Σελίδα 12 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 528

Θέμα: Zl400 Eliminator

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    το δικο σου εχει δυο δισκοφρενα μπροστα???

ΚΑΛΑ ΘΥΜΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!!!

Γ@μωτ!

ταπεινη αποψη μου αν δεν σου αρεσει εμφανισιακα πολυ ή δεν εχει καποια σημασια για σενα, συναισθηματικης αξιας ή κατι παρομοιο μην το κανεις σε αυστηρη μαμα κατασταση

η ιδεα του cafe racer για εμενα ειναι η καλυτερη αν εχεις τα 3Χ
    δικη σου η αποφαση και εντελως φιλικα η γνωμη μου

You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo

ταπεινη αποψη μου αν δεν σου αρεσει εμφανισιακα πολυ ή δεν εχει καποια σημασια για σενα, συναισθηματικης αξιας ή κατι παρομοιο μην το κανεις σε αυστηρη μαμα κατασταση

η ιδεα του cafe racer για εμενα ειναι η καλυτερη αν εχεις τα 3Χ
    δικη σου η αποφαση και εντελως φιλικα η γνωμη μου

....μου λειπει το 3ο ''Χ'' (χρημα!).....κατα τ'αλλα ειμαι οκ! χαχαχαχαχα!:rotflmao:

....η εμφανιση του ε?...........χμμμμμ.....

εχει το γ@μ μερικες γωνιες που ειναι πανεμορφο οταν το κοιταζω , και μερικες αλλες που δεν μπορω να το βλεπω....

εξ'αρχης ειμαι αναποφασιστος με το αν θα το μετατρεψω και πως θα το μετατρεψω....

για cafe racer το μονο που μου λειπει αυτη τη στιγμη για να πω οτι τα εχω ολα ειναι ενα ντεποζιτο!
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    ....μου λειπει το 3ο ''Χ'' (χρημα!).....κατα τ'αλλα ειμαι οκ! χαχαχαχαχα!:rotflmao:

....η εμφανιση του ε?...........χμμμμμ.....

εχει το γ@μ μερικες γωνιες που ειναι πανεμορφο οταν το κοιταζω , και μερικες αλλες που δεν μπορω να το βλεπω....

εξ'αρχης ειμαι αναποφασιστος με το αν θα το μετατρεψω και πως θα το μετατρεψω....

για cafe racer το μονο που μου λειπει αυτη τη στιγμη για να πω οτι τα εχω ολα ειναι ενα ντεποζιτο!
    εγω αν ημουν στην θεση σου δεν θα αναρωτιομουν μετα...

αφου τα εχεις ολα εκτος απο τεποζιτο θα σου βγει πιο οικονομικα

και αν πας για cafe racer κοιταξε να κρατησεις τις γωνιες που σου αρεσουν(αν ειναι εφικτο φυσικα)

και το αποτελεσμα ειμαι σιγουρος οτι θα σε δικαιωσει.

οτι και να κανεις φωτο εννοειται και αν οχι στο φορουμ σου στελνω το mail μου

You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
    εγω αν ημουν στην θεση σου δεν θα αναρωτιομουν μετα...

αφου τα εχεις ολα εκτος απο τεποζιτο θα σου βγει πιο οικονομικα

και αν πας για cafe racer κοιταξε να κρατησεις τις γωνιες που σου αρεσουν(αν ειναι εφικτο φυσικα)

και το αποτελεσμα ειμαι σιγουρος οτι θα σε δικαιωσει.

οτι και να κανεις φωτο εννοειται και αν οχι στο φορουμ σου στελνω το mail μου

προς το παρον δεν θα μπω στην διαδικασια δραμματικων μετατροπων......

για να σοβαρευομαστε λιγο.... μπορει να απογοητευσω τους λατρεις του ''κοψε-ραψε'' , αλλα θελω να προσανατολιστω προσωρινα σε κατι διαφορετικο

προς το παρον επειδη δεν υπαρχει χρονος και χρημα για μεγαλα αλματα , και επειδη εχω εκφρασει στο παρελθον την αναγκη για μια μοτοσυκλετα να μπορω να ταξιδευω με την γυναικα δικαβαλο χωρις να σπαμε την μεση μας , το kawasaki φανταζει ικανο να φερει σε περας αυτην την αποστολη...

...δεν περιμενω να κανω τον γυρο του κοσμου , απλα με το R1 δεν μπορουμε να παμε παραπερα απο κορινθο δικαβαλο....

ετσι και αλλιως εχω προετοιμαστει ''ψυχολογικα'' για να ετοιμασω το eliminator να παιξει αυτον τον ρολο , ωστε να μπορουμε να απολαυσουμε με την μικρη καμια βολτιτσα με φιλους...

το αξεσουαρ που αγορασα χτες εχει ηδη τοποθετηθει στην μοτοσυκλετα , δεν προκειται περι ''πλακας'' , ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που αγοραζω κατι παρομοιο και δεν μενει παρα να βγω να το δοκιμασω....

(θα το ειχα δοικιμασει ηδη , αλλα με επιασε η νυχτα με φιμε ζελατινα και εγω τετοιες μ@λακιες δεν κανω....)

αγαπητοι φιλοι.....

ΠΑΡ ΜΠΡΙΖ!!!! :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc05808.jpg 
Προβολές:	430 
Μέγεθος:	70,5 KB 
ID:	223646

το βρηκα σε σουπερ τιμη και στη τελικη οποτε θελω το ξαναβγαζω τσακ μπαμ!

Η τοποθετηση ειναι αστεια , καθως εχει δυο ''μπρατσετα'' που συνδεονται με καβαλετα στο τιμονι και με δυο σπαστες συνδεσεις στο λεξαν...

πιο πολυ ωρα μου πηρε για να αποφασισω ΠΩΣ ακριβως θα το τοποθετησω (υψος/κλιση/αποσταση) ωστε να προστατευει απο τον αερα οσο το δυνατον καλυτερα!

Όνομα:	dsc05809.jpg 
Προβολές:	429 
Μέγεθος:	49,6 KB 
ID:	223647

ετοιμο & τοποθετημενο!

...δεν ειναι και ασχημο , απλα ''σοβαρευει'' πολυ το look και δεν ταιριαζει σε εναν καγκουροαληταμπουρα σαν και εμενα...

...μπορει και να γερασα και να μην το ξερω....

παρ-μπριζολα εγω????

Όνομα:	dsc05811.jpg 
Προβολές:	429 
Μέγεθος:	92,2 KB 
ID:	223648

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    παιδια ευχαριστω για τα καλα σας λογια κατ'αρχας!

λοιπον......

αντιμετωπισα επι αρκετους μηνες προβλημα με τα καρμπυρατερ.....μπερδεματα/απωλεια δυναμης/3κυλινδρισματα/αδυναμια ρελαντι....οτι θες!

Βασικα μου ελειπε ενας ελαστικος ''συνδεσμος'' αναμεσα στα δυο φιλτροκουτια (αυτο που εμπεριεχει το φιλτρο , και το μεγαλο -κενο- κουτι που συνδεεται με τα καρμπς)....

...ειχα κατασκευασει εναν συνδεσμο δικης μου ''εμπνευσης'' μετατρεποντας εναν ''σπιραλ'' αεραγωγο μασκας απο zxr400 , και η κατασταση ειχε βελτιωθει αρκετα , αλλα οχι αρκετα καλα , καθως δεν ''στεγανοποιουσε'' επαρκως!

....με τον καιρο και με πολυ υπομονη το γνησιο ανταλλακτικο βρεθηκε (απο ενα 3ο zl που πηρα για ανταλλακτικα-!!!- θα ποσταρω μετα για αυτο...) , το εβαλα στο δικο και μαζι με εναν καθαρισμο στα καρμπς το μηχανακι λειτουργει πλεον τελεια!

οταν λεμε τελεια , παει μονιμα με 4 κυλινδρους , κραταει ρελαντι και ανεβαζει κανονικα!
    ...ισως χρειαστει λιγο ψαξιμο με ζιγκλερ και μια ρυθμιση ακομα με υποπιεσομετρα (καθως υπαρχουν νεα ''δεδομενα'' στην αναλογια μιγματος) , αλλα ειναι σε σημειο που λειτουργει τοσο καλα , που δεν με ανησυχει πλεον!

