Σελίδα 8 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 348

Θέμα: Rossi-Ducati-mugello 2011

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Σπαω το κεφάλι μου, να θυμηθω, αλλά φευ...
    Γνωστός μου φαίνεσαι απο την φωτογραφία δίπλα...
    Φαινεσαι λιγο άρρωστος ομως. Ειναι φυσιολογικό να είσαι πορτοκαλί???

Το χρωματάκι μου είναι super
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Καλησπέρα! Έχουμε κλείσει για Mugello φέτος με τον πατέρα μου (αεροπορικά για ρώμη, ενοικίαση αυτοκινήτου, ξενοδοχείο φλωρεντία και εισητήρια γενικής εισόδου)!

Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα πάμε και δε ξέρουμε που μας πάνε τα 4 σχεδόν μπορείτε να μου πείτε tips (εντός και εκτός πίστας), μέρη που αξίζει να επισκεφθούμε κλπ;
    Θα προσγειωθούμε Ρώμη Παρασκευή πρωί και θα φύγουμε Δευτέρα βράδυ. Στα ελεύθερα λογικά δε θα πάμε.

Σας ευχαριστώ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
    Καλησπέρα! Έχουμε κλείσει για Mugello φέτος με τον πατέρα μου (αεροπορικά για ρώμη, ενοικίαση αυτοκινήτου, ξενοδοχείο φλωρεντία και εισητήρια γενικής εισόδου)!

Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα πάμε και δε ξέρουμε που μας πάνε τα 4 σχεδόν μπορείτε να μου πείτε tips (εντός και εκτός πίστας), μέρη που αξίζει να επισκεφθούμε κλπ;
    Θα προσγειωθούμε Ρώμη Παρασκευή πρωί και θα φύγουμε Δευτέρα βράδυ. Στα ελεύθερα λογικά δε θα πάμε.

Σας ευχαριστώ!
    τι ακριβως χρειαζεσε δηλαδη?

Για παράδειγμα, τι ώρα περίπου θα πρέπει να ξεκινήσουμε απο τη Φλωρεντία για τη πίστα έτσι ώστε να μη φάμε τρελό πήξιμο και να προλάβουμε να δούμε τους αγώνες, το ίδιο ισχύει και για το Σαββάτο!
    Υπάρχουν κάποιοι "must" προορισμοί για να επισκεφτούμε;
    Σε ποιό σημείο είναι προτιμότερο να πάμε το γενικής εισόδου στη πίστα;

Για παράδειγμα, τι ώρα περίπου θα πρέπει να ξεκινήσουμε απο τη Φλωρεντία για τη πίστα έτσι ώστε να μη φάμε τρελό πήξιμο και να προλάβουμε να δούμε τους αγώνες, το ίδιο ισχύει και για το Σαββάτο!
    Υπάρχουν κάποιοι "must" προορισμοί για να επισκεφτούμε;
    Σε ποιό σημείο είναι προτιμότερο να πάμε το γενικής εισόδου στη πίστα;

εμεις με τις μηχανες θα ξυπνησουμε στις 5 ωστε στις 6 να καταφερουμε να ειμαστε στην πιστα και να ''προσπαθησουμε'' να βρουμε καλη θεση...λεμε για την μερα του αγωνα...το σαββατο πρωι αρκετα πιο αργα για να γινει ενας ελεγχος που θα αφησουμε μηχανακια κλπ...θα σε συμβουλευα την κυριακη να πατε στην πιστα με τρενο γιατι η κυκλοφοριακη συμφορηση θα ειναι τοση που στο πηγαινε ας πουμε παλευετε (αλλα με πολυ περπατημα)αλλα στην επιστροφη εχω διαβασει και για 3 ωρες σταματημενοι στο ιδιο σημειο(αφου εχει γινει το καταλληλο περπατημα της επιστροφης )... εμεις εχουμε σκοπο να το κανουμε πικ νικ κατασταση και να περιμενουμε ακομα καμμια ωριτσα (να μην πω διωρο) να κοπασει ο πανικος...αν θετε σας κερναμε κανενα σαντουιτς αλλα θα βαλετε το βαρελι μπυρα να μην γκρινιαζει ο Ακης...

