Πάει και από Ναύπακτο-Περδικόβρυση-Δομνίστα-Κρίκελο ο δρόμος για Καρπενήσι, κορίτσια ..
Αλλά να μην έχετε φρεσκοβαμένα νύχια...![]()
Πάει και από Ναύπακτο-Περδικόβρυση-Δομνίστα-Κρίκελο ο δρόμος για Καρπενήσι, κορίτσια ..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Την παροιμια που λεει ''ελα παππου μου να σου δειξω που το εχει η γιαγια μου'' την εχεις ακουσει ποτέ?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Εγώ για το μανικιούρ σας ενδιαφέρθηκα, Γιαννάκη ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Την παροιμια που λεει ''ελα παππου μου να σου δειξω που το εχει η γιαγια μου'' την εχεις ακουσει ποτέ?:rotflmao:
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Oldman την προηγούμενη φορά που πήγαμε φύγαμε από πάτρα πρωί και φτάσαμε Καρπενήσι βράδυ. Να φανταστείς η επιστροφή από Θέρμο ήταν για πιο γρήγορα. Το μόνο που δεν έχουμε κάνει ακόμα είναι να πάμε Καρπενήσι προσπαθώντας να μην πατήσουμε καθόλου άσφαλτο γιατί το αντίθετο δεν μας βγαίνει με τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Sent from me using a computer.
Να έχεις υπ' όψιν σου ότι φοράω χωμάτινα στη γριά και ότι η πολλή άσφαλτος δεν είναι το δυνατό τους κομμάτι (φθείρονται γλήγορα σου λέω) και δεν υπάρχουν γκαφρά για αλλαγές.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
egw ta parataw...den asxoloumai mazi sas....parte tsi apofaseis sas kai enhmerwste me...tha akolouthisw gia na exw na vrizw gia kana mhna....AMAN PIA GEROPERIERGOI....![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Κοίτα να δεις Βασίλη.. Ο λαστιχάς που πάω στη Θεσσαλονίκη έχει μια κόρη κούκλα. Αν δεν αραιώσω λίγο τα διαστήματα που πηγαίνω, στο τέλος θα φάω και ξύλο.
![]()
Sent from me using a computer.
eimai ektow prepei nα ανεβω αθηνα .... στο επομενο κατεβατο θα φροντισω να σας δωσο φιλια απο κοντα ...
Κρίμα και θα ήθελα ν' ακούσω την Αγρινώτικη ιστορία από πρώτο χέρι.
Στην επόμενη Γιώργο
![]()
![]()
αυτα ειναι παλαια εργα ...υπαρχουν και αλλες seasonΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Κρίμα και θα ήθελα ν' ακούσω την Αγρινώτικη ιστορία από πρώτο χέρι.
Στην επόμενη Γιώργο
![]()
![]()
τι λες τώρα ????
Το φτύστο μ μακρυμάλη μ, φτύστο μ πρωτευουσιάνε μ, φτύστο μ να λαδώς έχει γίνει σλόγκαν στο μαγαζί μου (σ' έκανα φίρμα ρε μπαγάσα).
![]()
![]()
Tελικά ρε Βασίλη με το μπροστινό φρένο τι έκανες;;;;;![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
ΑΝτε ρε πουστη μου τελειωνετε,5 σελιδες για μια ρημαδοβολτα...![]()
Δλδ οταν την πατε θα λετε για αυτην κανενα μηνα?!![]()
ΥΓ:Ρεμαλια καλα να περασετε και βγαλτε και καμια φωτο να θαυμασουμε τοπια...![]()
Τελικα Παρασκευη εμαθα...
Αν τελικα φυγω για Πασχα στα Κ.Βουρλα Παρασκευη,ευχαριστως κανω μια ''μικρη'' παρακαμψη μεσω Αγρινιου-Αγραφων
Εχω και καιρο να ανεβω στο χωριο μου....![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Το άφησα ως ήταν, θα με βολέψει στο χώμα αλλά μόλις επιστρέψω θα το δω.Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Tελικά ρε Βασίλη με το μπροστινό φρένο τι έκανες;;;;;![]()
![]()
![]()
Το έκανε βόλτα και ο Daz και του φάνηκε κι αυτού να "λαστιχάρει".