Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: Κασετίνα με εργαλεία Rothewald

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Την έχω αγοράσει εγώ, αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά, ούτε έχω γνώσεις για να σου δώσω εμπεριστατωμένη άποψη. Σαν ερασιτέχνης που κάνει στοιχειώδεις εργασίες συντήρησης μια στις τόσες μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εγώ βέβαια είμαι ευχαριστημένος και με τα περισσότερα εργαλεία που έχω πάρει από το lidl.

Το σετ το αγόρασα γιατί ήταν σε προσφορά (δε θυμάμαι πόσο, αλλά πιο κάτω από 80€) και ήθελα να έχω τα πάντα σε αξιοπρεπή ποιότητα χωρίς να χρειάζεται να τρέχω κάθε λίγο για καρυδάκια. Δεν έχω μετανοιώσει που την πήρα και οπτικά μου δίνει την εντύπωση ότι είναι καλής ποιότητας.

Στα σχόλια μόνο ένας λέει ότι δεν είναι εξαιρετικά εργαλεία, αλλά πως είναι ΟΚ. Αυτός σχολιάζει ότι οι καστάνιες είναι χοντροκομμένες και έχουν 24 αντί για 72 δόντια στο μηχανισμό. Καταλαβαίνω τι εννοεί αλλα εμένα δε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα αυτό.

Για 95Ευρά πάντως (με τα μεταφορικά) κοίτα και κατά Αγγλία μεριά όπως είπε και ο Μέγας Δόκτορ.

Έδιτ: Ξέχασα: Όταν μου ήρθε το σετ, είχε δύο 18άρια καρυδάκια και κανένα 19άρι στη μία σειρά.
    Μου το έστειλαν αμέσως χωρίς χρέωση.
    βασικα εχει 2 εργαλειοθηκες με την ιδια τιμη.
    μια με 108 τεμαχια η συγκεκριμενη εχει 2 καστανιες.
    και η αλλη αυτη που εχει βαλει ο georgio με 150 τεμαχια και 3 καστανιες.

τωρα που βλεπω και καποια ελληνικα sites...μου φαινεται μια χαρα ευκαιρια για 150 τεμαχια χρωμιου βαναδιου 95€.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    παρεπιπτόντως ,μήπως ξέρει κανα μαστόρι από σας ,τι τιμές παίζουν στα ροποκλειδα;

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ολα τα εργαλεια-πλην των μολυβενιων του πρακτικερ-εχουν ιδιες διαστασεις...για εργαλεια μιλαμε...
    Συντάσσομαι με τον vaska, ακόμα κι εγώ έχω προσέξει εμφανείς διαφορές στις ανοχές μεταξύ φτηνών και ακριβότερων εργαλείων και αυτό έχει επιπτώσεις. Στο φτηνό καρυδάκι/κλειδί το παξιμάδι μπορεί να κάνει μακροβούτια σε σχέση με ένα καλής ποιότητας, με αποτέλεσμα να φθείρεται πολύ περισσότερο κατά τη σύσφιξη/λασκάρισμα. Απλά τώρα πια αρκετά (σχετικά) φτηνά εργαλεία δεν είναι απαράδεκτα (με εξαίρεση κάτι made in India που είχα πετύχει κάπου και δε θέλω ούτε να τα θυμάμαι).

δυστυχως ειναι ακριβα, πανω απο 100€ πρεπει να δωσεις για ενα καλο ροποκλειδο...και το προβλημα ιενια πως ενα δε φτανει, για να καλυψεις τις αναγκες σου, θα χρειαστεις τουλαχιστον 2...η αληθεια ομως ειναι πως λιγες βιδες θελουν ροποκλειδο αν εχεις εμπειρια...κυριως σε καπακια οπου υπαρχουν φλατζες(φυσικα και αλλου βεβαιως...)
    Ροπόκλειδα πήρα από το Λούη (ναι, πάλι), με λιγότερα από 60 Ευρώ σύνολο με έκανε μάγκα (2 ροπόκλειδα). Αν και τελικά ψιλομετανοιώνω που τσιγκουνεύτηκα και δεν πήρα κάτι καλύτερο (το ροπόκλειδο το είχα λίγο... φετίχ), για τη χρήση που τους κάνω είναι μια χαρά.

Σχετικό αλλά σπαμμάρω: Πού πάμε τα ροπόκλειδα για καλιμπράρισμα και πόσο συχνά;

@georgio&devil's: Δείτε κι αυτό (λιγότερα κομμάτια αλλά βγήκε πρώτο σε τεστ)

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Μιας και μιλάμε για κασετίνες, έχω εδώ και καιρό χτυπήσει αυτήν
    http://brain.pan.e-merchant.com/7/8/...l_04529687.jpg

της Facom και το πιο σπουδαίο είναι οτι χωράει μέσα στην σέλα του R1!

έχει τα πάντα από 8αράκι πολύγωνο μέχρι 14αρι, καστάνιες μύτες σταυρό/ίσιο/άλλενς κτλπ + καστάνια + κατσαβίδι με 3 διαφορετικές προεκτάσεις.

Με έχει σώσει ακόμη και στην τεχνική εργασία που κάνω όταν χρειάστηκα ένα τσοκάκι για το τρυπάνι!! :rotflmao:

Η τιμή της τσουχτερή αλλά μου αρέσουν τα όμορφα εργαλεία, τι να κάνουμε!

<3
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
    Μιας και μιλάμε για κασετίνες, έχω εδώ και καιρό χτυπήσει αυτήν
    http://brain.pan.e-merchant.com/7/8/...l_04529687.jpg
    Μεγάλος έρωτας αυτό το κασετινάκι...

