Σεμνός, ταπεινός, ήρεμος.. κι όμως μέσα σ'όλο αυτό υπήρχε μια τεράστια χαμογελαστή ανθρώπα. Μια αγνή ψυχή που μπορούσε να ξεσηκώσει τους πάντες..
Καλό ταξίδι ρε Νικόλα, θά'σαι από αυτούς που θα ψάξω όταν βρεθώ στα μέρη που θα γυρίζεις από σήμερα..![]()
Σεμνός, ταπεινός, ήρεμος.. κι όμως μέσα σ'όλο αυτό υπήρχε μια τεράστια χαμογελαστή ανθρώπα. Μια αγνή ψυχή που μπορούσε να ξεσηκώσει τους πάντες..
Καλό ταξίδι ρε Νικόλα, θά'σαι από αυτούς που θα ψάξω όταν βρεθώ στα μέρη που θα γυρίζεις από σήμερα..![]()
Καλό ταξίδι Νίκο ......
Στην υγειά σουΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Ότι και να πω είναι λίγο....εκτός του ότι ήτα φοβερός επάνω στην μουσικη,βοήθησε και πολύ κόσμο (Τρύπες,Σωκράτη Μάλαμα κ.α.) να κάνουν την δική τους καριέρα...
απλά ένα (παράπονο) για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσ/νικης (ειδικά τον Έκφραση και τον Μύθο) που έπρεπε χθες να έχουν αφιέρωμα σ'αυτόν!!!!!!!!
Ας είναι καλά εκεί που είναι μαζί με τον Ρασούλη,Σιδηρόπουλο,Άσιμο κ.α. πολλούς....R.I.P.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
Προς καρντασια βορείου κλιμακίου…
Θέλω μια πολύ μεγάλη χάρη…
Αν σήμερα το απόγευμα ο δρόμος σας περάσει από τον Αγ. Θεράποντα Τούμπας , αφήστε κι ένα λουλούδι από εμάς …
Ευχαριστώ
Antio MEGALE ...
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
+ σε οσα γραφτηκαν παραπανω.
Φευγουν οι καλοι σιγα σιγα και μενουν τα σκατα!
![]()
Εμεις προλαβαμε καποιους, τα παιδια μας?
Ευτυχως αφησαν τα τραγουδια τους!
Στο καλο...
Το αυτο..... Καλό Ταξίδι....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
+ σε οσα γραφτηκαν παραπανω.
Φευγουν οι καλοι σιγα σιγα και μενουν τα σκατα!
![]()
Εμεις προλαβαμε καποιους, τα παιδια μας?
Ευτυχως αφησαν τα τραγουδια τους!
Στο καλο...
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό
Γιάννης
Δεν τον γουσταρα ιδιαιτερα αλλα ηταν εξαιρετικος τραγουδοποιος.Δεν ξερω με ποιανου το θανατο λυπηθηκα περισσοτερο.Του Παπαζογλου η του Ρασουλη το κενο που αφησαν και οι δυο τους ειναι πολυ μεγαλο.![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
καλό του ταξίδι![]()
επιτρέψτε όμως μου να διαφωνήσω με τους αφορισμούς περί σημερινής κατάστασης
υπάρχουν και σήμερα αξιόλογοι καλλιτέχνες![]()
ξεκολλήστε από το "όλα ήταν καλύτερα παλιότερα"
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
Όταν πεθάνω κάψτε με
κάντε με στάχτη, βάλτε με
σ' ένα μπαγλαμαδάκι
Να το 'χω στο ταξίδι μου
καμάρι και στολίδι μου
να σβήνω τα μεράκια μου
με κανα τραγουδάκι
Θα παίζω να καλοπερνούν
οι φίλοι του άλλου κόσμου
θα γίνει ο Άδης εξοχή
και ο παράδεισός μου
Όταν πεθάνω κάψτε με
βαθιά στην άμμο θάψτε με
σ' ένα μπαγλαμαδάκι
Να γίνει το ταξίδι μου
το πιο τρελό παιχνίδι μου
να πνίγω τα μεράκια μου
με κάθε κυματάκι
Θα παίζω να καλοπερνούν...
http://www.youtube.com/watch?v=8e1-23kzqk0
2 βδομαδες τωρα εχω κολλησει και ακουω τα κομματια του ........δεν ηξερα γιατι.......σημερα καταλαβα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
καλό του ταξίδι![]()
επιτρέψτε όμως μου να διαφωνήσω με τους αφορισμούς περί σημερινής κατάστασης
υπάρχουν και σήμερα αξιόλογοι καλλιτέχνες![]()
ξεκολλήστε από το "όλα ήταν καλύτερα παλιότερα"
Καλά τα λές αλλα στο... "περίπου" Λεωνιδα
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αντίο Νικόλα![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια