Σελίδα 9 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 348

Θέμα: Rossi-Ducati-mugello 2011

Re: Re: Re: Rossi-Ducati-mugello 2011

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Λέγαμε στο πήγαινε απο ss67 και στο γύρνα από Autostrada λόγω χρόνου.
    Απο Φλωρεντία για Ανκόνα, από τον SS67, πόση ώρα βγαίνει?
    χοντρικά είναι 100 χλμ ο ss67 μέχρι το φορλί και έχεις αλλα ~160 μέχρι ανκόνα απο αυτοκινητόδρομο...

υπολόγιζε μέση ωριαία 60 χαω στον ss67 άρα πες 2 ώρες άμα κάνετε και μια στάση για γάρο,

και στην autostrada να είστε προετοιμασμένοι για τρελό μποτιλιάρισμα απο το rimini και κάτω ... μπορεί να μη συμβεί, αλλά και στα 4 τελευταία ταξίδια μου έτσι το έχω πετύχει ... μπορεί να σας βγεί σε 1 ώρα μπορεί και σε 2 ... αναλόγως ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    βασικα forli-firenze (δλδ ss67) ειναi σκατοδρομος...χειροτερος απο Ελλαδα με μπαλωματα και λακουβες πολλες...

ακομα το θυμαμαι και τις καταρες που εριξα σε οποιον μου τον ειχε προτεινει..
    πολυ ομορφα μερη περναει αλλα η ποιοτητα οδοστρωματος ειναι η χειροτερη που εχω συναντησει στην Ιταλια...

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis

Re: Re: Re: Rossi-Ducati-mugello 2011

ε να μην ειναι?????? κανα 3ωρο με τις στασεις μιας και θα ειμαστε φαλαγγα...

με autostrada μετα απο ss67 κατιτις λιγοτερο.
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    βασικα forli-firenze (δλδ ss67) ειναi σκατοδρομος...χειροτερος απο Ελλαδα με μπαλωματα και λακουβες πολλες...

ακομα το θυμαμαι και τις καταρες που εριξα σε οποιον μου τον ειχε προτεινει..
    πολυ ομορφα μερη περναει αλλα η ποιοτητα οδοστρωματος ειναι η χειροτερη που εχω συναντησει στην Ιταλια...

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??????????????????????????
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αν θετε σας κερναμε κανενα σαντουιτς αλλα θα βαλετε το βαρελι μπυρα να μην γκρινιαζει ο Ακης...

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Eμείς mister ελπίζω να προλάβουμε να σουλατσάρουμε στην Φλωρεντία..

Honda Kos ακούει? Σε θέλω ζωηρό...Μην τολμήσεις να κοιμηθείς, πενταήμερη θα στο κάνω

ποιός; :rotflmao:

Πρόσεξε τί εύχεσαι Κίμωνα.
    Μπορώ να έρθω απο Ηγουμενίτσα αλλά θα κατέβω Αθήνα...έτσι για ξεμούδιασμα μετά τον χειμώνα

Υ.Γ. Όποιος πει οτι θα κατέβω να δω την πεθερά μου ,είναι απλά κακός άνθρωπος

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    χοντρικά είναι 100 χλμ ο ss67 μέχρι το φορλί και έχεις αλλα ~160 μέχρι ανκόνα απο αυτοκινητόδρομο...

υπολόγιζε μέση ωριαία 60 χαω στον ss67 άρα πες 2 ώρες άμα κάνετε και μια στάση για γάρο,

και στην autostrada να είστε προετοιμασμένοι για τρελό μποτιλιάρισμα απο το rimini και κάτω ... μπορεί να μη συμβεί, αλλά και στα 4 τελευταία ταξίδια μου έτσι το έχω πετύχει ... μπορεί να σας βγεί σε 1 ώρα μπορεί και σε 2 ... αναλόγως ...
    Όσο για την autostrada ,όταν ο αγώνας ήταν Μάιο το 2008, νομίζω έπεφτε σε ένα τριήμερο που οι Ιταλοί είχαν αργία ή κάτι τέτοιο.Ancona κατεβήκαμε το μεσημέρι περίπου 14:00 και φτάσαμε Firenze μετά τις 23:00!!! Κάναμε μια στάση περίπου μίας ώρας για βενζίνη,τσιγάρο και σάντουιτς λίγο πριν την Bologna. Ειλικρινά δεν κατάλαβα πως έγινε αυτό, αλλά θυμάμαι να οδηγώ με πρώτη μέσα σε τούνελ και να προσπερνάω απο όπου έβρισκα λίγο χώρο ανάμεσα απο ακινητοποιημένα λόγω κίνησης αμάξια και νταλίκες!!!
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Ωραια, θα δούμε απο που πάνε όλοι, και εμείς θα πάμε από την άλλη.
    Δεν θέλω μαλακίες καλοκαιριάτικα.

