Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
.........
συμπέρασμα 5: αφού έφτασα σπίτι και κάθομαι και γράφω μαλακίες ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ κιόλας![]()
γκουντ νάιτ και καλό πάσχα :a39:
![]()
![]()
.........
συμπέρασμα 5: αφού έφτασα σπίτι και κάθομαι και γράφω μαλακίες ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ κιόλας![]()
![]()
![]()
πήρε ο lettas ktm;
![]()
ο λέττας πήρε κτμ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
πήρε ο lettas ktm;
![]()
![]()
:a39:
αλλά τότε το φόρουμ ήταν υπο εξαφάνιση![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Πταίσματα, πταίσματα...
Τουλάχιστον προπονείσαι στο σπρώξιμο. Χρήσιμο όταν καβαλάς ευρωπαϊκό. :wacko:
Tip: Τα μηχανάκια δουλεύουν και χωρίς συμπλέκτη. Επικίνδυνα ίσως, αλλά δουλεύουν.
Περαστικά στο ηθικό σου ρε κουλάδι.![]()
φαντάσου οτι πήγα κι έπεσα με συμπλέκτη στο πεζοδρόμιο.. δε φαντάζομαι τι θα μπορούσε να γίνει χωρίς συμπλέκτη :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Tip: Τα μηχανάκια δουλεύουν και χωρίς συμπλέκτη. Επικίνδυνα ίσως, αλλά δουλεύουν.
το ηθικό μου χαίρει άκρας υγείαςΑρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Περαστικά στο ηθικό σου ρε κουλάδι.![]()
![]()
![]()
![]()
αντε στη pulp την επομενη φορα να σε δω πως θ'ανεβεις..![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
εγώ την έπαθα πριν μια εβδομάδα ενώ βλέπω ότι δεν θα ανεβεί πάω σαν m@@κας να κάνω την p@@ria μου, σούρνει το λάστιχο πάνω στο πεζόδρομοι (ευτυχώς όχι η ζάντα) γέρνει και προλαβαίνω και το κρατάω λίγο πριν βρούν τα μανιτάρια στο πεζοδρόμιο, με το ένα χέρι κράταγα συμπλέκτη και προσπαθούσα να το σηκώσω (το γκάζι μου είχε στρίψει τέρμα) κάτι παλικαρια από μια ψησταριά με χαζεύανε (πέφτει - δεν πέφτει ) ευτυχώς μετά από πολύ κόπο το σήκωσα χωρίς να βρει κάτω και όλα καλά
πωλειται φρεσκος βασιλικος πολτος και μελι ευκαλυπτου παραγωγης μου χωρις καμια επεξεργασια
περαστικα σου ρε παιχταρα!!!
αφου δεν χτυπησες,ολα καλα!!![]()
![]()
δεν νομιζω να χαλασε κανενα αυτοκολλητο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
ο λέττας πήρε κτμ..![]()
:a39:
αλλά τότε το φόρουμ ήταν υπο εξαφάνιση![]()
κανονίσου γιατί με τις τούμπες που μαζεύεις δε θα χεις κώλοδάχτυλα την επόμενη...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
περαστικα σου ρε παιχταρα!!!
αφου δεν χτυπησες,ολα καλα!!![]()
![]()
δεν νομιζω να χαλασε κανενα αυτοκολλητο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστώ![]()
όχι πάντως,, το κτμ δεν το χω κάνει διαφημηστικό ακόμη :rotflmao:
Aφου εσυ δεν επαθες τιποτα, θα σε γραψω στα απαυτα μου και θα πω περαστικα στο ΚΤΜακι που το σακατεψες...![]()
Αντε επειδη ειναι αγιες μερες θα ευχηθω και σε σενα συντομα με ενα ζευγαρι χερια της προκοπης...![]()
Καλο Πασχα Λετακο...![]()
![]()
![]()
![]()
χοχοχο, ευχαριστεί λέει :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Aφου εσυ δεν επαθες τιποτα, θα σε γραψω στα απαυτα μου και θα πω περαστικα στο ΚΤΜακι που το σακατεψες...![]()
Αντε επειδη ειναι αγιες μερες θα ευχηθω και σε σενα συντομα με ενα ζευγαρι χερια της προκοπης...![]()
Καλο Πασχα ΛετTακο...![]()
![]()
![]()
![]()
καλό σούβλισμα και σε σένα![]()
![]()
Εσκασες με 60 στο πεζοδρόμιο????!!!!!!!!! Η ζάντα είναι ακόμα στρογγυλή?????Το πεζοδρόμιο είναι καλά?????? Θύμισέ μου στο παλπ να σου κάνω δώρο ένα αναπτήρα hondos που μου περισεύει γι αυτές τις δύσκολες ώρες!!![]()
Μου έχει τύχει ανάλογη φάση, και εκεί διαπιστώνεις τη χρησιμότητα του kill switch μιας και δεν μπορείς να αφήσεις χέρι για να φτάσεις τα κλειδιά και δεν μπορείς να βάλεις νεκρά. Σβήνεις και με το αριστερό χέρι πλέον απελευθερωμένο πιάνεις γερά και σηκώνεις το μηχανάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
[...] με το ένα χέρι κράταγα συμπλέκτη και προσπαθούσα να το σηκώσω (το γκάζι μου είχε στρίψει τέρμα) [...]![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Μου έχει τύχει ανάλογη φάση, και εκεί διαπιστώνεις τη χρησιμότητα του kill switch μιας και δεν μπορείς να αφήσεις χέρι για να φτάσεις τα κλειδιά και δεν μπορείς να βάλεις νεκρά. Σβήνεις και με το αριστερό χέρι πλέον απελευθερωμένο πιάνεις γερά και σηκώνεις το μηχανάκι.![]()
ekeinh thn wra oyte poy moy pease apo to mialo to mono poy skeftomoyna htan mhn moy glistrisei