περισσοτερα δεν κινουνται μειωση καυσιμων 50-60% λενε οι Βενζιν-αδικοι,και που εισαι ακομα να λετε,Παρολα αυτα νομιζω ανακοινωσαν οτι μειωθηκαν εντυπωσιακα τα ατυχηματα...κοτες ολοι στον δρομο ,πανε τα γκαζια
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Ασχετο μου φαινεται κι εμενα με το κινημα αλλα ακουσα οτι συζητανε για μειωσεις και στα
    διοδια.......δηλ επρεπε να φτασουμε σε αυτο το σημειο μεχρι να καταλαβουν οι 'λιγοι' οτι
    εχουμε δυναμη στα χερια μας με το να καταναλωνουμε λιγοτερο, και μεσω αλλων επιλογων, οτι
    οι τιμες εχουν ξεφυγει ειτε μιλαμε για ασφαλιστρα ειτε για τιμες στα διοδια η στα ραφια των
    σουπερ μαρκετ
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Banned Το avatar του/της WebD
    Ναι γιατί οι ασφαλισμένοι μας πληρώνουν..... στα δικαστήρια τρέχουμε με τα λαμόγια!!! Για τους ελέγχους της τροχαίας έχουν πλέον της ασφάλειες.

Καλά εννοείται ότι είναι γελοίος ο συσχετισμός με το κίνημα των διοδίων!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το κίνημα "δεν πληρώνω" δεν αρκείται στην άρνηση πληρωμής των διοδίων μόνο.
    Life begins at 45°.

Δεν αξίζει να είσαι ανασφάλιστος. Απλώς δεν αξίζει και ψυχολογικά και οικονομικά κι ας μην πάθεις ποτέ τίποτα....τι να πρωτοπώ για περιπτώσεις που έχω ακούσει.....είδικά για μηχνανή....είναι αστείο....το κόστος.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Οκ, πανακριβα τα ασφαλιστρα πλεον, αλλα αμα δεν εχεις να τα καταβαλεις, απλα δεν κυκλοφορεις.-
    +1299

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Απο σχετικα εγκυρη πηγη οι ασφαλιστηκες θα κανουν μειωση ασφαλιστρων απο 15-25% για τους παραπανω λογους.Λογικο ειναι να υπαρχουν ανασφαλιστα γιατι προφανως τα περισσοτερα δεν κινουνται μειωση καυσιμων 50-60% λενε οι Βενζιν-αδικοι,και που εισαι ακομα να λετε,Παρολα αυτα νομιζω ανακοινωσαν οτι μειωθηκαν εντυπωσιακα τα ατυχηματα...κοτες ολοι στον δρομο ,πανε τα γκαζια
    Για πες κι άλλα;

Από πότε λένε;

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    Απο την στιγμη που δεν υπαρχει αξιοπιστο συστημα bonus malus μην περιμενετε πτωση των ασφαλιστρων, ειδικα με τις κοινοτικες οδηγιες που προβλεπουν περαιτερω αυξηση των οριων αποζημιωσης αστικης ευθυνης. Σε όλο το πολιτισμενο κοσμος sic ο κακος οδηγος πληρωνει παραπανω απο τον καλό. Στην Ελλάδα πληρωνουν το ιδιο με ελαχιστες ςξαιρεσεις. Nikos abel απορω που το ακουσες αυτο γιατι ειδικα με το νεο θεσμικο πλαισιο που ερχεται για τις ασφαλιστικες εταιρειες το solvency 2 με σημαντικη αυξηση των αποθεματικων των εταιρειων εγω μαλλον το αντιθετο βλεπω να γινεται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon
    Απο την στιγμη που δεν υπαρχει αξιοπιστο συστημα bonus malus μην περιμενετε πτωση των ασφαλιστρων, ειδικα με τις κοινοτικες οδηγιες που προβλεπουν περαιτερω αυξηση των οριων αποζημιωσης αστικης ευθυνης. Σε όλο το πολιτισμενο κοσμος sic ο κακος οδηγος πληρωνει παραπανω απο τον καλό. Στην Ελλάδα πληρωνουν το ιδιο με ελαχιστες ςξαιρεσεις. Nikos abel απορω που το ακουσες αυτο γιατι ειδικα με το νεο θεσμικο πλαισιο που ερχεται για τις ασφαλιστικες εταιρειες το solvency 2 με σημαντικη αυξηση των αποθεματικων των εταιρειων εγω μαλλον το αντιθετο βλεπω να γινεται.

Παρακαλώ, κράξτε ποστ Νο 3 (jimmis5) και θα βοηθήσω όπως μπορώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Ο Αvel ειναι καταδοτης...

Λοιπον γνωστος μου ασφαλιστης μου ειπε οτι οι εταιρειες ειναι σε κατευθυνση μειωσης τον ασφαλιστρων οι λογοι 2
    α) πολλα ανασφαλιστα οχηματα
    β)πολυ λιγα τρακαρισματα σε σχεση με παλιοτερα λογο της μη κυκλοφοριας οχηματων λογο υψηλης τιμης καυσιμων.

γ) Τωρα αν δεν γινει μειωση δεν φταιω παιδες,εδω πιστεψατε τον παπανδρεου που ειπε "λεφτα υπαρχουν" και μεινατε "ολοι με τις καλτσες" στην δικη μου πληροφορια κολησατε
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αναφέρθηκε χθες σε όλα τα δελτία ειδήσεων οτι οι ασφαλιστικές για να καλύψουν τα χαμένα κέρδη απο απώλειες πελατών θα κάνουν μείωση 10-15% για τα ασφάλιστρα των Ι.Χ. ..

Όπως και τα διόδια που θα μειωθούν στο 50% σε δρόμους υπό κατασκευή .. και 20-30% στους υπόλοιπους..αυτό το θεωρώ καθαρή νίκη του κινήματος "Δεν πληρώνω" και μπράβο τους καθώς οι πράξεις τους επωφέλησαν όλους μας.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Ο Αvel ειναι καταδοτης...

Λοιπον γνωστος μου ασφαλιστης μου ειπε οτι οι εταιρειες ειναι σε κατευθυνση μειωσης τον ασφαλιστρων οι λογοι 2
    α) πολλα ανασφαλιστα οχηματα
    β)πολυ λιγα τρακαρισματα σε σχεση με παλιοτερα λογο της μη κυκλοφοριας οχηματων λογο υψηλης τιμης καυσιμων.

γ) Τωρα αν δεν γινει μειωση δεν φταιω παιδες,εδω πιστεψατε τον παπανδρεου που ειπε "λεφτα υπαρχουν" και μεινατε "ολοι με τις καλτσες" στην δικη μου πληροφορια κολησατε
    Φίλε Μήτσο, θα με αναγκάσεις να αλλάξω άβαταρ στο τέλος!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. TRAIL RIDE 0-300 στα Κιούρκα 14/12
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2003, 15:20
  2. SUPERfour…. Στα πόσα ΝΤΕΣΙΜΠΕEEEEEEEΛ!?????????????????
    από code στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 00:26
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:09
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 08:37
  5. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:54

Κανόνες δημοσιεύσεων