Παιδάκι μου χαράς στο κουράγιο σου...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Μπράβο ρε John, είσαι πρόεδρας!!! Άμα έχεις υπομονή και θέληση, θα γίνει κουκλί!
Αυτά τα "δεν αξίζει τον κόπο", "θα ταλαιπωρηθείς", "θα σου βγει ο κούκους αηδόνι" κλπ. που ακούγονται, μπορεί με βάση τη λογική να ισχύουν, αλλά αφού το πήρες απόφαση και γουστάρεις, προχώρα ακάθεκτος! Το μεράκι δε χρειάζεται να έχει και πολλή λογική!!!![]()
Κράτα γερά!!!
![]()
...το νου σου!!
]Μόλις το έβγαλα συνειδητοποίησα ότι...
Είναι πλαστικό.....!
![]()
![]()
Την φτήνια μου μέσα!![]()
[/B][/QUOTE]
δεν λες παλι καλα???? αμα ηταν μεταλλικο θα ειχε σκουριασει.. (και μετα λεμε για τους ιταλους.. α ρε αθανατα χοντα...)
κοιτα να δεις που δεν εχω φωτο πως εκανα το φαναρι με συρματο βουρτσα...
καλησπερα σταυρο!!!αποτι βλεπω εχεις προχωρησει πολυ καλα οτι θελεις να σε βοηθησω ειμαι εδω και σε γυαλισματα νικελωματα!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Για τη συνέχεια είχαμε αφαίρεση του αλουμινένιου καλύμματος και καλό γυάλισμα (φωτό πιό μετά!)
Και το καβούκι από το φανάρι!
(Πολύ τρίψιμο αλλά τα καταφέραμε!)
Συνέχισε ,όλο και κάτι θα καταφέρεις . Για το θέμα χρημάτων μπορείς να κάνεις παραχωρήσεις σε διάφορα πχ αντί για χρώμα με 100 ευρώ το κιλό
μπορείς να το βάψεις με ένα τον 20 ευρώ . Έβαψα το αμάξι με τέτοιο χρώμα και μια χαρά βγήκε . Εντάξει δεν είναι σαν το εργοστασιακό αλλά από την κατάσταση στην οποία ήταν έγινε 100 φορές καλύτερο. Με ψάξιμο θα γλιτώσεις πολλά λεφτά . Παντός όταν το φτιάξεις τελικά να με θυμηθείς θα το βλέπεις και θα χαζεύεις και καινούργιο να είχες αγοράσει δε θα ένιωθες έτσι.
για το χρωμα συμφωνω.. ακρυλικο μονης μαυρο βασικο.. παμφθηνο και αποτελεσματικο.. και μεχρι στιγμης δεν φαινεται να χαμπαριαζει απο βενζινη...
Ευχαριστώ μπάρμπα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Παιδάκι μου χαράς στο κουράγιο σου...![]()
Το αποφάσισα, θα το προχωρήσω ως εκεί που δεν πάει! Αν δεν καταλήξω με μοτοσυκλέτα, θα το κάνω λαμπατέρ!Αρχικά δημιουργήθηκε από kokkiklhs
Μπράβο ρε John, είσαι πρόεδρας!!! Άμα έχεις υπομονή και θέληση, θα γίνει κουκλί!
Αυτά τα "δεν αξίζει τον κόπο", "θα ταλαιπωρηθείς", "θα σου βγει ο κούκους αηδόνι" κλπ. που ακούγονται, μπορεί με βάση τη λογική να ισχύουν, αλλά αφού το πήρες απόφαση και γουστάρεις, προχώρα ακάθεκτος! Το μεράκι δε χρειάζεται να έχει και πολλή λογική!!!
Κράτα γερά!!!
![]()
![]()
Ευχαριστώ για την εμψύχωση!
Θα σε καλέσω για καφεδάκι και γυάλισμα καπάκια μοτέρ, τι λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από KOURMAN
καλησπερα σταυρο!!!αποτι βλεπω εχεις προχωρησει πολυ καλα οτι θελεις να σε βοηθησω ειμαι εδω και σε γυαλισματα νικελωματα!!!!!!!!!!!!!![]()
Αυτό πιστεύω κι εγώ! Τα μαστορέματα μέχρι τώρα πάντως εκτός από οικονομικά έχουν αποδειχθεί απολαυστικότατα και άκρως διασκεδαστικά!Αρχικά δημιουργήθηκε από kaiba
Συνέχισε ,όλο και κάτι θα καταφέρεις . Για το θέμα χρημάτων μπορείς να κάνεις παραχωρήσεις σε διάφορα πχ αντί για χρώμα με 100 ευρώ το κιλό
μπορείς να το βάψεις με ένα τον 20 ευρώ . Έβαψα το αμάξι με τέτοιο χρώμα και μια χαρά βγήκε . Εντάξει δεν είναι σαν το εργοστασιακό αλλά από την κατάσταση στην οποία ήταν έγινε 100 φορές καλύτερο. Με ψάξιμο θα γλιτώσεις πολλά λεφτά . Παντός όταν το φτιάξεις τελικά να με θυμηθείς θα το βλέπεις και θα χαζεύεις και καινούργιο να είχες αγοράσει δε θα ένιωθες έτσι.
