βασικα εχει 2 εργαλειοθηκες με την ιδια τιμη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Την έχω αγοράσει εγώ, αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά, ούτε έχω γνώσεις για να σου δώσω εμπεριστατωμένη άποψη. Σαν ερασιτέχνης που κάνει στοιχειώδεις εργασίες συντήρησης μια στις τόσες μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εγώ βέβαια είμαι ευχαριστημένος και με τα περισσότερα εργαλεία που έχω πάρει από το lidl.
Το σετ το αγόρασα γιατί ήταν σε προσφορά (δε θυμάμαι πόσο, αλλά πιο κάτω από 80€) και ήθελα να έχω τα πάντα σε αξιοπρεπή ποιότητα χωρίς να χρειάζεται να τρέχω κάθε λίγο για καρυδάκια. Δεν έχω μετανοιώσει που την πήρα και οπτικά μου δίνει την εντύπωση ότι είναι καλής ποιότητας.
Στα σχόλια μόνο ένας λέει ότι δεν είναι εξαιρετικά εργαλεία, αλλά πως είναι ΟΚ. Αυτός σχολιάζει ότι οι καστάνιες είναι χοντροκομμένες και έχουν 24 αντί για 72 δόντια στο μηχανισμό. Καταλαβαίνω τι εννοεί αλλα εμένα δε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα αυτό.
Για 95Ευρά πάντως (με τα μεταφορικά) κοίτα και κατά Αγγλία μεριά όπως είπε και ο Μέγας Δόκτορ.
Έδιτ: Ξέχασα: Όταν μου ήρθε το σετ, είχε δύο 18άρια καρυδάκια και κανένα 19άρι στη μία σειρά.
Μου το έστειλαν αμέσως χωρίς χρέωση.
μια με 108 τεμαχια η συγκεκριμενη εχει 2 καστανιες.
και η αλλη αυτη που εχει βαλει ο georgio με 150 τεμαχια και 3 καστανιες.
τωρα που βλεπω και καποια ελληνικα sites...μου φαινεται μια χαρα ευκαιρια για 150 τεμαχια χρωμιου βαναδιου 95€.
![]()
![]()
![]()
![]()