διαφορες σαφεστατα και υπαρχουν στα εργαλεια...και εννοω μετρησιμες...εχει δικιο ο μιναρας...(ο χοντρος)...

απο κει και περα αν θελει καποιος σιγουρια θα αγορασει μαρκα,ειτε του αρεσει ειτε οχι...υπαρχουν ομως και πολυ καλα ποιοτικα ,που απλως δεν εχουν τοσο καλο φινιρισμα και οι εξωτερικες τους διαστασεις καθως και η κατεργασια (εξωτερικη παντα) δεν ειναι τα βελτιστα...

αλλα χρειαζεται πειρα για να διαλεξεις...

στο σχιστο που ειπε ο σταυρος παιζουν τρελλα ντιλια με ρωσικες σειρες οι οποιες κυριολεκτικα ειναι αφθαρτες και αψογες απο πλευρα διαστασεων...θελει ενα ολοκληρο πρωινο για ψαξιμο...

καποια στιγμη θα κανονισουμε με τον "λευκο γυαλι" να παμε για shopping...οποιος φερει μαζι του γκομενα για μασαζ απο την ορθοστασια ειναι ευπροσδεκτος...
    frankly my dear, i dont give a damn...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

στο σχιστο που ειπε ο σταυρος παιζουν τρελλα ντιλια με ρωσικες σειρες οι οποιες κυριολεκτικα ειναι αφθαρτες και αψογες απο πλευρα διαστασεων...θελει ενα ολοκληρο πρωινο για ψαξιμο...

80 euro εσκασα για μια τετοια σειρα απο σχιστο και μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλη.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    διαφορες σαφεστατα και υπαρχουν στα εργαλεια...και εννοω μετρησιμες...εχει δικιο ο μιναρας...(ο χοντρος)...

απο κει και περα αν θελει καποιος σιγουρια θα αγορασει μαρκα,ειτε του αρεσει ειτε οχι...υπαρχουν ομως και πολυ καλα ποιοτικα ,που απλως δεν εχουν τοσο καλο φινιρισμα και οι εξωτερικες τους διαστασεις καθως και η κατεργασια (εξωτερικη παντα) δεν ειναι τα βελτιστα...

καποια στιγμη θα κανονισουμε με τον "λευκο γυαλι" να παμε για shopping...οποιος φερει μαζι του γκομενα για μασαζ απο την ορθοστασια ειναι ευπροσδεκτος...
    Άντε ρε ππρα και συ που έμαθες από μηχανάκια. Πες μας ρε πόσα ποδήλατα έχεις φτιάξει στη ζωή σου?? Ο Πάνος είναι κάτι σε Τσακ Νόρις όσο κι αν έχεις φτιάξει εσύ αυτός έχει φτιάξει περισσότερα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και όχι τπτ άλλο, τα δικά σου σέρνονται, σαλίγκαροι σχέτοι.

Ρε πστ μου μάθανε όλοι από εργαλεία.... ρε καστανά εσύ μέχρι χθες νόμιζες ότι με το μακρύ το κατσαβίδι ξύνουμε την πλάτη μας, και σήμερα δίνεις συμβουλές???

ρε ούστ

:rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

οσο σκεφτομαι εκεινο το πρωϊνο που με παιδεψε εκεινη η γ@μωβιδα αλουμινιου και τελικα πηρε ο πατερας μου τον τροχο και της εκοψε το κεφαλι για να ξεβιδωσει... τρελαινομαι!!

πρεπει οπως και δηποτε να παμε σχιστο για να παρω μια κασετινα >100 τεμαχιων. μεχρι στιγμης μια χαρα βολευομασταν με του κυρ-Γιαννη, αλλα εγω στο νεο σπιτι, δεν εχω ουτε πενσα...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    [B]
    αλλα εγω στο νεο σπιτι, δεν εχω ουτε πενσα...:

Παλι καλα,θα γλυτωσουμε το ατυχημα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who

Παλι καλα,θα γλυτωσουμε το ατυχημα.
    αντε μωρη παλιογρια χαρισε μου κανα εργαλειο..
    αφου εισαι πολυ γέρος και για να μαστορευεις και για να οδηγας...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    [Bαλλα εγω στο νεο σπιτι, δεν εχω ουτε πενσα... [/B]
    Περισσεύει μία πένσα του CAMEN . Αμα ενδιαφέρεσαι.......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αντε μωρη παλιογρια χαρισε μου κανα εργαλειο..
    αφου εισαι πολυ γέρος και για να μαστορευεις και για να οδηγας...
    Ναι αλλα ειμαι πολυ νεος για να σε "μαστορεψω" οδηγωντας.
    Peace brothers,stop the fight,tools rules.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakoulakis
    επειδη ξερω τα σιγκεκριμενα εργαλεια για αυτην την τιμη ειναι παρα πολλη καλα ...χτυπα τα χωρις να το ξανασκευτεις.....
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

Στο μπαμ γιατί είμαι πνιγμένος ,

λίγο υπομονή αν θέτε να τσεκάρω μερικές τιμές στην χοντρική από ένα προμηθευτή μου και θα σας ενημερώσω - δεν μιλάω για facom και αστρονομικές αξίες αλλά για εργαλεία αντοχής που έχουν εγγύηση εφόρου ζωής και αλλάζονται επιτόπου ...

πάντως πέραν ότι χρειάζονται καλά εργαλεία για την δουλειά την αίσθηση στο χέρι για να λύσεις βίδες δύσκολες την αποκτάτε με εμπειρία ... οπότε προσοχή για να μην κλωτσάτε σπειρώματα και κόβετε κεφάλια ...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2012, 14:52
  2. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 08:22
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14