Και θεωρώ καλύτερο το στροφιλίκι γεμάτο λακούβες (αν ακόμα έχει), από το πήξιμο σε καμιά autostrada.

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Ωραια, θα δούμε απο που πάνε όλοι, και εμείς θα πάμε από την άλλη.
    Δεν θέλω μαλακίες καλοκαιριάτικα.

Και θεωρώ καλύτερο το στροφιλίκι γεμάτο λακούβες (αν ακόμα έχει), από το πήξιμο σε καμιά autostrada.
    λογικο ετσι και αλλιως εχετε μαθει Ελλαδα
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Επειδή θα είμαστε Ρώμη παρασκευή πρωί και θα φύγουμε Δευτέρα 8+, λέγαμε μέχρι το βραδάκι να κάτσουμε Ρώμη να δούμε κάποια πράγματα, μετά φεύγουμε πάμε Φλωρεντία και τη Δευτέρα το πρωί φεύγουμε, πάμε Tavulia και αν προλάβουμε βλέπουμε τπτ και απο Ρώμη πριν πάμε αεροδρόμιο.

Θα πρότεινες άλλη σειρά;

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    δικη μου προταση: επειδη Ρωμη, Φλωρεντια ειναι μια εκδρομη μονες τους κατα την γνωμη μου για να τις χορτασεις...

πας tavulia μιας και η εκδρομη αυτη ειναι για Motogp να δεις τι γινεται..

τρως μια πιτσα στην πιτσαρια που ανοιξε ο Ροσσι με τους συγχωριανους του

Ρωμη και Φλωρεντια για να τις χορτασεις νομιζω θες πολλες μερες
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
    Επειδή θα είμαστε Ρώμη παρασκευή πρωί και θα φύγουμε Δευτέρα 8+, λέγαμε μέχρι το βραδάκι να κάτσουμε Ρώμη να δούμε κάποια πράγματα, μετά φεύγουμε πάμε Φλωρεντία και τη Δευτέρα το πρωί φεύγουμε, πάμε Tavulia και αν προλάβουμε βλέπουμε τπτ και απο Ρώμη πριν πάμε αεροδρόμιο.

Θα πρότεινες άλλη σειρά;
    λεπον...προσγειωση Leonardo Da Vinci...αναμονη για αποσκευες απο μιση εως μια ωρα (στην καλυτερη)...διαδικαστικα για ενοικιαση αυτοκινητου (και ας εχεις κανει κρατηση εχει χαρτουρες κλπ) πες σε μια ωρα το εχεις και οδηγας...απο εκει εχουμε και λεμε...μεχρι Φλωρεντια ειναι περιπου4-5 ωρες...μην κοιτας τα google maps κλπ γιατι αυτα δεν υπολογιζουν την ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΙΝΗΣΗ που θα βρεις...βρες το ξενοδοχειο...κλπ..αλλη μια ωριτσα να εισαι στο δωματιο...

λεπον 2...προσγειωση Leonardo Da Vinci...αναμονη για αποσκευες απο μιση εως μια ωρα (στην καλυτερη)...διαδικαστικα για ενοικιαση αυτοκινητου (και ας εχεις κανει κρατηση εχει χαρτουρες...ελεγχος του οχηματος πριν φυγεις κλπ) πες σε μια ωρα το εχεις και οδηγας...απο εκει εχουμε και λεμε...μεχρι το κεντρο της Ρωμης με τα αξιοθεατα ας πουμε(και οπου βεβαια απαγορευετε η κυκλοφορια με το αυτοκινητο) θες στην καλυτερη κανα 2ωρω...και παλι μην ξανακοιτας το viamichelin γιατι οι χρονοι που βγαζει ειναι μετα απο πυρινικο ολεθρο η να εισαι ο Francesco Totti...απο εκει ειναι παλι το 4ωρακι που λεγαμε...

