Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 64

Θέμα: Κασετίνα με εργαλεία Rothewald

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio

Κασετίνα με εργαλεία Rothewald

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την κασετίνα με εργαλεία από το http://www.louis.de.

Μήπως την έχει κανένας, αυτή ή κάποια από τις άλλες που έχει στο louis.de να μου πει τη γνώμη του, πόσο καλή είναι, κατά πόσον αξίζει τα λεφτά της, ποιότητα των εργαλείων, αντοχή στο χρόνο κλπ, γιατί στις φωτογραφίες όλα ωραία φαίνονται. Ευχαριστώ!

Υ.Γ.: αν οι mods πιστεύουν ότι το θέμα δεν είναι για εδώ ας το μεταφέρουν ανάλογα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tools.jpg 
Προβολές:	1171 
Μέγεθος:	45,6 KB 
ID:	223870
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ποσο την εχεις βρει ρε κουκλε??
    επειδη ψαχνομαι και εγω και αν ειναι να παρουμε 2...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Την έχει προσφορά από 100 στα 80. Δες το πρώτο link που έχω βάλει. Μεταφορικά λέει 15 για Ελλάδα.
    Μέσα για το ομαδικό.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

σαν πολλα να μου ακουγονται ρε αδερφε...
    εχεις κανει καμια βολτα απο Σχιστο να δεις τι παιζει?

ας μας πουνε και οι γνωστες γιατι εγω δηλωνω ασχετος...
    για καποιον ερασιτεχνη που θελει να σκαλιζει 5 πραγματα στο μηχανακι του, πως ειναι?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός με 80 € δεν αγοράζεις ποιότητα. Τη συγκεκριμένη μάρκα δεν την ξέρω αλλά σας το λέω με σιγουριά με γνώμονα την τιμή είναι πιθανότατα πολύ χαμηλής ποιότητας. Και δεν έχει καθόλου σημασία αν είσαι ερασιτέχνης ή όχι. Το καλό το εργαλείο μία φορά που θα το χρειαστείς θα το έχεις και θα κάνεις την δουλειά σου,με τα εργαλεία της λαϊκής και την δουλειά σου δεν θα κάνεις και τη βίδα θα χαλάσεις και θα ταλαιπωρηθείς να την αποκαταστήσεις.

Ενδεικτικά μία μανέλα με καστάνια επώνυμης εταιρίας έχει μέχρι και 160 € χωρίς τα καρυδάκια.

Από την άλλη κοιτάζοντας την φωτό βλέπω στην κασετίνα 3 μανέλες με καστάνια κι αναρωτιέμαι γιατί τόσες πολλές. Προφανώς εντυπωσιασμός.

Δεν θα την αγόραζα, θα προτιμούσα να έπαιρνα λίγα λίγα και σιγά σιγά αυτά που θα ήθελα και θα έψαχνα για εγγύηση εφ' όρου ζωής και θα αγόραζα μόνο από Ελλάδα για να έχω κάπου ν' απευθυνθώ σε περίπτωση αστοχίας.

Έτσι λειτουργούσα και λειτουργώ μέχρι τώρα κι έχω καταφέρει σιγά σιγά να έχω ικανό αριθμό ποιοτικών εργαλείων.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    συμφωνω με τον Βασκα. Χτυπα το σετακι της proxxon στην ιδια σελιδα και μετα αγοραζε ο,τι σου λειπει κομματι κομματι.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Ενδεικτικά μία μανέλα με καστάνια επώνυμης εταιρίας έχει μέχρι και 160 € χωρίς τα καρυδάκια.

Έτσι λειτουργούσα και λειτουργώ μέχρι τώρα κι έχω καταφέρει σιγά σιγά να έχω ικανό αριθμό ποιοτικών εργαλείων.

Φαντάζομαι οτι έχεις δώσει μια μικρή περιουσία....Έστω και σιγά σιγά!!!

