επιτελους ειδα και παλι το moto.gr και αρχεισα να περνω τα πανω μου!!!1
επιτελους γιατι αρκετα εγκλωβισμενος αισθανομουν αλλου...!!!
ελπιζω η χαρα μου να εχει διαρκεια......
επιτελους ειδα και παλι το moto.gr και αρχεισα να περνω τα πανω μου!!!1
επιτελους γιατι αρκετα εγκλωβισμενος αισθανομουν αλλου...!!!
ελπιζω η χαρα μου να εχει διαρκεια......
καλαματιανος
σε ειδα οδηγε λεωφορειου που με εκλεισε ενας , μου την ειπε και απο πανω και εβγαλες κεφαλι απο παραθυρο και τον αρχισες κατι απειλες του τυπου << αν σε περασει λεωφορειο απο πανω να δω τι θα κανεις>> χαχαχαχαχ
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Σε είδα φίλε χθές βραδάκι στην αρχή της Αλεξάνδρας (άνοδος) με το λευκό duke (καινούριο), μοτοκροσάδικο κράνος και goggles...
Ήμουν έτοιμος για διήθηση, σε είδα από τον καθρέπτη...τελικά εγώ σταμάτησα πίσω από το αυτοκίνητο, αφήνοντας το διάδρομο ανοιχτό...ωστόσο κι εσύ φρέναρες, δεν πέρασες, γύρισα σε κοίταξα μου έκανες νόημα και πήρα το διάδρομο...χάρηκα και για την ολιγόλεπτη συνομιλία στα καπάκια στο φανάρι...να 'σαι καλά και καλούς δρόμους...![]()
Μακάρι να συναντώ πιο συχνά το μοτοσυκλετιστικό πνεύμα στους δρόμους της πρωτεύουσας...![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Δεν σε ειδαμε τοσο καιρο, κυριε Jo Da... που εισαι?![]()
![]()
![]()
![]()
J.T.R
πμ
![]()
![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Χτες βράδυ με το λευκό guzzi,κέντρο Χανιά.
Πολύ όμορφο!
Εγώ πάλι δεν έχω δει εδώ και πολλούς μήνες ένα περιπολικό, μια μηχανή, κάτιτίς από Μουρνιές μέχρι Βρύσσες Χανίων.
Αποτέλεσμα;
Το απέραντο χάαααααααααααααααααααος στο δρόμο! Αμάξι να προσπερνά συρμό που προσπερνά νταλίκα που προσπερνά τουρίστα που αποφεύγει την κατσίκα που τρώει το τριφύλλι που έπεσε από τον προπορευόμενο μπάρμπα καθώς απέφευγε το σταματημένο στη μέση του δρόμου αγροτικό που περίμενε να τελειώσει ο έτερος τουρίστας που έκανε παράνομη αναστροφή καθότι δεν υπάρχουν πινακίδες και αυτές που υπάρχουν είναι γεμμάτες graffiti...
Τα πάντα όλα!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Έλα ρε .....μια τυπική μέρα Ελληνικών δρόμων !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εγώ πάλι δεν έχω δει εδώ και πολλούς μήνες ένα περιπολικό, μια μηχανή, κάτιτίς από Μουρνιές μέχρι Βρύσσες Χανίων.
Αποτέλεσμα;
Το απέραντο χάαααααααααααααααααααος στο δρόμο! Αμάξι να προσπερνά συρμό που προσπερνά νταλίκα που προσπερνά τουρίστα που αποφεύγει την κατσίκα που τρώει το τριφύλλι που έπεσε από τον προπορευόμενο μπάρμπα καθώς απέφευγε το σταματημένο στη μέση του δρόμου αγροτικό που περίμενε να τελειώσει ο έτερος τουρίστας που έκανε παράνομη αναστροφή καθότι δεν υπάρχουν πινακίδες και αυτές που υπάρχουν είναι γεμμάτες graffiti...
Τα πάντα όλα!
![]()
![]()
![]()
Σε είδα πριν κανα δίωρο ηλίθιε σκουτερόβιε ξεκράνωτε Ελληνα 40άρη......
να κορνάρεις και να βρίζεις τον παπούλη που περνούσε αργά το δρόμο με το μπαστουνάκι..... σε στόλισα καλά καλά, αλλά ως θρασύδειλος έφυγες.....
Εννοια σου... το μέλλον είδες αλλά δεν το κατάλαβες....![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αμάξι να προσπερνά συρμό
που προσπερνά νταλίκα
που προσπερνά τουρίστα
που αποφεύγει την κατσίκα
που τρώει το τριφύλλι
που έπεσε από τον προπορευόμενο μπάρμπα
που περίμενε να τελειώσει ο έτερος τουρίστας
που έφαγε το βόδι
που ρούφηξε το ποτάμι
που ’σβησε τη φωτιά
που έκαψε το ξύλο
που σκότωσε το σκύλο
που έπνιξε τη γάτα
που έφαγε τον ποντικό
που πήρε το φιτίλι
μέσ’ από το καντήλι
που έφεγγε και κένταγε
η κόρη το μαντίλι,
ντίλι-ντίλι-ντίλι.![]()
Σε ειδα την πεμπτη στην Κατεχακη οταν γυρναγα με το παπι απο την δουλεια,ησουν τυχερος γιατι ειχες γκομενα ξανθια πανω στο ασημι σου το V-STROM και την λυπηθηκα.
Δεν σου εδωσα κλωτσια να ξαπλωσεις στο γαζον του Verde,αλλα η επομενη φορα πλησιαζει.
Σε ειδα τριμ@λ@κ@ πατερα στην πλατεια Καραϊσκακη πανω στο μονοσελο παρταλοσκουτερ μαζι με τα 3 σου πιτσιρικια. Ε ρε κερατα επρεπε να σου εχουν κανει εγκεφαλογραφημα και στα εχουν κοψει απο νωρις. Το ειδος σου απαγορευεται να αναπαραγεται. Αστα διαλα πια με ολους τους ανυπαρκτους![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Πάλι σε είδα να έρχεσαι επάνω μου, αλλάζοντας τελευταία στιγμή λωρίδα!!!
Ρε κουτάκιδες έλεος πια...δεν είστε μόνοι στο δρόμο.
ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΤΑΙ ΡΙΜΑΔΟΛΩΡΙΔΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
Ο γύρος του κόσμου με Vespa
Σε άκουσα να με ξυπνάς με το γνώριμο ήχο του σαματατζίδικου τρικύλινδρου τριμπ00ρδελου σου πρωί πρωί![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Σε άκουσα να με ξυπνάς με το γνώριμο ήχο του σαματατζίδικου τρικύλινδρου τριμπ00ρδελου σου πρωί πρωί![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω κατι ξερογκαζιδια τα εριξα σημερα, οταν γυρναγα απο τη δουλεια! Ελπιζω να μην ημουν εγω αυτος που σε ξυπνησε!
Αλλα απο την αλλη, τι καλυτερο ξυπνητηρι, απο τον ηχο ενος τρικ@υλου?? :rotflmao:
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?