Ειμαι με το ταξι στον Νεο Κοσμο κι εχω πελατες(σπανιο ειδος).Μπροστα μου ενας τυπος με ΙΧ βγαζει αλαρμ και σταματαει δεξια.Ο δρομος ειναι σχετικα φαρδυς και διπλης κατευθυνσης.Αφου δεν ερχεται κανεις απο απεναντι βγαινω να τον προσπερασω.Εκεινη την ωρα ο κοπανος βαζει οπισθεν κι ερχεται με φορα.Κοβω αναγκαστικα κι ο τυπακος ανοιγει το παραθυρο και βριζει.
"Καλα ρε ασχετε δεν βλεπεις τα αλαρμ?Εισαι και επαγγελματιας".Αυτα μαζι με μπολικα μπινελικια.
Οκ λεω ο μαλακας θελει να παρκαρει και κανω οπισθεν συγκρατωντας τα νευρα μου (ναι καλα διαβασατε).
Ο τυπος συνεχιζει να βριζει,εγω μεσα μου να αναρωτιεμαι γιατι οδηγαει αφου τον χαλαει,αλλα ταυτοχρονα κανει οπισθεν και ριχνει κατω ενα παρκαρισμενο παπακι (ο απο μηχανης θεος σαν να λεμε).
Εκεινη την ωρα πεταγεται ενας τυπος (ο ιδιοκτητης του παπιου) και ρωταει τι εγινε.
Οι πελατες ταχουν παρει με τον κοπανο και τους συγκρατω με το ζορι για να μην κατεβουν και τον ξυλοφορτωσουν.Φοραω λοιπον την κουκουλα και κατεβαινω λεγοντας στον ιδιοκτητη του παπιου:
-Αυτος εκανε οπισθεν και στο σακατεψε κι αν δεν σου κανει δηλωση ερχομαι μαρτυρας στο δικαστηριο.
Επρεπε να βλεπατε τα μουτρα του.Σαν δαρμενο σκυλι με την ουρα κατω απ τα σκελια.
:rotflmao: :rotflmao:
Τον παρατησα στον "παπακια" κι εφυγα.