Εγώ έχω μία εργαλειοθήκη απο τα Lidl και είναι μια χαρά !! Δεν έδωσα πάνω απο 50ε και δεν έχουν κανένα πρόβλημα ....(φυσικά ερασιτεχνικά )

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός με 80 € δεν αγοράζεις ποιότητα. Τη συγκεκριμένη μάρκα δεν την ξέρω αλλά σας το λέω με σιγουριά με γνώμονα την τιμή είναι πιθανότατα πολύ χαμηλής ποιότητας. Και δεν έχει καθόλου σημασία αν είσαι ερασιτέχνης ή όχι. Το καλό το εργαλείο μία φορά που θα το χρειαστείς θα το έχεις και θα κάνεις την δουλειά σου,με τα εργαλεία της λαϊκής και την δουλειά σου δεν θα κάνεις και τη βίδα θα χαλάσεις και θα ταλαιπωρηθείς να την αποκαταστήσεις.

Από την άλλη κοιτάζοντας την φωτό βλέπω στην κασετίνα 3 μανέλες με καστάνια κι αναρωτιέμαι γιατί τόσες πολλές. Προφανώς εντυπωσιασμός.

Δεν θα την αγόραζα, θα προτιμούσα να έπαιρνα λίγα λίγα και σιγά σιγά αυτά που θα ήθελα και θα έψαχνα για εγγύηση εφ' όρου ζωής και θα αγόραζα μόνο από Ελλάδα για να έχω κάπου ν' απευθυνθώ σε περίπτωση αστοχίας.

Oύστ !!!!!! λινάτσα.......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hpim3604.jpg 
Προβολές:	1125 
Μέγεθος:	20,5 KB 
ID:	223895
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    εχεις κανενα γνωστο στην αγγλια να σου παρει αυτο?

Halfords Advanced Professional 150 piece Socket/Ratchet Set
    www.halfords.com

100 λιρες προσφορα απο 200.

τα εργαλεια της halfords τα φτιαχνει η FACOM
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Πολύ θα ήθελα να έχω τα κορυφαία εργαλεία, αλλά επειδή αυτό δεν είναι πάντα εφικτό κάνω οικονομία όπου θεωρώ ότι με παίρνει. Για παράδειγμα εδώ και πολύ καιρό ήθελα να πάρω μια καλή μέγγενη γιατί αυτή που έχω είναι μικρή, ταλαιπωρημένη και κακής ποιότητας (μου την είχε χαρίσει ένας φίλος). Πρόσφατα άνοιξα παρτίδες με την Wurth. Ρώτησα πόσο κάνει μία με άνοιγμα 200mm και μου είπαν 200 € και άλλα 200 € ένας δίσκος που την κάνει περιστρεφόμενη + το ΦΠΑ. Υπερβολικά πολλά για μένα και την χρήση που θέλω να της κάνω. Βρήκα λοιπόν μία άλλη με 112 € με το ΦΠΑ στα 200 mm άνοιγμα που θέλω κι έχει και τον δίσκο που την κάνει περιστρεφόμενη. Την αγόρασα εν γνώση μου ότι παίρνω σαφώς κατώτερη ποιότητα αλλά στην τελική μέγγενη είναι και για κοπάνημα προορίζεται. Μου έδωσαν και εγγύηση αντικατάστασης 5 χρόνια οπότε νομίζω είμαι καλυμμένος.

Αλλά άλλο η μέγγενη και άλλο το εργαλείο που θα προσπαθήσεις να λύσεις μία δύσκολη βίδα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    τα εργαλεια φαινονται μια χαρα εκ πρωτης οψεος...ποιοτητα πρακτικερ δεν ειναι σιγουρα και σαν χρωμιο βαλαντιο που ειναι συνηθως ειναι και αρκετα ανθεκτικα οποτε δε θα εχεις προβλημα...ευαισθητα συνηθως ειναι οι καστανιες που σπανε στα ζορια(καλο ειναι να μη ξεσφιγγεις ομως με καστανιες για να μη τρωνε ζορια)...αλλα και να σπασουν με 20€ παιρνεις πολυ καλες επωνυμες...

η τιμη δεν ειναι ουτε καλη ουτε κακη...αλλα δεν αξιζει τον κοπο να την παραγγειλεις απο το ιντερνετ...περνα μια βολτα απο σπυρου πατση θα βρεις σιγουρα αντιστοιχες εργαλειοθηκες και οτι σειρα μπορει να χρειαστεις...και αμα παρεις και μια σειρα γερμανοπολυγωνα(δεν ειναι αναγκη να τα πληρωσεις χρυσα, πληρωνεις μονο οποια χρησιμοποιεις πολυ πχ 10αρια κλπ κλπ ομοιως και τα καρυδακια) και εισαι κομπλε...

