Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 248

Θέμα: GSF600/650 s Bandit II

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    ναι το ξερω και συμφωνω. Ομως το μπροστα μου ειναι σχεδον αθικτο και το πισω ελιωσε απο μερικα καγκουριλικια τον τελευταιο μηνα.

Αν οντως εχω θεμα με τη συμπεριφορα στο δρομο θα παω να βαλω και το μπροστινο γιατι σιγουρα δεν εχει σωστη ισορροπια το μηχανακι τωρα. Ειναι και το χρηματικο στη μεση ομως προεχει η ασφαλεια. Ακομα 30χλμ εχω κανει και δενε χω πληρη αποψη.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Από "μερικά" καγκουριλίκια.... αχμ! [έντιτ: αυτό πάει στην υπογραφή σου]

Τεσπα, πρόσφατα έκανα το ίδιο με σένα dimzan και μετά από περίπου 1.000 χλμ πήγα και άλλαξα και το μπροστινο.
    Δεν είχα ουσιαστικό πρόβλημα, μάλλον ψυχολογικό ήταν, μα είχα την εντύπωση πως το μηχανάκι 'δεν πατούσε σωστα'.

[έχασα την ευκαιρία να γίνω μονόγομος κι εγώ...]
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Έχοντας κάνει ότι και ο Dimzan και έχοντας καφρίσει ακόμα και πίστα, δεν έχει θέμα το μηχανάκι... Παστελάκι μάθε να στρίβεις και μετά δώσε συμβουλές στον κόσμο "κατά τη γνώμη σου"... :P

Παλαιό μέλος
    Εγω στην τελευταια βολτα που πηγα Καρυστο μονος
    ανακαλυψα οτι εντελει μπορει και να στριβει το bandit...
    (η Εγω εστριψα τελικα)
    Τα λαστιχα αυτα που εχω ειναι μονογομα και δεν εχουν καλο
    κρατημα αλλα μετα απο καμια 300 χλμ ειχαν ζεσταθει τοσο πολυ!!
    που εστριβα τρελα!
    ελεγα που θα παει θα ξυσω τα μ@μημεν@
    αποτελεσμα αφησα τελικα 2 ποντους..

μηπως φταιει που ειχα πιει ενα καραφακι ουζο και 5 μπυρες
    χαχαχαχα!!!!!!

Μιχάλη,

αυτό που μετράει, είναι ότι άρχισες να το στρίβεις.

Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
    μηπως φταιει που ειχα πιει ενα καραφακι ουζο και 5 μπυρες
    χαχαχαχα!!!!!!
    Μήπως κάνεις μαλακίες και θα πας άκλαφτος και θα σε βρουν τυχαία στην πλαγιά; Λέω εγώ τώρα...

Ξεκολλήστε ρε με τα μονόγομα!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Μήπως κάνεις μαλακίες και θα πας άκλαφτος και θα σε βρουν τυχαία στην πλαγιά; Λέω εγώ τώρα...

Ξεκολλήστε ρε με τα μονόγομα!
    πλακα εκανα ρε συ αμεσως!!!
    απλα πιστευω οτι επειδη εκανα αρκετα χλμ
    απο ενα σημειο και περα ειχαν ζεσταθει τοσο πολυ
    τα λαστιχα ημουν και εγω τοσες ωρες πανω στο τιμονι
    που δεν χαμπαριαζα τιποτα...
    πραγματικα εκεινη την ημερα το χαρηκα!!!
    τωρα για το ποτο και οδηγηση..
    εχτες σκοτωθηκε κι ενας γειτονας με μηχανη

Το δικο μου μηχανακι κινειται εντος πολης απο τοτε που το πηρα.

Δεν εχω προλαβει δυστυχως να βγω εκτος αθηνας σε καποιο επαρχιακο για να δοκιμασω και να το στριψω.