στην φωτο ο συνδεσμος που ελειπε και βρεθηκε!

Λοιπον φιλε μου.. αν σου πω,πως με κατευθυνες εκει που δεν το ειχα σκεφτει καθολου.. τι θα πεις??
    Αν μου λυθει το προβλημα .. ζητα οτι θεσ.. χεχε

Οσο για το διπλο δισκοφρενο.. ναι ειχε βγει μια παρτιδα με διπλα δισκοφρενα.. Ετσι μου ειπαν.. ετσι λεω..

Εχει φοβερη αποκριση παντως.. και τη γονατιζει τη μηχανη..
    Πατέρας πια..

Βtw το παρμπριζ για τη χρηση που το θες ειναι σωτηριο...
    γλιτωνεις τα σφαλιαρισματα του αερα που οταν πας ταξιδακι με τη γυναικα... η αληθεια ειναι γινονται πολυ ενοχλητικα απο ενα σημειο κ μετα..

Ασε τι κανουμε μονοι μας.. αυτο ειναι αλλη ιστορια.. Αλλα εμεις ειμαστε κ καννιβαλοι.. οι γυναικες τι μας φταινε??
    :rotflmao:

Ασε που δεν ειναι και τοσο ασχημο τελικα οπως το βλεπω..

Ε ενταξει δεν ειμαστε και πιτσιρικαδες πια.. και το Κawasaki ειναι μοτορι σοβαρο,τιμιο κ αντρικο..
    Απο μια ηλικια κ μετα εκτιμας αλλιως τετοιες μηχανες..

Κ η μαμισια εκδοση δεν με χαλαει.. Αλλωστε αργοτερα θα αποκτησει κ μια αξια ετσι..
    Πατέρας πια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
    Λοιπον φιλε μου.. αν σου πω,πως με κατευθυνες εκει που δεν το ειχα σκεφτει καθολου.. τι θα πεις??
    Αν μου λυθει το προβλημα .. ζητα οτι θεσ.. χεχε
    ..
    ...για πες για πες!

...Οσο για το διπλο δισκοφρενο.. ναι ειχε βγει μια παρτιδα με διπλα δισκοφρενα.. Ετσι μου ειπαν.. ετσι λεω..

Εχει φοβερη αποκριση παντως.. και τη γονατιζει τη μηχανη..
    εδω εχει αρκετη δυναμη με ενα δισκοφρενο.....η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να φρεναρει τοσο καλα!.....απο το virago καλυτερα παντως (το μπροστα).

Βtw το παρμπριζ για τη χρηση που το θες ειναι σωτηριο...
    γλιτωνεις τα σφαλιαρισματα του αερα που οταν πας ταξιδακι με τη γυναικα... η αληθεια ειναι γινονται πολυ ενοχλητικα απο ενα σημειο κ μετα..

Ασε τι κανουμε μονοι μας.. αυτο ειναι αλλη ιστορια.. Αλλα εμεις ειμαστε κ καννιβαλοι.. οι γυναικες τι μας φταινε??
    :rotflmao:

Ασε που δεν ειναι και τοσο ασχημο τελικα οπως το βλεπω..

Ε ενταξει δεν ειμαστε και πιτσιρικαδες πια.. και το Κawasaki ειναι μοτορι σοβαρο,τιμιο κ αντρικο..
    Απο μια ηλικια κ μετα εκτιμας αλλιως τετοιες μηχανες..

Κ η μαμισια εκδοση δεν με χαλαει.. Αλλωστε αργοτερα θα αποκτησει κ μια αξια ετσι..

...μια απο τις πολλες σκεψεις που κανω ειναι να τοποθετησω εκεινο το μπροστινο usd απο το zxr με τα διπλα δισκοφρενα (δαγκανες/τρομπα/ζαντα ολα κομπλε!).....

περα οτι θα παρεχει καλυτερη ασφαλεια , θα φρεναρει απιστευτα και θα μου δωσει την δυνατοτητα να τοποθετω πλεον λαστιχα μοντερνας τεχνολογιας στο μηχανακι (120/70/17) εμπρος (αυτα που φοραει ειναι σαπακια απο τοτε!)

απλα σκεφτομαι να το κανω με πιο ''ηπιο'' προσανατολισμο.....δηλαδη αντι να βαλω τα κλιπ-ον του zxr (οπως σκεφτομουν για cafe) , να κανω δυο τρυπες και να ξανατοποθετησω καβαλετα με καρατιμονα!

...βεβαια θα ''μπρουμουτισει'' λιγο το μηχανακι , κανοντας την γεωμετρια του ελαχιστα πιο ''αποτομη'' , αλλα τι διαολο?....λες να μην μπορεσω να το χειριστω?:rotflmao:

...για πες για πες!
    Βασικα ειναι αυτο που ειπες για τη χοανη αναμεσα στα κουτια.. ειχα ασχοληθει με καθαρισμα.. λυσιμο carbs,ξεβουλωμα ζιγκλερ.. ρυθμιση .. κοντρα ρυθμιση.. ελεγχος στις μεμβρανες που εχουν μια ευαισθησια στις φουσκες παντα..
    δεν ειχε παει καθολου το μυαλο του ασχετου στην παροχη αερα..
    γενικα καθολου μηπως καποια σωληνωση "χανει" και εισαγει περισσοτερο αερα.. τιποτα.
    Δεν μπορεσα αυτο το σ/κ να την ανοιξω καθολου βεβαια λογω βροχης και δουλειας.

Απο Τριτη που παιρνω αδεια κ λεω να την κατεβασω στο χωριο θα τη λυσω ξανα και τοτε θα postaρω τις εξελιξεις..

(ευτυχως εχω αλλη μια eliminator που ειχα παρει για ανταλλακτικα.. αλλα την ειχα στειλει σε ενα φιλο στη Βαρη που ειχε χωρο να την βαλει.. και δεν την εχω καν δει αν εχει κατι της προκοπης να με ενδιαφερει πανω στο θεμα..)

...μια απο τις πολλες σκεψεις που κανω ειναι να τοποθετησω εκεινο το μπροστινο usd απο το zxr με τα διπλα δισκοφρενα (δαγκανες/τρομπα/ζαντα ολα κομπλε!).....

περα οτι θα παρεχει καλυτερη ασφαλεια , θα φρεναρει απιστευτα και θα μου δωσει την δυνατοτητα να τοποθετω πλεον λαστιχα μοντερνας τεχνολογιας στο μηχανακι (120/70/17) εμπρος (αυτα που φοραει ειναι σαπακια απο τοτε!)

απλα σκεφτομαι να το κανω με πιο ''ηπιο'' προσανατολισμο.....δηλαδη αντι να βαλω τα κλιπ-ον του zxr (οπως σκεφτομουν για cafe) , να κανω δυο τρυπες και να ξανατοποθετησω καβαλετα με καρατιμονα!

...βεβαια θα ''μπρουμουτισει'' λιγο το μηχανακι , κανοντας την γεωμετρια του ελαχιστα πιο ''αποτομη'' , αλλα τι διαολο?....λες να μην μπορεσω να το χειριστω?:rotflmao:
    Με βρισκεις απολυτα συμφωνο σ'αυτο!! Θα του δωσει κι επιπλεον μια πιο ομορφη οψη (γιατι μεταξυ μας η μπροστινη πλαγια "γωνια" του ειναι ασχημουτσικη..
    Ε,ναι ρε συ.. γιατι να μην μπορεις να το χειριστεις? κανα γατακι εισαι? Σιγουρα ο χειρισμος θα ειναι διαφορετικοσ.. εδω με ζορισε λιγακι το δικο μου οταν του αλλαξα τιμονι.. αλλα το συνηθιζεις γρηγορα..

Προχωρα το!! και τα πηρουνια που θεσ να βαλεις.. δηλαδη ολο το μπροστινο .. αξιζει.. και τα ελαστικα ακομη περισσοτερο!!! Κι εγω κατι τετοιο θα το εκανα.. Θα εδινε νεα πνοη στην οδηγηση σου με τη γριουλα!!

Εντος εβδομαδας θα postaρω τι εκανα τελικα.. καθως κ μερικες ιδεες που εχω γιατι οπως σου ειπα αρχισα να σκεφτομαι διαφορα..
    ααα.. παρε κ μια φωτο που βρηκα στο Net... ειναι απο δυομισαρι βεβαια... αλλα δεν εχει σημασια..

Oχι!! δεν σκεφτομαι κατι τοσο ριζοσπαστικο.. αλλα ετσι μια γνωμη προς συζητηση..
    Τα λεμε αδερφε!!!

Όνομα:	elim1.jpg 
Προβολές:	407 
Μέγεθος:	44,2 KB 
ID:	223689
    Πατέρας πια..

εδω μια φωτο που τραβηξα απο το πλαϊ οπου φαινεται καλυτερη η κλιση του ανεμοθωρακα....

Όνομα:	dsc05822.jpg 
Προβολές:	384 
Μέγεθος:	61,7 KB 
ID:	224109

.....και συνεχιζω με τα επομενα project!

(βασικα για μια δουλεια το πηγαινα , αλλα στην πορεια βγηκανε και αλλες....)
    ''..μιας και κανω αυτο δεν κανω και εκεινο?...μιας και κανω εκεινο δεν κανω και το αλλο?...'' και με πηρε μπαλα!)

Αυτο ειναι ενα KAWASAKI EN 400....
    ενα Custom της μικρομεσαιας κατηγοριας δικυλινδρο σε σειρα , υδροψυκτο και οχι ιδιαιτερα γρηγορο η ομορφο....

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!!!

Όνομα:	kawasaki-en_400_vulcan-1988.jpg 
Προβολές:	382 
Μέγεθος:	40,5 KB 
ID:	224110

κατα ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ (modular) συμπτωση ταιριαζουν στο eliminator τα καβαλετα του στο τιμονι!

...θα φυγουν λοιπον αυτα:

Όνομα:	dsc05818.jpg 
Προβολές:	383 
Μέγεθος:	28,6 KB 
ID:	224111

....και θα μπει πανω αυτο:

Όνομα:	dsc05819.jpg 
Προβολές:	384 
Μέγεθος:	25,3 KB 
ID:	224112

...ξερω ξερω!

οπως το βλεπετε στην φωτο δεν λεει και πολλα , αλλα καντε λιγη υπομονη ακομα!

κατ'αρχας για να τοποθετηθει στο eliminator ηθελε λιγη κοπτοραπτικη!

....οταν λεω οτι ταιριαζει κατα διαβολικη συμπτωση , εννοω στις αποστασεις ωστε να ταιριαξουν τα κεντρα και να μπουν ολες οι βιδες κανονικα (καθως ειναι μονοκοματο πρεπει να ταιριαζει και στην αποσταση δεξι/αριστερο!)

...απο εκει και περα , επρεπε να το κοψω και να το λιμαρω ωστε να το φερω στα ''μετρα'' της μοτοσυκλετας μου καθως δεν καθοταν στην βιδα της πανω τιμονοπλακας , και στο αλουμινενιο καπακι του κεντρικου διακοπτη του ZL....

εβαλα λοιπον το διπλο καβαλετο στο cnc , εδωσα τις ακριβεις διαστασεις που ηθελα και ξεκινησαν οι κεφαλες με τα κοπτικα να τρωνε το αλουμινιο! :rotflmao: :rotflmao:

εδω το καβαλετο κοπηκε απο την εμπρος μερια του....

Όνομα:	dsc05814.jpg 
Προβολές:	381 
Μέγεθος:	77,3 KB 
ID:	224113

Σελίδα 12 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. manual gia eliminator 250
    από nikforos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2010, 16:29
  2. 'SMART' Timing Retard Eliminator
    από Alki_Viades στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2007, 15:57
  3. KAWASAKI BN 125 Eliminator
    από boniak στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 17:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