ολη η Φλωρεντια ειναι must...χρονικα νομιζω οτι θα την παλεψετε μονο στο κεντρο της πολης...2-3 tips ειναι τα
    piazza Duomo
    Palazzo Vecchio
    Ponte Vecchio
    αν μπορεσετε και προλαβετε το Piazzale Michelangelo ειναι ολα τα λεφτα που βλεπεις ολη την Φλωρεντια πιατο...
    στα 3 πρωτα μονο ποδαρατα και με ΜΜΜ...απογορευετε η κυκλοφορια αυτοκινητων μεσα στο κεντρο της πολης...στο τελευταιο πας και με καρο...

υ.γ. ο πιο κοντινος σταθμος του τρενου (Βorgo San Lorenzo)ειναι στα 8 χλμ αλλα εχουνε και λεωφοριακια που σε πανε στην πιστα...για το περπατημα εχω ακουσει καποιους που εχουν παρκαρει και 5 χλμ μακρια...
    υ.γ.2 εμεις εχουμε σκοπο να παμε στην εισοδο Casanova-Savelli που λενε οτι ειναι και η καλυτερη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εμεις με τις μηχανες θα ξυπνησουμε στις 5 ωστε στις 6 να καταφερουμε να ειμαστε στην πιστα και να ''προσπαθησουμε'' να βρουμε καλη θεση...λεμε για την μερα του αγωνα...το σαββατο πρωι αρκετα πιο αργα για να γινει ενας ελεγχος που θα αφησουμε μηχανακια κλπ...θα σε συμβουλευα την κυριακη να πατε στην πιστα με τρενο γιατι η κυκλοφοριακη συμφορηση θα ειναι τοση που στο πηγαινε ας πουμε παλευετε (αλλα με πολυ περπατημα)αλλα στην επιστροφη εχω διαβασει και για 3 ωρες σταματημενοι στο ιδιο σημειο(αφου εχει γινει το καταλληλο περπατημα της επιστροφης )... εμεις εχουμε σκοπο να το κανουμε πικ νικ κατασταση και να περιμενουμε ακομα καμμια ωριτσα (να μην πω διωρο) να κοπασει ο πανικος...αν θετε σας κερναμε κανενα σαντουιτς αλλα θα βαλετε το βαρελι μπυρα να μην γκρινιαζει ο Ακης...

ολη η Φλωρεντια ειναι must...χρονικα νομιζω οτι θα την παλεψετε μονο στο κεντρο της πολης...2-3 tips ειναι τα
    piazza Duomo
    Palazzo Vecchio
    Ponte Vecchio
    αν μπορεσετε και προλαβετε το Piazzale Michelangelo ειναι ολα τα λεφτα που βλεπεις ολη την Φλωρεντια πιατο...
    στα 3 πρωτα μονο ποδαρατα και με ΜΜΜ...απογορευετε η κυκλοφορια αυτοκινητων μεσα στο κεντρο της πολης...στο τελευταιο πας και με καρο...

υ.γ. ο πιο κοντινος σταθμος του τρενου (Βorgo San Lorenzo)ειναι στα 8 χλμ αλλα εχουνε και λεωφοριακια που σε πανε στην πιστα...για το περπατημα εχω ακουσει καποιους που εχουν παρκαρει και 5 χλμ μακρια...
    υ.γ.2 εμεις εχουμε σκοπο να παμε στην εισοδο Casanova-Savelli που λενε οτι ειναι και η καλυτερη...

Η καθυστέρηση μετά το τέλος του αγώνα νομίζω είναι αρκετή.Θυμάμαι ότι βγήκα έξω ακριβώς μετά το τέλος του αγώνα και έφυγα αργά το απόγευμα αφού είχε πέσει ο ήλιος.
    Τουλάχιστον πρόλαβα να δω την μεγαλύτερη παρέλαση δικύκλων μπροστά στα μάτια μου.
    Είδα σχεδόν όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στους δρόμους
    (μέσα σε όλα αυτά είδα σε ένα triumph street triple να τρέχει παραφλού σχεδόν απο όπου υπήρχε κολάρο και σφιγκτήρας ,ενώ ο οδηγός με την κοπέλα του πίσω το τσουλούσε με τα πόδια (που να πάει άλλωστε ) με το μοτέρ σε λειτουργία !!!

Αν προλάβεις να δεις τα μέρη που έγραψε ο Blackbusa ,αξίζει και μια βόλτα στην κοντινή Siena.

Υ.Γ. @Πάνο Τελικά θα με πάρετε μαζί σας
    Ministry Of Lost Souls

Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide
    Η καθυστέρηση μετά το τέλος του αγώνα νομίζω είναι αρκετή.Θυμάμαι ότι βγήκα έξω ακριβώς μετά το τέλος του αγώνα και έφυγα αργά το απόγευμα αφού είχε πέσει ο ήλιος.
    Τουλάχιστον πρόλαβα να δω την μεγαλύτερη παρέλαση δικύκλων μπροστά στα μάτια μου.
    Είδα σχεδόν όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στους δρόμους
    (μέσα σε όλα αυτά είδα σε ένα triumph street triple να τρέχει παραφλού σχεδόν απο όπου υπήρχε κολάρο και σφιγκτήρας ,ενώ ο οδηγός με την κοπέλα του πίσω το τσουλούσε με τα πόδια (που να πάει άλλωστε ) με το μοτέρ σε λειτουργία !!!

Αν προλάβεις να δεις τα μέρη που έγραψε ο Blackbusa ,αξίζει και μια βόλτα στην κοντινή Siena.

Υ.Γ. @Πάνο Τελικά θα με πάρετε μαζί σας
    καλα που προλαβες και τα ειδες...
    μου θυμηζεις το ανεκδοτο με τον τυπα που εχει ενα πεος στο μετωπο που μεγαλωνει...

καλα που προλαβες και τα ειδες...
    μου θυμηζεις το ανεκδοτο με τον τυπα που εχει ενα πεος στο μετωπο που μεγαλωνει...
    Δεν τολμάω να ρωτήσω πιο ανέκδοτο είναι αυτό.Δεν την ξαναπατάω.
    Α.... τώρα είμαι και καλό παιδί, δεν κάνω αταξίες .

Το έσωσα
    Ministry Of Lost Souls

Μια χαρά, αυτά τα μέρη που μου πρότεινες είναι όλα γύρω απο το ξενοδοχείο!!
    Για Ρώμη έχετε να προτείνετε τίποτα;
    (Λογικά θά έρθουμε Casanova-Savelli να σας κάνουμε παρέα )

Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide
    Δεν τολμάω να ρωτήσω πιο ανέκδοτο είναι αυτό.Δεν την ξαναπατάω.
    Α.... τώρα είμαι και καλό παιδί, δεν κάνω αταξίες .

Το έσωσα

ενας τυπος ξυπανει ενα πρωι και βλεπει ενα πεος στο μετωπο του...παει στον γιατρο...το βλεπει ο γιατρος...και του λεει..
    .-"χμμμμμμμμ...ενδιαφερουσα περιπτωση...για πες μου τωρα...απο Ελλαδα που εχει παει?τι εχεις δει???"...
    ο τυπακος λεει...
    -"δεν εχω φυγει ποτε μου απο Αθηνα''...
    συμπληρωνει ο γιατρος...
    -''δεν πας να κανεις ενα γυρω λεω εγω...Θεσσαλονικη...Πατρα...Καλαματα...Λαρισσα...κλπ''
    ξεκιναει ο τυπακος και μετα απο κανα μηνα γυρναει αλλα με το πεος στο μετωπο να εχει μεγαλωσει...
    το βλεπει ο γιατρος....
    -''χμμμμμμμμμ...ακομα πιο ενδιαφερουσα περιπτωση...πως σου φαινετε το Παρισι???το Λονδινο???Βερολινο κλπ???Ευρωπη ρε παιδακι μου...να πας να δεις πραγματα''
    τι να κανει ο τυπακος...ξαναφευγει και γυρναει μετα απο κανα εξαμηνο με το πεος να εχει μεγαλωσει ακομα περισσοτερο....
    τον ξαναβλεπει ο γιατρος...
    -''ααααααααααα...παλι εδω εισαστε βλεπω...και το πεος μεγαλωσε ακομα...νομιζω οτι η τελευταια προταση που μπορω να σας πω ειναι να γυρισετε τον κοσμο...Νεα Υορκη...Σινγακπουρη...Κουαλα Λουμπουρ....κλπ...εχει που ωραια πραγματα να δεις''
    δεν κρατιετε αλλο ο τυπακος...
    -''νταξ γιατρε γυρισα την Ελλαδα οπως ειπατε...μετα και την Ευρωπη...αλλα αυτο πεος μεγαλωνει...ειδα πραγματα αλλα η θεραπεια δεν πιανει...σε τι θα με βοηθησει αν κανω τον γυρω του κοσμου???"
    και λεει ο γιατρος???
    -''ποιος μιλισε για θεραπεια???