επιστροφη τωρα...η διαδρομη που λες ειναι κανα 7+ωρω συνεχους οδηγησης...χωρις στασεις...με σκοπο το περασμα απο ενα χωριο οσο η πλατεια Κολιατσου οπου θα γινετε ο γαμος του κουτρουλη αφου ο doctor θα εχει κατι κολαρακια...αρα υπολογιζω κανα 10ωρο ανετα (αν δεν πεσεις και σε καμμια κινηση στην autostrada)...δηλαδη πρεπει να ξεκινησεις απο Φλωρεντια κατα τις 6 το πρωι για να προλαβεις να εισαι 3 ωρες νωριτερα (αντε 2) στο αεροδρομιο για την παραδωση του αυτοκινητου...check in (στην σιγουρα τεραστεια ουρα των γκισε)...ωστε να παρετε το αεροπλανο της επιστροφης..ελπιζω να εχετε open εισητηρια...

οπως προειπα και σου ειπανε...Φλωρεντια (ποσο μαλλον Ρωμη) ειναι πολης που εχεις να δεις τοσα πολλα που ουτε μηνας δεν σου φτανει...στην πρωτη...για την Ρωμη γαμησετα...αρα...οταν θες να δεις την Ρωμη ξαναπεταγεσε ενα πσκ και κατι κανεις...

εγω στην θεση σου...με το που θα εφτανα στο αεροδρομιο...θα την εκανα βουρ για Φλωρεντια...μετα εκει αναλογα με τους χρονους θα εκανα το τουρ που σου ειπα...δηλαδη αυτο εχω σκοπο να κανω και οποιος θελει ακολουθει...βεβαια εμεις στα must see ειναι και το Artemio Franchi...Kιμωνακο

στην επιστροφη θα επερνα επαρχιακο με περασαματα απο Siena-Lago del Castiglione-Perugia-Roma (αεροδρομιο)...

αυτα...ελπιζω να σε βοηθησα...

ω ρε μαγκα μου...με τι κουκουρουκου εμπλεξα...

παιδι κουμπι...αυτο θα ηταν το προγραμμα ΠΡΟ ΑΝΕΚ...που θα επρεπε να ειμαστε στο καραβι στις 12...ενω τωρα που φευγουμε στις 16.00 το πλανο (αφου συμφωνησουμε ολοι και στα παπαρια μας ο animal ) ειναι...

Αncona-Perugia-Lago del Castiglione-Siena-Firenze στο πηγαινε

Firenze-Passo del Muraglione-Forli-Ancona (μεσω autostrada)....ενδεχομενος περασμα απο Tavullia να πω ενα γεια στον Vale...στο ελα

το πηγαινε θα ειναι για να μην σας μαζευουμε απο κανα χαντακι πριν προλαβουμε να δουμε το motogp
    στο ελα γιατι το ζητησε καποιος που ειχε ξαναπαει στο mugello αλλα δεν περασε τοτε απο ss67 και θελει να το δει...βεβαια κατι πληροφοριες μου λενε οτι εχει ενα πεος στο μετωπο...

παντως thnx Γιαννακη...και η προταση σου στα υποψιν μπανει...

υ.γ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide

Υ.Γ. Όποιος πει οτι θα κατέβω να δω την πεθερά μου ,είναι απλά κακός άνθρωπος

:rotflmao:

α ναι tomahawk ξεχασα να σου πω....

http://www.youtube.com/watch?v=yN98XfX5cGI

:rotflmao:

E ρε γλέντια

Ελα να κανονισουμε κανα καφέ οι Αθηναίοι λέμε.
    Να ζεσταινομαστε σιγά σιγά...

(Μετά το Πάσχα, μην βαράτε)

Σελίδα 9 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Murphy Vaffanculo...mugello 2011
    από blackbusa στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 237
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2012, 22:41
  2. Murphy Vaffanculo...mugello 2011 (Spam άλλα..... )
    από manhunter στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2011, 12:44
  3. Mugello 2011
    από amyroukai στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2011, 19:34
  4. Συνέντευξη Rainey για Rossi/Ducati
    από road spirit στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 12:39

Κανόνες δημοσιεύσεων