κακη ιδεα δεν ειναι αλλα απο την ψυξη που θα παθεις θα κινεισαι σαν ρομποτ.
Oτι πρέπει για αυχενικο
Παλι δουλεια στους φυσι(κ)οθεραπευτες δίνετε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Mη και πάει κανείς να αγοράσει αυτή την π@παριά!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Γιατί ρε Στέλιε..??
Οι Ρευματολόγοι κλέφτες θα γίνουν ..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ασε μην εχουμε προβλημα με την γενοπ Δεη...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Οι Ρευματολόγοι κλέφτες θα γίνουν ..??
Κοίτα τώρα, αν μου το φέρουν δώρο δεν θα με χαλάσει να διατηρώ τη μπύρα κρύα..![]()
Kύριοι! Το βασικό (εκ τριών μη συναφών) ανθρώπινο εξάρτημα που επινόησε η φύση να βρίσκεται κάπως εκτός σώματος ώστε να ψύχεται επαρκώς και πιο εύκολα είναι άλλο! Για τα λοιπά η εφίδρωση αρκεί!
:wacko:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
xaxaxaa...
σαν κολαρο σκυλου μου κανει....η αλυσιδα λειπει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτο ουτε για ΑΜΑΝ teleshoping δεν ειναι καλο...
:rotflmao:
![]()
και η πλάκα είναι ο τύπος χαίρεται κιολας λες και του πεταξανε κανενα φρισμπι...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
xaxaxaa...
σαν κολαρο σκυλου μου κανει....η αλυσιδα λειπει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτο ουτε για ΑΜΑΝ teleshoping δεν ειναι καλο...
:rotflmao:
![]()
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
ναι, freeze-μπι!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
λες και του πεταξανε κανενα φρισμπι...![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
βάλανε κάνα ραπάνι στο απευθυσμένο!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
και η πλάκα είναι ο τύπος χαίρεται κιολας λες και του ...
![]()
πελααααατες μουυυυυυυυ![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δηλαδη μονο εγω νομιζα οτι ειναι η επομενη επανασταση στην μοτοσυκλετα. Δεν ξερω, μου αρεσε.
Νομιζω θα δουλευει εεε; http://www.youtube.com/watch?v=tlW8b...eature=related
Οντως ο τυπος ειναι σε κατασταση σκυλου λιγο πριν φυγει το φρισμπι. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: