http://www.youtube.com/watch?v=cWdFc...layer_embedded
υ.γ. μην αρχισουμε τα περι tsantiri και λαζοπουλου...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
Και ο Μίκης σχεδόν τα ίδια λέει αλλά κανείς δεν τον λέει τρελλό η γραφικό...
Και το μυαλο του ειναι θολο και το δικο μας πιο λειψω....
http://www.youtube.com/watch?v=V_AUD...eature=related
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Από τρελό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια.....
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αυτός τρελλός???????.....Ένας να βρεθεί να πεί οτι δεν έχει δίκιο......Ούτε τρελλός ούτε γραφικός......''Αυτό εκμεταλεύονται αυτά τα κομματόσκυλα....΄'οπως και να σας φερθούν εσείς εκεί.........."
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!
Καθόλου τρελός δεν είναι.
Όλοι οι υπόλοιποι είναι απλώς αδιάφοροι είτε βολεμένοι στην καθημερινότητα και το εκάστωτε τρέξιμό τους.
Αν μείνουν όμως και αυτοί κάνα χρόνο άνεργοι και νιώσουν την ανέχεια από πρώτο χέρι τότε ίσως και να τον ακολουθήσουν.
Ο άνθρωπος δεν λέει τίποτα για το οποίο να χαρακτηριστεί τρελός.
Έχω την εντύπωση ότι αν γινόταν αυτό σε καμιά Ιρλανδία/Πορτογαλία πιθανότατα να έβρισκε κόσμο να τον ακολουθήσει και ίσως να ξεκίναγε και διαδήλωση αυθόρμητη και χωρίς πολιτική/κομματική καθοδήγηση
:ZZZ:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
«τρελός» αλλά ποιος τον τρέλανε όμως. Και ποσό λογικό είναι να μένεις λογικός?
http://www.youtube.com/watch?v=_4UttfvF7Nk
’μα δεν νοιώθεις, μη μιλάς...Σώπα και μη δικάζεις...
Χίλια κεφάλια πέφτουνε, όταν εσύ δειλιάζεις...
Αν δεν πιστεύεις μη ρωτάς, κι αν δεν ακούς μη με κοιτάς...
Αν δε φαντάζεσαι φωτιές, με κάρβουνα μην παίζεις...
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Τρελος σιγουρα οχι. Γραφικος...ισως για τα δεδομενα της ελληνικης πραγματικοτητας. Το τριημερο της Καθαρας Δευτερας βρισκοταν στο Βολο και ολοι τον κοιτουσαν με ανοιχτο το στομα. Ετυχε να πιω ενα καφε εκει ανεβαινοντας στο Πηλιο. Αυτα που λεει εκφραζουν λιγο πολυ ολα οσα θελουμε να βροντοφωναξουμε και μας πνιγουν...Δυναμη θελει και θυσιες. Απο την καλοβολεμενη μας θεση δεν γινεται τιποτα...
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Καθόλου τρελός δεν είναι.
Όλοι οι υπόλοιποι είναι απλώς αδιάφοροι είτε βολεμένοι στην καθημερινότητα και το εκάστωτε τρέξιμό τους.
Αν μείνουν όμως και αυτοί κάνα χρόνο άνεργοι και νιώσουν την ανέχεια από πρώτο χέρι τότε ίσως και να τον ακολουθήσουν.
Ο άνθρωπος δεν λέει τίποτα για το οποίο να χαρακτηριστεί τρελός.
Έχω την εντύπωση ότι αν γινόταν αυτό σε καμιά Ιρλανδία/Πορτογαλία πιθανότατα να έβρισκε κόσμο να τον ακολουθήσει και ίσως να ξεκίναγε και διαδήλωση αυθόρμητη και χωρίς πολιτική/κομματική καθοδήγηση
:ZZZ:![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
εγω βλεπω εναν αγωνιστη..
ειτε ορμωμενος απο την πικρια της ψυχης του,
ειτε ορμωμενος απο την οργη του μυαλου του..
ρησπεκτ..
με λυπει που κανεις δεν τον ακολουθει...
δεν συγκινει κανεναν..
![]()
"μ αφησατε μονο μου" ?
edit καπως ετσι δεν θελουμε τους ηγετες μας?![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Eμείς ποιοί ;Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
καπως ετσι δεν θελουμε τους ηγετες μας ;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Γραφικός μπορεί να είναι , έχει όμως τα @ρ...ια να εκφράσει δημόσια όλα αυτά που σκεφτόμασται ΟΛΟΙ τα τελευταία χρόνια .
αυτο το "μ'αφησατε μονο μου" και εμενα κατι μου κανει...
αλλα θα τολμησω να πω οτι δεν βγαινουμε στον δρομο γιατι ο καθενας καπως την βολευει..ακομα τουλαχιστον...
δεν εχουμε πεινασει...και δεν ξερω αν ειναι ευτυχως ή δυστυχως...
αυτοι που εχουν πεινασει και πεινανε ειναι πρωτιστως οι συνταξιουχοι και αμεσως μετα οι μισθωτοι του ιδιωτικου τομεα...
αλλα οι Ελλαδα δεν εχει μονο αυτους. εχει και ελ.επαγγελματιες, εχει και επιχειρηματιες, εχει και δημ.υπαλληλους, εχει και εμπορους...και πολλους αλλους...ε,ολοι αυτοι καπως την βολευουν και δεν τους νοιαζει να βγουν στους δρομους...
μολις τους μπει το αγγουρι καλα στον κωλο ισως και να δουμε κατι....![]()
ναι ομως ο ανθρωπος αυτος δεν μιλαει για "οικονομικη/χρηματικη/υλικη πεινα"
ετσι το αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον..
ισως δυστυχως ως ελληνες μονο αυτην την πεινα γνωριζουμε κ μας κινητοποιει..
κ ισως αυτο να ειναι το πιο τραγικο..
οσο για το "εμεις"
ειναι μια αοριστια..
ΕΓΩ θα ηθελα εναν ηγετη που να μου εδειχνε το σωστο κ οχι να επιβραβευε την λαθος σταση μου..
εναν ηγετη που θα ηταν ενωτικος -ουσιαστικα- κ οχι μονο επι της παραταξης..
κ εναν ηγετη που θα "εβγαινε κ θα φωναζε" για το κοινο καλο..
τωρα τελευταιο δεν ξερω πραγματικα αν ο δρομος που εχουμε χαραξει θα οδηγησει καποια στιγμη στο "κοινο καλο"..ειμαι ασχετη απο οικονομικες αναλυσεις κλπ..
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..