Ρε συνέλθετε λίγο!!!Το παλικάρι έβαλε το ποστ μπας και του πούνε τρόπους να σηκώνεις την μοτό σου!!!Όχι να μάθει πόσοι δεν μπορούν να την σηκώσουν!!!![]()
:rotflmao:
Ρε συνέλθετε λίγο!!!Το παλικάρι έβαλε το ποστ μπας και του πούνε τρόπους να σηκώνεις την μοτό σου!!!Όχι να μάθει πόσοι δεν μπορούν να την σηκώσουν!!!![]()
ΔΕΝ είναι αδύνατο!
ρε παιδιά μην τρελαθούμε! δοκιμάστε την τεχνική που είπαν πιο πάνω και θα δείτε
είναι ΚΑΚΙΣΤΟ να εξαρτάσαι από άλλον, ειδικά με ένα μέσο σαν τη μηχανή που υποτίθεται δηλώνει και κάποια ανεξαρτησία
η μηχανή σηκώνεται μια χαρά όσα κιλά και να είναι
(έχω χάσει και το σάιτ μιας τύπισας που το έχει κάνει επάγγελμα να δείχνει πως το κάνουν - έχει και βίντεο... εντωμεταξύ ο ορισμός του αμερικάνικου κιτς, 60άρα, ΜΟΝΙΜΩΣ με μίνι χαχαχαχα... ναι και στο σήκωμα και στην οδήγηση κλπ. - αλλά η τεχνική τεχνική)
ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ, ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
τελικά αποφάσισε
τη σηκώνεις ή όχι;
130 ΚΙΛΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ? ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 48? ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΕΙΠΑ, ΒΑΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
130 κιλα το dna??
ελα ρε......120 καπου ειναι η δικια μου και μου φαίνεται πιο βαρια (και πιο μεγαλη..)
Παντως και εγω με τα 50 μου κιλα δεν την σηκώνω και δεν εχω καμια ορεξη να το παιξω Πυρρος Δήμας να μου φυγει και η μεση..
www.copacampagnia.gr
ε, μα του είπαμε.......ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ (ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟ) ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
![]()
www.copacampagnia.gr
χεχεχε τι βλακεία τα νέα μηχανάκια - 113 ήταν το ΑΧ-1 (που περνάει και την θεοδώρα σε ύψος - ωχ θα φάω ξύλο)
ρε παιδιά, αν είναι 130, οκ 130... ΝΑΙ μια χαρά μπορεί να τη σηκώσει κοπέλα! (λες και είπαμε να την κάνει αρασέ ή ζετέ! απλά θα την κουνήσει!) μην είστε απόλυτοι πριν δοκιμάσετε με μέθοδο!
ναι.....ισως και να χεις δίκιο.....Ίσως να θελει τροπο και οχι κοπο....Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
χεχεχε τι βλακεία τα νέα μηχανάκια - 113 ήταν το ΑΧ-1 (που περνάει και την θεοδώρα σε ύψος - ωχ θα φάω ξύλο)
ρε παιδιά, αν είναι 130, οκ 130... ΝΑΙ μια χαρά μπορεί να τη σηκώσει κοπέλα! (λες και είπαμε να την κάνει αρασέ ή ζετέ! απλά θα την κουνήσει!) μην είστε απόλυτοι πριν δοκιμάσετε με μέθοδο!![]()
www.copacampagnia.gr
ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ! ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΑρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
ναι.....ισως και να χεις δίκιο.....Ίσως να θελει τροπο και οχι κοπο....![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
nimbus
χθές το βράδυ την έπιασα από το τιμόνι και την σήκωσα....
Αν το ξαναδοκιμάσω σήμερα μάλλον δεν θα τα καταφέρω![]()
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ.
ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ MILABER ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ.
ΕΧΩ ΕΝΑ TDM 850 KAI ΖΥΓΙΖΩ 75 ΚΙΛΑ...
ΑΥΤΑ
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....
ρε παιδιά τον τρόπο τον είπαν - διαβάστε τον και κάντε τον
ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΙΚΟ ΕΕ???
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
πάντα (αν μπορούσα ας έλεγα αλλιώς)