Δυστυχώς είχα ένα ατύχημα χθες το βράδυ από το οποίο αποκόμισα νάρθηκα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού και έντονους πόνους αριστερά στον θώρακα. Οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν κάταγμα ή ράγισμα αλλά πονάω φοβερά. Μόλις φτιάξει ο καιρός σας έυχομαι καλές βόλτες και ελπίζω μόλις αναρρώσω και μπορέσω να ξανακαβαλλήσω να συμμετάσχω κι εγώ.
Ο δρόμος στον οποίο κινήθηκα έχει 2 φανάρια σε απόσταση 70-80 μέτρων μεταξύ τους. Εγώ ήμουν στο πίσω που πρασινίζει νωρίτερα. Ξεκινώ κανονικά, πιάνω γύρω στα 30-35χλμ και βλέπω να πρασινίζει και το επόμενο φανάρι όπου υπήρχε ένα κόκκινο αυτοκίνητο (δεν πρόσεξα μάρκα-μοντέλο)που περίμενε στην τέρμα αριστερά θέση του οδοστρώματος. Υπέθεσα λοιπόν ότι θα πήγαινε ευθεία. Και μόλις κουμπώνω την τρίτη και πριν ανοίξω το γκάζι ο οδηγός βγάζει δεξί φλας και στρίβει δεξιά! Πλακώθηκα στα φρένα και έριξα τη μηχανή για να μην τον εμβολίσω. Προς τιμήν του σταμάτησε, δήλωσε ότι είναι αστυνομικός. Του είπα να φύγει μιας κι εγώ ήμουν από πίσω του και δεξιά, πράγμα που υπερβαίνει το ότι αυτός αποφάσισε να στρίψει τελευταία στιγμή δεξιά από τέρμα αριστερά που ήταν.
Τη μηχανή την πήραν φιλαράκια που ήρθαν αμέσως όταν τους ειδοποίησα, δεν ξέρω ακόμα τι παίζει. Θα τηλεφωνήσω να μάθω αργότερα.
Αυτά.