απλα να προλαβεις να δεις πραγματα πριν βγουνε και τα υπολοιπα και βλεπεις ΑΡΧΙΔΙΑ''

Μια χαρά, αυτά τα μέρη που μου πρότεινες είναι όλα γύρω απο το ξενοδοχείο!!
    Για Ρώμη έχετε να προτείνετε τίποτα;
    (Λογικά θά έρθουμε Casanova-Savelli να σας κάνουμε παρέα )
    ναι...να πας με αεροπλανακι ενα πσκ μπας και δεις το 1/5 της...δεν θα προλαβετε να δειτε καλα καλα την Φλωρεντια...

εν καιρο θα πεσουν πμ με τηλεφωνα...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    ναι...να πας με αεροπλανακι ενα πσκ μπας και δεις το 1/5 της...δεν θα προλαβετε να δειτε καλα καλα την Φλωρεντια...

εν καιρο θα πεσουν πμ με τηλεφωνα...

Eμείς mister ελπίζω να προλάβουμε να σουλατσάρουμε στην Φλωρεντία..

Honda Kos ακούει? Σε θέλω ζωηρό...Μην τολμήσεις να κοιμηθείς, πενταήμερη θα στο κάνω

....

....απλα να προλαβεις να δεις πραγματα πριν βγουνε και τα υπολοιπα και βλεπεις ΑΡΧΙΔΙΑ''

Το ήξερα ρπμ. Θα το έλεγες στάνταρ :rotflmao:

Όσο για το νόημα του ανέκδοτου δεν θα το σχολιάσω....

Ministry Of Lost Souls

Re: Rossi-Ducati-mugello 2011

...

προγραμμα και διαδρομη αναλογα απο την παρεα....αλλα το πηγαινε το κοβω απο επαρχιακους (Perugia-Siena) και επιστροφη απο autostrada....τα υπολοιπα βλεποντας και κανοντας....

...
    προτείνω ss73bis που θα τον πιάσετε απο SP423 (pesaro): πολύ καλό στροφιλίκι, περνάει και απο urbino (θα έχει rossiko πανηγύρι λογικά)

και επιστροφή αμα σας παίρνει απο ss67 (paso muraglione)

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter

Re: Re: Rossi-Ducati-mugello 2011

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    προτείνω ss73bis που θα τον πιάσετε απο SP423 (pesaro): πολύ καλό στροφιλίκι, περνάει και απο urbino (θα έχει rossiko πανηγύρι λογικά)

και επιστροφή αμα σας παίρνει απο ss67 (paso muraglione)

Λέγαμε στο πήγαινε απο ss67 και στο γύρνα από Autostrada λόγω χρόνου.
    Απο Φλωρεντία για Ανκόνα, από τον SS67, πόση ώρα βγαίνει?

Σελίδα 8 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Murphy Vaffanculo...mugello 2011
    από blackbusa στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 237
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2012, 22:41
  2. Murphy Vaffanculo...mugello 2011 (Spam άλλα..... )
    από manhunter στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2011, 12:44
  3. Mugello 2011
    από amyroukai στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2011, 19:34
  4. Συνέντευξη Rainey για Rossi/Ducati
    από road spirit στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 12:39

Κανόνες δημοσιεύσεων