ΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!
ΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!
Με τέτοιες απώλειες νοιώθω πιο μόνος ! Στο καλό ....... καλή αντάμωση !
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Aυτό .Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
αθανατος μεσα απο το εργο του...
Αντίο Μεγάλε
απίστευτο...
Μέσα σε ένα μήνα συνθέτης και τραγουδιστής ,δεμένοι ο ενας με τον άλλον μέσα από αθάνατα τραγούδια ,έφυγαν...
Είδα τίτλο "δραπέτευσε" και νόμισα ότι έβγαλε νέο δίσκο με αυτόν τον τίτλο...ένα δευτερόλεπτο πριν κάνω κλικ να διαβάσω το θρέντ ,έσκασε βόμβα μεγατόνων στο κεφάλι μου...
"πέθανε" ,μου φώναζε ο εγκέφαλος μου ,που ότι και να κάνω ,ώρες ώρες αισθάνομαι ότι καμία φορά λειτουργεί εντελώς αυτόνομα...κόντρα στο συναίσθημα πάει η λογική...
Αντίο...
Καλο ταξιδι δασκαλε.![]()
malaguti,sachs k50,honta c50,honda dax,honda mb,kawasaki ar125,yamaha lc250 (410),honta nsr 250,honda cbrr 400,yamaha fzr exup 240 (400),suzuki katana 1100,honda magna 750,zxr 400,honda transalp 600,yamaha thundercat 600,cbrr 1000,yamaha r6,triumph tt 600,XT 600,steed 600.
Ένας απο τους πιο έντιμους καλλιτέχνες μας.Εξαιρετικές ερμηνείες και από τους ελάχιστους που τραγουδούσε πραγματικά από καρδιάς........
Καλό ταξίδι Νικόλα........
http://www.youtube.com/watch?v=DxNCDx00mTg
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!
Καλό ταξίδι Νικο![]()
Motoadv.gr- The Best Motorcycle Travel Blog
................![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Kριμα...
Ειδα απο κατι φιλους στο φατσοβιβλιο που ποσταρανε τραγουδια του και εκει την ψιλιαστικα αλλα ηλπιζα να ηταν κατι αλλο...
Καλο ταξιδι...
Σκαταρρωστια....
Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καλο ταξιδι στον "συναδελφο"αεροπορο Νικο.η χωρα εχασε αλλον εναν απο τους καλυτερους κριμα.
Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.
Δεν πεθαινουν οσοι μιλησαν στις καρδιες του κοσμου.
Ανεγγιχτος ο Νικος απο το καλεσμα του χαρου.
Απλα ο ''κουδας'' παει να συναντησει το ''βουδα''..................
Αντιο απο καρδιας ΝΙΚΟΛΑ...........
Καλοστρατιά Νικόλα...
Καλλιά στα όρη άρχοντας
παρά στον κάμπο δούλος,
θωρώ τον κόσμο από ψηλά
κι είναι δικός μου ούλος.