λεω να παρω νεο κρανος. δεν έχω παράπονο από το παλιό-scorpion exo-1000-καλη αεροδυναμικη,σχετικα ησυχο αλλα τον τελευταιο καιρο με ενοχλει το βάρος του...1650...θα μου πεις 1 χρονο ρε λεβεντη τωρα το καταλαβες???με τον καιρο μαθαινω:smilea:
το λοιπόν
1.πάμε για κάτι πιο ελαφρύ σιγουρα.1400 max
2.pinlock
3.εσωτερικη ζελατινα για τον ηλιο (όχι τόσο απαραίτητο αλλά υπέρ)
4. 400 ευρω το πολυ
δεν με νοιάζει αν έχει φορεθεί,και για την ασφάλεια ούτε συζήτηση...ξαναλεω αλλαζω κρανος γιατι θελω κατι πολυ πιο ανετο για τις βολτες
και στην ουσια τωρα.εχω δει τα παρακάτω
shoei xr1100
scorpion exo 1000 e11
το shoei είναι 1400 με pinlock δεν έχει εσωτερικη ζελατινα για τον ηλιο και σε λεφτά μόνο από το motocard 400 euro...εδώ από 500 και πάνω
το scorpion ειναι καινουργιο μοντελο και ζυγίζει 1350 με εσωτερικη ζελατινα kai pinlock και απο λεφτα 350 και εδω και εξωτερικο...το κακο ειναι οτι θα ερθει μετα τις 10 μαΐου και εγω το θελω για το 36ωρο
αρα δεν με παιρνει να περιμένω και το shoei![]()
για το shoei quest εχει κανεις αποψη?o συντροφος σουπιας μου ειπε για το agv replica αλλα ακομα περιμενω το link:a29: o συντροφος vaska μου χαρίζει μία κατσαρόλα για μακαρονια![]()
αντε μασημένη τροφή σας δίνω....ακουω προτασεις![]()
ps.διαβασα τα περισσοτερα σχετικα threads αλλα δεν ειδα κατι το ενδιαφερον.αν στραβωθηκα στείλτε το link να ξανα ψαξω...thanks![]()