Σελίδα 14 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 339

Θέμα: Πανελληνιο Πρωταθλημα ταχυτητας...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    επιτελους....!

λιγος ΥΓΙΗΣ ανταγωνισμος!

στα 600 τριντης και ο μικρος (μολις 18) παναγιωτοπουλος ευχαριστες εκπληξεις!

στην οπεν 30 συμμετοχες με τον δικο μας μητσο1 στα γεραματα να αποφασιζει να μαλακιστει στους αγωνες

και στα 1000 σουπερ κοντρα κοντομαρου-πολιτη με νικητη τον 2ο μετα την εγκαταλειψη του 1ου αφου στην 1 βρηκε ο λεβιες ταχυτητων και εσπασε με αποτελεσμα να μη μπορει ο κοντομαρος να οδηγησει.

ρισπεκτ στις δηλωσεις του κωστα του πολιτη μετα τον αγωνα που ζητησε ευγενικα να μην κανει γυρο θριαμβου και να αποσταλει το τροπαιο στην οικογενεια του στρατα τιμης ενεκεν!

σε γενικες γραμμες λοιπον παμε για ενα καλο πρωταθλημα με πολλους συμμετεχοντες!

μακαρι να τους στηριξουμε ολοι.

ξέχασες να πεις ότι είχε και πολύ κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει.πολύ ενθαρρυντικό για τους διοργανωτές και την εξέλιξη του θεσμού...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Απ"οτι εμαθα ειχε περιπου απο 2000 εως 3000!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos
    θελω και εγω να ευχαριστησω τον Μενελαο για την ωραια αφηγηση ....
    υπαρχει μηπως προγραμμα για τους αγωνες του πρωταθληματος ???
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    http://www.soamracing.gr/races.html
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

Παλαιό μέλος
    Το σαββατοκυριακο πλησιαζει...

Την αναρτηση την εστησα προχειρα οπως μου ειπε ο nktr την Παρασκευη η το Σαββατο θα την κοιταξει και καποιος πιο εμπειρος σιγουρα και θα εχω και καινουργιο λαστιχο μετα απο εξι μηνες....

Ενδιαφερον θα εχει το σαφαρι χορηγων που θα κανω στην πολη των Σερρων μιας και ειμαι απο κει...
    το διημερο πριν τον αγωνα να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε...
    Δεν εχω και πολλες ελπιδες αλλα ποτε δε ξερεις.

Περσυ μπηκαμε μεσα απο αυτα που βγαζαμε, φετος απο αυτα που εχουμε στην ακρη.
    Περισσοτερα στον αγωνα.

Παλαιό μέλος
    Οι λιγοτερες συμμετοχες σε αγωνα πανελληνιου που εχω παρευρεθει ως τωρα μακραν...
    εχω απογοητευθει γενικοτερα... πιστευω πως αν φυγει η γενια των παλαιοτερων οι κατηγοριες supersport και extreme θα σβησουν. Θα μου πειτε εδω εχει σβησει η Ελλαδα...
    Αυριο θα εχω το νουμερο 114, που σημαινει κατι για μενα. Επισης μου επεσε το μηχανακι απο το σταντ (να ναι η μονη πτωση αυτη...) ! Απογοητευση γενικοτερα αν και μετα απο 6 μηνες με καινουργια λαστιχα επιτελους ενιωθα οτι πεταω, αλλα μαλλον δε πεταω. Στην αναρτηση πισω που ειναι καινουργια καναμε καποιες αλλαγες οπως και μπροστα. Οπως και να εχει θα δειξει ο χρονος αυριο.
    Πολλοι φιλοι δεν ανεβηκαν, ισως γι'αυτο δεν εχει τοσο πλακα. Τελικα αν δεν εχεις καλη παρεα τιποτα δεν ειναι διασκεδαστικο. Ισως εχει αρχισει να τελειωνει το παραμυθι για μενα...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Μην το σκέφτεσαι έτσι Μενελαε! Μια χαρά θα τα πας αύριο, μπορεί οι φίλοι σού να μην είναι σωματικά μαζί σου λόγω υποχρεώσεων, αλλά σίγουρα έχουν αγωνία όπως και εσύ!