αν πας σε μαγαζι με εργαλεια δε προκειται να παρεις φολα μην ανησυχεις...και δεν ειναι αναγκη να ματωσεις για να κανεις τη δουλεια σου...για να καταλαβεις μια σειρα γερμανοπολυγωνα που ειχα παρει απο το λιντλ πριν καμια 4ετια, δεν εχει χαλασει/στραβωσει κανενα...

μπορει να μου πει καποιος την διαφορα μεταξυ
    drive impact sockets
    drive AF sockets
    drive metric sockets

μιλαω γι'αυτη που εβαλε ο Μπιγκουλας εδω

τα impact ειναι τα γερμανοπολυγωνα?
    τα AF ειναι τα τορξ?
    και τα metric κανουν για ολα??

για διαφωτιστε τον ανιδεο...

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Την έχω αγοράσει εγώ, αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά, ούτε έχω γνώσεις για να σου δώσω εμπεριστατωμένη άποψη. Σαν ερασιτέχνης που κάνει στοιχειώδεις εργασίες συντήρησης μια στις τόσες μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εγώ βέβαια είμαι ευχαριστημένος και με τα περισσότερα εργαλεία που έχω πάρει από το lidl.

Το σετ το αγόρασα γιατί ήταν σε προσφορά (δε θυμάμαι πόσο, αλλά πιο κάτω από 80€) και ήθελα να έχω τα πάντα σε αξιοπρεπή ποιότητα χωρίς να χρειάζεται να τρέχω κάθε λίγο για καρυδάκια. Δεν έχω μετανοιώσει που την πήρα και οπτικά μου δίνει την εντύπωση ότι είναι καλής ποιότητας.

Στα σχόλια μόνο ένας λέει ότι δεν είναι εξαιρετικά εργαλεία, αλλά πως είναι ΟΚ. Αυτός σχολιάζει ότι οι καστάνιες είναι χοντροκομμένες και έχουν 24 αντί για 72 δόντια στο μηχανισμό. Καταλαβαίνω τι εννοεί αλλα εμένα δε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα αυτό.

Για 95Ευρά πάντως (με τα μεταφορικά) κοίτα και κατά Αγγλία μεριά όπως είπε και ο Μέγας Δόκτορ.

Έδιτ: Ξέχασα: Όταν μου ήρθε το σετ, είχε δύο 18άρια καρυδάκια και κανένα 19άρι στη μία σειρά.
    Μου το έστειλαν αμέσως χωρίς χρέωση.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    οπως ειπα σπυρου πατση εχει παρα πολλα μαγαζια που κατα καιρους βγαζουν διαφορες προσφορες...σιγουρα θα βρειτε οτι χρειαζεστε στις τιμες που βλεπετε στο νετ...

Το ποιοτικό εργαλείο δεν είναι εκείνο που δεν σπάζει, αλλά εκείνο που δεν τραυματίζει την βίδα, εκείνο που ασκεί ομοιόμορφα τις δυνάμεις στην βίδα και γενικά σέβεται αυτό που σφίγγει και ξεσφίγγει. Επίσης είναι πολύ σημαντική η ακρίβεια δηλ να μην αφήνει κενά και ασκεί πίεση στα άκρα αλλά σε όση μεγαλύτερη επιφάνεια μπορεί, πχ έχεις ένα πολύγωνο με το οποίο προσπαθείς να λύσεις ένα παξιμάδι που αντιστέκεται. Αν το κλειδί έχει μεγάλες ανοχές (ίδιον των φτηνιάρικων) πιθανότατα θα χαλάσεις τις γωνίες από το παξιμάδι.

Ίμπακτ είναι τα κρουστικά, δλδ μύτες οι καρυδάκια που κάνουν για κρουστικά εργαλεία όπως αερόκλειδα ή κρουστικά κατσαβίδια

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2012, 14:52
  2. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 08:22
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14