παντως αυτη τη στιγμη στην πιστα και στη γυρω περιοχη δε βρεχει και μαλλον δε θα βρεξει
μη στηριζεστε ομως πανω μου....
εγω παντως, οπως και να 'χει θα παω!!! εστω και για καφε!!!
παντως αυτη τη στιγμη στην πιστα και στη γυρω περιοχη δε βρεχει και μαλλον δε θα βρεξει
μη στηριζεστε ομως πανω μου....
εγω παντως, οπως και να 'χει θα παω!!! εστω και για καφε!!!
Γεμισε η πιστα απο τα καλα παιδια του forum.
Πριν ξεκινησουμε τον αγωνα οπως ειναι λογικο, αρχισαν οι κοντρες και τα στοιχηματα.
Ο Τιγκας εχασε στο πρωτο session οταν εφυγε ο τροχος του την ωρα που εστριβε στην K7 πριν την μεγαλη ευθεια.... :a029:
Tελικα ο πρωταθλητης μας καταφερε να βγει στα pits και να παρει το εφεδρικο για να κατατροπωσει οσους τολμησαν να τον αμφισβητησουν.....
:rotflmao: :rotflmao:
ΠΑΛΙ >>>>>> ????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε παιδιά αφού το οχημα του δεν εχει ρόδες , πετάει τι του δίνετε αυτα τα ξενερωτα με τις ρόδες???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η όλη υπόθεση είχε πολύ γέλιο. δεν έμεινα για τον τελευταίο αγώνα. για πείτε λεπτομέριες...
Εγω το είπα τίγκα! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ HONDA το CART!!![]()
Καλημερα
Παιδια εγω περασα απιθανα. Καλη πιστα καλα καρτακια καλος κοσμος.
Να με συγχωρητε που δεν χαιρετισα στο φευγα αλλα μεσα στον χαμο (αλλοι ετρεχαν να βρουν καρτ αλλοι ανεβοκατεβαιναν τα σκαλια αλλοι μιλουσαν αλλοι κοιτουσαν το gsxr ή το zxr) δεν γινοταν. Οπως και να εχει περασα μια χαρα.
Ναστε καλα και εχουμε καιρο ελπιζω να γνωριστουμε καλυτερα.
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
[B]Γεμισε η πιστα απο τα καλα παιδια του forum.
Πριν ξεκινησουμε τον αγωνα οπως ειναι λογικο, αρχισαν οι κοντρες και τα στοιχηματα.
Ο Τιγκας εχασε στο πρωτο session οταν εφυγε ο τροχος του την ωρα που εστριβε στην K7 πριν την μεγαλη ευθεια.... :a029:
Tελικα ο πρωταθλητης μας καταφερε να βγει στα pits και να παρει το εφεδρικο για να κατατροπωσει οσους τολμησαν να τον αμφισβητησουν.....
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙ!!!!!
Τελικα το ασυρματο μπουλονοκλειδο μου........ξανακανε το θαυμα του........
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΙΧΙΧΙΙΧΧΙΧΙ!!!!!
Την επομενη φορα..........θα του ξηλωσω το ....... σασι.....ΧΙΧΙΧΙΧΙ!
![]()
ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙ Ο MAINTENANCE ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑ ΜΠΟΛΟΝΟΛΕΙΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΙΓΥΡΙΖΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ RACING ΚΑΡΤ ΠΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SESSION KAIIIIIIIIIIII
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑTSAI ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣ ΤΡΟΧΟ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΤ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΞΩ.
ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ![]()
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ VALENTINO PTOSSI O ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ SESSION ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΦΟ ΜΕ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΑ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΡΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
[
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙ!!!!!
Τελικα το ασυρματο μπουλονοκλειδο μου........ξανακανε το θαυμα του........
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΙΧΙΧΙΙΧΧΙΧΙ!!!!!
Την επομενη φορα..........θα του ξηλωσω το ....... σασι.....ΧΙΧΙΧΙΧΙ!
![]()
Ρε αυτά δεν γίνονται λέμε!![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Στην photo ο Τιγκας με την ροδα ανα χειρας μετα τον τερματισμο.... (action photo)
Έφυγε η ρόδα?????
ΠΑΛΙ :a5: :a5: :a5: Ρε Σταυράκο μήπως τελικά είναι Honda :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΡΤ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ WRC ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
:rotflmao: :rotflmao:
Ρε αυτά δεν γίνονται λέμε!![]()
![]()
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ KATSAI + MAINTENANCE ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο POKERMON ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΑΜΙΗΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΠΟΛΥ ΚΟΦΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ .
ΤΕΛΙΚΑ BYE BYE Ο ΤΡΟΧΟΣ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΡΤ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ WRC ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ KATSAI + MAINTENANCE ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο POKERMON ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΑΜΙΗΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΠΟΛΥ ΚΟΦΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ .
ΤΕΛΙΚΑ BYE BYE Ο ΤΡΟΧΟΣ![]()
Ρε τον μαστροχαλαστη........................καταστροφεας καρτ καταντησε....
Δεν θα μας ξαναδεχτουν...![]()
Που πας ρε καραμητρο..............ποιους πας να προσπερασεις;;;;;;;
Το σκεφτηκες;;;;;;;![]()
![]()
![]()
ακου του ξαναφηγε η ροδα...:rotflmao:
![]()
H HRC AKOMA MIA ΦΟΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΓΕΛΙΟ...
"ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΡΟΔΕΣ" HONDA RACING :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και χονδα να μην ήταν, την τεχνική υποστήριξη και τα γνήσια ανταλλακτικά πρέπει να τα έχει αποκλειστικά ο σαρακακηςΑρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Έφυγε η ρόδα?????
ΠΑΛΙ :a5: :a5: :a5: Ρε Σταυράκο μήπως τελικά είναι Honda :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Όταν αποφασίσουμε να ξαναπάμε για καρτ θα πούμε ότι δεν θα έρθει για να μην έχουμε πρόβλημα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!