Καλό αγώνα να έχεις χωρίς άγχος και πάνω απ' όλα κοίτα να περάσεις εσύ καλά και να ευχαριστηθείς την μηχανή σου.
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Οι λιγοτερες συμμετοχες σε αγωνα πανελληνιου που εχω παρευρεθει ως τωρα μακραν...
    εχω απογοητευθει γενικοτερα... πιστευω πως αν φυγει η γενια των παλαιοτερων οι κατηγοριες supersport και extreme θα σβησουν. Θα μου πειτε εδω εχει σβησει η Ελλαδα...
    Αυριο θα εχω το νουμερο 114, που σημαινει κατι για μενα. Επισης μου επεσε το μηχανακι απο το σταντ (να ναι η μονη πτωση αυτη...) ! Απογοητευση γενικοτερα αν και μετα απο 6 μηνες με καινουργια λαστιχα επιτελους ενιωθα οτι πεταω, αλλα μαλλον δε πεταω. Στην αναρτηση πισω που ειναι καινουργια καναμε καποιες αλλαγες οπως και μπροστα. Οπως και να εχει θα δειξει ο χρονος αυριο.
    Πολλοι φιλοι δεν ανεβηκαν, ισως γι'αυτο δεν εχει τοσο πλακα. Τελικα αν δεν εχεις καλη παρεα τιποτα δεν ειναι διασκεδαστικο. Ισως εχει αρχισει να τελειωνει το παραμυθι για μενα...
    Μενιο, μην μασας!! ρε φιλε!!, κοιτα να το γουσταρεις και ολα τα αλλα αστα σε δευτερη μοιρα!!
    Αν απογοητευονται και τα νεα παιδια σαν κι"εσενα, ειμαστε για κλαματα!!!
    Κριμα, δεν ανεβαινει η Iron Team, αλλιως θα ημασταν παρεα!!

Keep Walking!! Μενιο!!
    Και κοιτα να εισαι στο Βαθρο!!!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Καλή επιτυχία φιλαράκι , και μπράβο για την προσπάθειά σου
    Μπορεί να είμαι πάνω την Κυριακή .
    Θα έχω το νού μου για το 114!

FFWD Το avatar του/της DimST
    Θα έρθουν καλύτερες μέρες παλίκαρε... Θα τα πούμε αύριο.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    κανε λίγο υπομονή μέχρι τα μέγαρα και θα δεις κόσμο που θα έχεις στο box(λέμε τώρα...) και στις κερκίδες που θα σε στηρίζει...

Καλή επιτυχία και καλό αγώνα ρε...

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Πως τα πήγες, όλα καλά? ανάρτηση και λάστιχα? δεν πρέπει να ήταν ότι καλύτερο με αυτή τη ζέστη τα πιρελάκια μετά από 6 γύρους γλυστρήματα είχατε?
    χρονομετρημένα κατάταξη ?
    καλή επιτυχία !!

Παλαιό μέλος
    θα έχεις στο box(λέμε τώρα...) και στις κερκίδες που θα σε στηρίζει...
    Οποιος ερθει να περασει να πει ενα γεια απο το μποξ ( εχουμε και μποξ.... τυχαια εντελως.. χαχα ) νουμερο 2 (δυο) να μας δωσει και λιγο κουραγιο απεναντι στο γκαζι των 1000....

Εκανα προσωπικο ρεκορ. Στο πρωτο χρονομετρημενο γυρισα μεσα σε πεντε γυρους (οι δυο για ζεσταμα) στο 1.30.8 και μολις το ειδα βγηκα. Ειμαστε καλα σκεφτηκα καθως δεν ειχα ξαναγυρισει τοσο σε χρονομετρημενο παρα μονο σε εγωνα.
    Επισης στο πρωινο ζεσταμα δε μπηκα για οικονομια ελαστικου, οποτε νομιζω το τριαντα ειναι μια χαρα.
    Στο δευτερο χρονομετρημενο κανω παλι δυο-τρεις στροφες για ζεσταμα και ορμαω για ενα γρηγορο γυρο... φτανω στην πεντε και βλεπω τον κριτη με τη χαρακτηριστικη σημαια που δειχνει πως υπαρχουν υγρα στο οδοστρομα... χαλαω την πεντε καθως φοβηθηκα και την εισοδο του ες και συνεχιζω γρηγορα. Συμπληρωνω το γυρο μου και σκεφτομαι πως δεν ειμαστε τωρα για κωλοτουμπες... "ασε το χρονο πηγες ειδη καλα". Βγαινω εξω και 1.30.016 παρα λιγο 29....
    Γενικοτερα στην οπεν δεν υπηρχαν πολυ χαμηλοι χρονοι, σκεφτειτε οτι στο πρωτο ημουν 16ος απο 21 και στο 2ο 10ος απο 21...

Παλαιό μέλος
    Γενικοτερα και στις υπολοιπες κατηγοριες δεν υπηρχαν χαμηλοι χρονοι και χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω πως κατω απο 1.22 δεν υπηρχε (με μια μικρη επιφυλαξη για την extreme και το δευτερο χρονομετρημενο γιατι εφυγα..)

Στα 600 ο Νικος ο Περιστερας ξεκιναει πρωτος με 1.22.1 και ακολουθει Αλεξης Παπαγεωργιου με 1.22.5

Στην extreme πριν φυγω ηταν Κοντομαρος-Πολιτης και πιο πισω Τσαλικης με Ευθυμιου ( ο οποιος καπου τρακαρε με ενα περιστερι.... )

Στα racing παλι πολυ λιγες συμμετοχες με καλυτερο χρονο το 1.23.....

Εμφανης η απουσια στα 600 του Μιχαλη Κουτσουμπου και του team του.

Σελίδα 14 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πρόγραμμα 2010 - Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας
    από venitof στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2010, 08:34
  2. 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας
    από venitof στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2009, 15:40
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2008, 12:22