Μέχρι τώρα, έχω τελειώσει το καβούκι από το φανάρι, αν και έχει ραγίσει λίγο το νίκελ, προς το παρών καλό είναι.
Τελείωσα με τα όργανα, γυάλισα το αλουμίνιο, βίδες ατσάλινες έχω πάρει να τις αντικαταστήσω όλες και έβαψα τις μεταλλικές βάσεις.
Το μόνο που μένει είναι να βάψω τα πλαστικά καβούκια, πρέπει να μου πείτε πως όμως, γιατί δεν κατέχω.
Επίσης, εχθές τελείωσα την πάνω τιμονόπλακα, την έκανα καθρέφτη(σχεδόν, πρέπει να βρω autosol
Ζέφο ακούς???
)
Φωτογραφίες από βδομάδα, ξέχασα την φωτογραφική στα πεθερικά μου....![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
για γιαλισμα μετραει πολυ κι η sonax kai h autoglum metal polish. κατω απο δεκα ευρω εκαστη.. εγω χρις κοπο και πολλα γιαλοχαρτα μονο με μαλακη βουρτσα δες πως το εκανα.. που ειχα και την υπομονη και το μερακι αλλωνων... (ζεφο...) χαχαχα
Στο Ρέθυμνο έχουν μόνο Wenol και Glanol...Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
για γιαλισμα μετραει πολυ κι η sonax kai h autoglum metal polish. κατω απο δεκα ευρω εκαστη.. εγω χρις κοπο και πολλα γιαλοχαρτα μονο με μαλακη βουρτσα δες πως το εκανα.. που ειχα και την υπομονη και το μερακι αλλωνων... (ζεφο...) χαχαχα
Και οι δύο είναι το ίδιο, καμία σχέση με τις φωτό που βάζει ο Ζέφος....![]()
Σήμερα δοκίμασα ένα Paint Remover που μου έφερε ένας φίλος.
Τα αποτελέσματα ήταν αμφιλεγόμενα...
Πήρα ένα πινέλο και την άπλωσα σε διάφορα εξαρτήματα, στο πρώτο χέρι δεν έκανε σχεδόν τίποτα.
Στο δεύτερο χέρι έβαλα περισσότερο και έκανε αρκετή δουλειά αλλά δεν απομάκρυνε όλη την μπογιά κι ας είχα βάλει ένα σωρό. σε μερικά εξαρτήματα δεν δούλεψε καθόλου. Τρίψιμο στα υπόλοιπα λοιπόν.
Επίσης, ο σκουριοφάγος που μου πουλήσανε αντί να βγάλει τη σκουριά, ξέβαψε κάποια εξαρτήματα και μετέφερε το χρώμα σε κάποια άλλα...![]()
![]()
![]()
Καταστροφή η υπόθεση αλλά πιστεύω πως με το τρίψιμο θα τα καταφέρω. Αυτές είναι οι δυσκολίες του πρωτάρη....
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Στείλε μου με πμ διευθυνση να σου στείλω autosol αν θες, έχει καταστημα γνωστου
κοντά μου.
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
σταυρο να κανονισουμε να βρεθουμε να γυαλισουμε και κανενα καπακι οταν θελεοις στειλε μου μηνυμα!!!!!
σε βοηθαω σε οτι θελεις με σαπουνι και πανοβουρτσα αλουμινια και ανοξειδωτα γινοντε αστερια καινουργια!!!!!!!!!!!1
στο τεποζιτο δοκιμασε ηλεκτρολυση που σου ειπα. τωρα για :
Σήμερα δοκίμασα ένα Paint Remover που μου έφερε ένας φίλος.
Τα αποτελέσματα ήταν αμφιλεγόμενα...
Πήρα ένα πινέλο και την άπλωσα σε διάφορα εξαρτήματα, στο πρώτο χέρι δεν έκανε σχεδόν τίποτα.
Στο δεύτερο χέρι έβαλα περισσότερο και έκανε αρκετή δουλειά αλλά δεν απομάκρυνε όλη την μπογιά κι ας είχα βάλει ένα σωρό. σε μερικά εξαρτήματα δεν δούλεψε καθόλου. Τρίψιμο στα υπόλοιπα λοιπόν.
Επίσης, ο σκουριοφάγος που μου πουλήσανε αντί να βγάλει τη σκουριά, ξέβαψε κάποια εξαρτήματα και μετέφερε το χρώμα σε κάποια άλλα...
τι να ΣΕ πω?? εγω εχω διαβρωτικο- paint remover της body και δουλευει αψογα στα περισσοτερα κομματια.. ΔΕΝ δουλεψε στο μαμα χρωμα απο το καπακι του μοτερ.. ολα τα αλλα τα ξεβαφει ΑΛΛΛΑ αμα δεν το ξεπλυνεις μετα η διαβρωση συνεχιζει και θα στα κανει συντομα ολα κοκκινα...
με την εταιρια αυτη δεν εχω κατι. αλλα στα μερη μου ειναι η πιο φτηνη αξιοπιστη και την δουλευω.. πες μου τι δοκιμασες να ξεβαψεις. ανεβασε καμια φωτο. μπορω να σε βοηθησω στα πιο πολλα. κι εγω και πολλοι αλλλοι οποτε θα γλιτωνεις κοπο που εχουμε κανει ασκοπα κι εμεις..![]()