Οποτε λοιπον το μονο θεμα που θα μπορουσα να εχω εινια ασταθειςα στο υποτιθεται πιο φαγωμενο μπροστινο μου. Ομως Μονο στο φρεναρισμα ταλαιπωρειται το μπροστινο μου και πραγματικα δεν εχω προβλημα. Ισως εχω και την ψευδαισθηση της ασφαλειας λογω του abs λλα πραγματικα σταματαει πολυ καλα.

Το πισω παλι συνηθως υποφερει. Αμα ζεσταθει το μηχανακι μου αρεσει να ντριφταρω λες και ειχα super motard (σιγουρα θα παρω ενα τετοιο μετα το bandit). Οποτε το μαλακο metzeler M1 που ειχα πισω μαλλον φαγωθηκε γρηγορα. Οταν βγηκαν τα λινα πηγα και εβαλα ενα pirreli diablo.

Αμα ποτε μπω πιστα ειναι προφανες οτι θα μπω με σωστα λαστιχα, ομως το παρον (ασυμετρο) setup δεν με εμποδιζει να κυκλοφορω ομαλα και χωρις προβλημα εντος πολης.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

ασύμμετρο είναι και από τη μάνα του έτσι και αλλιώς, μη σκάτε για τέτοια... Το παρέλαβε κανείς από το εργοστάσιο με ίδιο τύπο ελαστικού εμπρός και πίσω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    ασύμμετρο είναι και από τη μάνα του έτσι και αλλιώς, μη σκάτε για τέτοια... Το παρέλαβε κανείς από το εργοστάσιο με ίδιο τύπο ελαστικού εμπρός και πίσω;

Εγω παντως που το πηρα μεταχειρο ειχε σωστα (ολοκαινουρια) λαστιχα, οφειλω να το πω αυτο.

Απλα απο αντοχη τα metzeler m1 δε λενε μια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Εγω πάντως που έβαλα τα M5 είμαι πολύ ικανοποιημένος αν και τα έχω μόλις για περίπου 1000 χλμ.Πίανουν θερμοκρασία αρκετά εύκολα και ειναι πολυ σταθερά και στρίβουν πολύ καλά.

Νέο μέλος
    Καλημερα,

Εγω εβαλα πριν μια βδομαδα τα βτ023 και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος, το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να κανεις 5-6χλμ για να ζεσταθουν.

χ/σμους
    Γιωργος

Παλαιό μέλος

χελόοοοου

ρε σεις! Χάθηκα αλλά ξαναβρέθηκα!

μιας και έχω κάνα χρόνο να μπω εδώ μέσα (αλήθεια γιατί δεν δούλευε μια περίοδο το φόρουμ??) δηλώνω ότι τον ληστή τον έχω ακόμα, έχω πιάσει τις 34.000κμ.

τελευταία φορά που μπήκα στο φόρουμ είχα 20.000κμ!

άντε καλώς σας βρήκα και πάλι!!
    http://boomboomaround.blogspot.com/

Καλώς τον!
    Έχουμε ατονήσει λίγο, αλλά τις περισσότερες Παρασκευές μαζευόμαστε pulp, στην καθιερωμένη συνάντηση.

Σήμερα με έπιασε μιά προκοπή... Και βίδωσα τις τιμονόπλακες και τα καλάμια στο Bandit. Και μετά έφαγα την ψιλοφρίκη... γιατί δεν ταιριάζει ο άξονας του αερόψυκτου το υδρόψυκτο... Βλακεία που δεν τον παρήγγειλα τότε μαζί με τα καλάμια. Προφανώς θα θέλει και το στήριγμα του αισθητήρα ABS Οπότε ψάξιμο ebay και αναμένω.
    Επίσης οι 4πίστονες έχουν διαφορετικές βίδες από τις παλιές 2πίστονες... Αλλά αυτό λύνεται εύκολα με μιά επίσκεψη σε κάποιο βιδάδικο.

Και τώρα να πω ότι δεν μου περνάει η ιδέα να το αφήσω γυμνό, να βάλω και ψηλά μαρσπιέ, να βγάλω το διπλό σταντ και να το κρατήσω για λύσσα στα μέγαρα και μόνο...

Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF