και το σαββατο καλο καιρο είχε;.....
είμαστε για τον πούτσο που δεν ήρθαμε.![]()
![]()
![]()
![]()
και χλωμιάζει και αυτό το σουκου...
![]()
![]()
![]()
![]()
Α! Νομίζω έχει Μέγαρα Ταχύτητα ... τουλάχιστον να δούμε και τίποτα!![]()
![]()
και το σαββατο καλο καιρο είχε;.....
είμαστε για τον πούτσο που δεν ήρθαμε.![]()
![]()
![]()
![]()
και χλωμιάζει και αυτό το σουκου...
![]()
![]()
![]()
![]()
Α! Νομίζω έχει Μέγαρα Ταχύτητα ... τουλάχιστον να δούμε και τίποτα!![]()
![]()
Κοροιδευεις ρε (fazerakis)???... καλα παιζε με τον πονο μας...
τουλαχιστον πηγαιμε στου 0-300
![]()
και θα ξαναπαμε της 12/10...
χαιρομαι που περασατε φινα...
![]()
΄Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Κοροιδευεις ρε (fazerakis)???... καλα παιζε με τον πονο μας...
τουλαχιστον πηγαιμε στου 0-300
![]()
και θα ξαναπαμε της 12/10...
χαιρομαι που περασατε φινα...
![]()
Χλωμό να ξαναμπώ πίστα μέχρι Νοέμβριο που θα ανέβει λίγο το Bank Account. Αλλά για την πληροφόρηση ο 6ωρος θα γίνει Δεκέμβριο (με καρφιά στα λάστιχα!!!!). Το πρόγραμμα στο Ιντερνετ δεν έχει ανανεωθει οπότε μην το υπολογίζετε.
Όσο για τον καιρό θα το επαναλάβω, είχε ήλιο όλο το ΣΚ. (και το Σάββατο).
Από χρόνους βέβαια δεν έπαιξε κάτι το εξωφρενικό, γύρω στο 1:35 έπαιζα όλο το ΣΚ αλλά είχα τεχνικά Θέματα και με το Fazer.
Ήταν και κάποιοι γρηγοριάδηδες πάνω (ασημί ZX-636R). Τον μετρήσαμε 1:32-1:33 (ωραίος):a19:
Την ήτα την έπαθε όμως ένας τύπος με ένα ΖΧ-10. Εφαγε προσπέραση σε Κ10 τον ένα γύρο και σε Κ5 στον επόμενο, μετά βγήκε έξω να το σετάρει γιατί κάτι του έφτεγε.:a5:
Δεν πειράζει παιδιά NEXT TIME!!!!!!!!!!:a026:
kala toy ekanes toy palio mpiiip
plaka kano.
oste etsi o kyriakoooooooooooooos
kyriako na eyxaristeis to minara pou ta skatose me tin metaforiki alloios tha ydrones kai tha isoun tora 5 kila elafriteros.
to palevoume gia ayto to sou kou giati to allo einai klisti
ante na doume.
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ COMPETITON VIDEAKI ΠΑΛΙΑρχικά δημιουργήθηκε από maron
kala toy ekanes toy palio mpiiip
plaka kano.
oste etsi o kyriakoooooooooooooos
kyriako na eyxaristeis to minara pou ta skatose me tin metaforiki alloios tha ydrones kai tha isoun tora 5 kila elafriteros.
to palevoume gia ayto to sou kou giati to allo einai klisti
ante na doume.![]()
![]()
Καλησπέρα παίδες ,
Ένα έχω να πω ,Το γυρολόγιο μου ήταν στο 1:32 αλήθεια είναι ..
Και να φανταστείτε πως το μηχανάκι το συγκεκριμένο KAWASAKI ZX 636 το πήρα Παρασκευή και το Σάββατο και Κυριακή το είχα στην πίστα.
Όσο για το ΖΧ 10 ήταν κάτι συμπαθέστατα παιδία από την Κέρκυρα..
Όντως και στις δυο φάσεις ήμουν παρόν.
Ήθελε να με ακολουθήσει ..αλλά έχασε τα φρένα 2 φορές.
1 Φορά ήμασταν στην ευθεία και με πέρναγε και του έκανα σινιάλο (χώσε χώσε γκάζι) και μετά το έσκισε τόσο πολύ που έχασε τα φρένα και πήγε ευθεία .το συζητάγαμε μετά και γελάγαμε.
Μαζεύετε ενέργεια και λεφτά για Σέρρες..
Αν και ο Αγαπητός Ολύμπιος (πισταδορος) μας απαγόρευσε να κάνουμε λήψεις με την δημοσιογραφική κάμερα του 2 Δ και της ΕΤ 3,
για άγνωστους λόγους και καλά πιο πολύ ασφάλειας,,
Και η κάμερα δεν μπήκε ούτε σε χώμα ούτε στην πιστά μέσα μόνο πάνω στις κερκίδες. και μας έδιωξε τσαντισμένος ο πισταδορος.
Επίσης ο Δημήτρης Διατσιδης κάνει τόσο μεγάλη προβολή για την πίστα των Σερρών και δεν έχει κανένα όφελος, για να μην νομίζεται πως τα παίρνει από την πιστά.
και το ξενέρωνα ήταν τυπάκος με σκουτερακι μικρό και γύρναγε σε όποιο σημείο ήθελε στην πίστα εσωτερικές εξωτερικες θέσεις των στροφών χωρίς να του λεει κουβέντα ο Ολύμπιος.