Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Αναρτήσεις αλλά τι; (CBF-1000)

Αναρτησεις αλλα τι;

Καλησπερα
    εχω το cbf 1000 και ειμαι σε σκεψει να αλλαξω αναρτησεις εμπρος ελατηρια λαδια και πισω αμορτισερ,εχω βρει
    wilbers 515
    hyperpo 595
    wp 655
    και οι 3 ειναι ιδιες χωρις καζανακι γιατι λογω abs δεν εχει χωρο να μπει στο ματι καλυτερα μου καθεται η wp η διαφορα μεταξυ τους δεν ειναι και μεγαλη(φυσικα απο εξω)εχει κανει κανεις αναλογη αλλαγη να πει καμμια γνωμη
    atc 350

εγω αυριο παραλαμβανω hyperpro....

ο μαστορας μου λεει πως ειναι ιδια με την wp αν οχι καλυτερη....και αρκετα πιο φτηνη....
    The precious made me do it...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    θα πρεπει να υπαρχει επιλογη για δοχειο αζωτου συνδεδεμενο με σωληνακι, το οποιο τοποθετεις οπου θελεις.

Η WP που εχει η δικια μου (ΚΤΜ) ειναι απιστευτα καλη. Τοσο που καμια φορα σταματαω και βαζω τα κλαματα. Αν η wilbers και η hyperpro φτιανουν καλλιτερο πραμα, τι να πω, μπραβο τους...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    εχω ΗΡ στο δικο μου το 600

μπρος ελατηρια λαδια, πισω ελατηριο

ειναι σκληρο, και αλλαξε εδωσε μια πιο σπορ αισθηση, αλλα το κυριωτερο σταθεροτερες στροφες

οποιος θελει κανει τεστ ράϊντ να το δοκιμασει

If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

ευχαριστω αρα μαλλον για hyperpro παω
    atc 350

Drake21 ποσο σου κοστισε εσενα και απο που την πηρες?
    atc 350

απο technomoto...με προοδευτικο ελατηριο και αποσβεση επαναφορας 520 με το παλιο φπα.....
    The precious made me do it...

μονο για το πισω λες ε γιατι τωρα το εχει 570 και τα μπροστα 146,εγω τα βρηκα και τα δυο απο αγγλια στα 578,τα εβαλες εσυ ειδες διαφορα?
    atc 350

τελικα πηρα τα wp μπρος πισω με 655 ευρο την στιγμη που εδω ηθελαν 800 και κατι τρελλες τιμες για να τα περασουν τα εβαλα και μονος και γλυτωσα και αλλα ευρω.Μια χαρα ειναι τις λακουβες τις περναει λες και δεν υπαρχουν,δεν το εχω τρεξει ακομη για να δω με στροφες και κρατημα στα πολλα,γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος
    atc 350

Παλαιό μέλος Το avatar του/της κάφρος
    μετά από αναμονή 2 μηνών,άλλαξα κ εγώ τα ελατήρια.έβαλα της hyperpro.μπρος κ πισω συν το λάδι η αγορα είχε 260 ευρώ κ γύρω στα 60 η τοποθέτηση.το μηχανάκι έχει σκληρύνει αρκετά κ η συμπεριφορά του άλλαξε σε πιο σπόρ,δίνοντας μεγαλύτερη σταθερότητα στις στροφές αλλά κ στα φρένα.
    cbf 1000
    τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018

Παλαιό μέλος
    paidia egw evala white power elatiria mprosta kai tin apli anartisi pisw....gurw sta 700E..egine alo mixanaki!!polu kala kratimata kai megali diafora ap ta mama tou....eidika sto domoko to katalavainw....gia tis alles markes den exw apopsi...

και εγω έχω βάλει μπρος -πισω ελατήρια hyperpro και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος ειδικά στη περίπτωση δικάβαλου τριβάλιτσου

ΠΡΟΣΟΧΗ
    ήθελα να βάλω πίσω αμορτισέρ αλλά επειδή σε όλα τα after market αμορτισέρ η προφόρτιση ελατηρίου είναι στο πάνω μέρος, έπρεπε να βάλεις την extra υδραυλική προφόρτιση ελατηρίου και τότε οι τιμές ανέβαιναν στα 800-900 ευρώ άν ήθελες φυσικά να έχεις προφόρτιση ελατηρίου χωρίς να λύσεις το αμορτισερ.
    προσέξτε το αυτό γιατί οι τιμές που ανέφερε ο φίλος είναι χωρίς υδραύλική προφόρτιση.

anarisi

τελικα ρε παιδια ποια ειναι η καλυτερη αναρτισει για αυτο το μηχανακι?η ohlins?

οτι και να βάλεις σε σχέση με το μαμίσιο θα είναι καλύτερο

Παρόμοια θέματα

1. CBF-1000 review
    από spive82 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2006, 19:01
  2. CBF-1000 βίντεο
    από HORNET600F στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2006, 23:33
  3. Spidi ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ???
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη