Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 82 από 82

Θέμα: 80 εκατοστα ρεεεεε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    εχω ενα γειτονα,ο οποιος ειναι ρουφιανος...
    αδερφε δεν εισαι μονος!!...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ!!!:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    ...υποθετω οτι δεν ειναι νομιμος χωρος παρκινγκ,οποτε παμε απλα με το << φιλοτιμο >>....
    Φιλοτιμο?.....το αφησανε στον ηλιο και εξατμιστηκε!
    Σορυ αλλα ο νοτακος εχει δικιο....βλεπεις ενα ''Ρ'' ρε γαμωτο μου.....καποιος ειναι εκει μεσα.ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΡΕ ΚΑΦΡΕ!

Εμενα για αλλη μια φορα με τσαντιζει η διοικηση και η αυτοδιοικηση των ασχετων τσανακογλυφτων!

....αντι να προωθουνε και να ενισχυουνε τις οποιες προσπαθειες ''εσωτερικου'' παρκαρισματος στις μεγαλουπολεις , ζητανε και φραγκα για να νομιμοποιηθουν οι...πυλωτες και τα παρκιν....ως παρκιν!

Κατα τ'αλλα?....νεα πολυκατοικια με 16 διαμερισματα και 8 θεσεις παρκιν γιατι τα ''τσακαλια'' κανανε το ισογειο καταστημα να τσιμπανε τα νοικια! (ο μεγαλοεργολαβος και ο νομαρχης βεβαια ειναι τιποτα ''κουμπαρακια'')...τσ τσ τσ!

....να μου πεις εδω δεν ενισχυουνε την κινηση με διδυκλο για να λυθει το κυκλοφοριακο!
    ....θενε λεει και Χτεο τωρα δα!.....η λυση κρυβεται στις termignoni μου και δεν το 'ξερα ο μαλακας!
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Μην στεναχωριέστε άδικα
    Λύση υπάρχει

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/754246/

Μολις το βρεις ελευθερο το μερος , βαλτο εκει , και αστο για 10 χρονια , να στρωσει χαρακτηρα ο γειτονας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Μην στεναχωριέστε άδικα
    Λύση υπάρχει

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/754246/

Μολις το βρεις ελευθερο το μερος , βαλτο εκει , και αστο για 10 χρονια , να στρωσει χαρακτηρα ο γειτονας.
    χα χα χα!....30????

....αν το δωσει ''με το κιλο'' για ανακυκλωση , θα παρει πιο πολλα!:rotflmao: :rotflmao:

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac

ρε σεις

ο καθενας απο την πλευρα του εχει δικιο.. εγω οταν σπουδαζα κοζανη ειχα ενα μαζντα 323 φρεσκοβαμμενο.. κι εναν μαλακα γειτονα μαναβη που ειχε νοικιασει οπως ο φιλος μας ο ζεφος ενα παλιο μαγαζι, διπλα στο γωνιακο δικο του, για αποθηκη.. κι ηθελε ο μαστορας να παρκαρει το φορτηγο πανω στην γωνια εξω απο την αποθηκη.. εκει κιολας εβαζε καρεκλες και καφασια για να κραταει τον χωρο.. ελα μου ομως που στο κεντρο με τις περιποιησεις του δημαρχου (κωλονακια ΠΑΝΤΟΥ!!! και εκπλατυνση πεζοδρομιων) δεν εχει παρκινγ πουθενα????? κι εκτος αυτου για να στριψω στο τετραγωνο μου επρεπε να μου βγει η πιστη να κανω μπρος πισω για να μη βρω στο φορτηγο.
    ε μια μερα γρατσουνισα πολυ και ρσαλακωμα κιολας το φρεσκοβαμμενο αμαξι μου..
    τον ειχα πει τον παλιο πουστα.. καταλαβαινω οτι δεν γινεται να κουβαλας τα καφασια απο μακρια... αλλα παρκαρε 1 μετρο πιο μπροστα για να μπορουμε να στριβουμε.
    ε απο κεινη την μερα μετα την δευτερη σβουρα στο τετραγωνο του τα σηκωνα ολα μεχρι που πιαστηκαμε σε καυγα κι εφερα τους μπατσους..
    καταγγελια για απειλη σωματικων βλαβων κι υλικων ζημιων σε αμαξι και μηχανη.
    μετα απο κουβεντα με τον πιο ηρεμο αδερφο του ψιλοδιορθωθηκαν τα πραγματα..
    μα ρε πουστη 900 γυρες μεχρι τοτε απο φιλοτιμο.. αλλα και χωρος για φορτηγο αδειος ειναι πολυ προκλητικος οταν εσυ εχεις ηδη καψει 3-4 λιτρα βενζινη... αυτα φιλε μου ζεφο..
    η λυση σου με την μηχανη χρεπι ειναι η πιο νομιμη αλλα και η πιο δικαια.. κανενας δημος δεν σηκωνει μια μηχανη με τελη κυκλοφοριας. κι εχει διακιωμα να παρκαρει τοσο οσο και το κουτι.
    το μηχανακι καντο βιδες αλλα κρατα τα πλαστικα πανω..

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le

Re: ρε σεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
    ο καθενας απο την πλευρα του εχει δικιο.. εγω οταν σπουδαζα κοζανη ειχα ενα μαζντα 323 φρεσκοβαμμενο.. κι εναν μαλακα γειτονα μαναβη που ειχε νοικιασει οπως ο φιλος μας ο ζεφος ενα παλιο μαγαζι, διπλα στο γωνιακο δικο του, για αποθηκη.. κι ηθελε ο μαστορας να παρκαρει το φορτηγο πανω στην γωνια εξω απο την αποθηκη.. εκει κιολας εβαζε καρεκλες και καφασια για να κραταει τον χωρο.. ελα μου ομως που στο κεντρο με τις περιποιησεις του δημαρχου (κωλονακια ΠΑΝΤΟΥ!!! και εκπλατυνση πεζοδρομιων) δεν εχει παρκινγ πουθενα????? κι εκτος αυτου για να στριψω στο τετραγωνο μου επρεπε να μου βγει η πιστη να κανω μπρος πισω για να μη βρω στο φορτηγο.
    ε μια μερα γρατσουνισα πολυ και ρσαλακωμα κιολας το φρεσκοβαμμενο αμαξι μου..
    τον ειχα πει τον παλιο πουστα.. καταλαβαινω οτι δεν γινεται να κουβαλας τα καφασια απο μακρια... αλλα παρκαρε 1 μετρο πιο μπροστα για να μπορουμε να στριβουμε.
    ε απο κεινη την μερα μετα την δευτερη σβουρα στο τετραγωνο του τα σηκωνα ολα μεχρι που πιαστηκαμε σε καυγα κι εφερα τους μπατσους..
    καταγγελια για απειλη σωματικων βλαβων κι υλικων ζημιων σε αμαξι και μηχανη.
    μετα απο κουβεντα με τον πιο ηρεμο αδερφο του ψιλοδιορθωθηκαν τα πραγματα..
    μα ρε πουστη 900 γυρες μεχρι τοτε απο φιλοτιμο.. αλλα και χωρος για φορτηγο αδειος ειναι πολυ προκλητικος οταν εσυ εχεις ηδη καψει 3-4 λιτρα βενζινη... αυτα φιλε μου ζεφο..
    η λυση σου με την μηχανη χρεπι ειναι η πιο νομιμη αλλα και η πιο δικαια.. κανενας δημος δεν σηκωνει μια μηχανη με τελη κυκλοφοριας. κι εχει διακιωμα να παρκαρει τοσο οσο και το κουτι.
    το μηχανακι καντο βιδες αλλα κρατα τα πλαστικα πανω..
    Για πες που κοντα ειναι αυτος ο μαναβης..............................καπου παει ο νους μου!!! Κριμα που εχασα το σκηνικο με το ξυλο.

Και εγω εχω το προβλημα φορτωεκφορτοσης με το μαγαζι μου και παντα οταν ηθελα μερος εβαζα απο νωρις το σκουτερακι.

Ζεφο ψαξε βαλε κανενα κινεζικο παπακι......................μην εχεις και τον φοβο να στο σηκωσουνε.

...εχει περασει καιρος απο τοτε που ανεβασα το ποστ κυριοι.....

...εχω βαλει 2 μηχανακια.....ενα GPZ & ενα eliminator δεξια-αριστερα απο το διαδρομακι που χρειαζομαι , εχω κλειδωσει και τις ροδες και δεν με ενοχλει κανεις.....

...οχι θα μεινω απ'εξω απο το γκαραζ μου , η θα κατσω να σπασω τις ζαντες μου! ΧΑ!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac

.

παυλου χαριση με ντιουφα αν θυμαμαι καλα το στενακι..
    ξυλο δεν επεσε.. κατι μπινελικια χοντρα και σπρωξιμο... και καπακια αυτος να βριζει κι εγω να μιλαω με μπατσο..
    και να φωναζω τωρα μιλα ρε @ρχιδι.. και στα καπακια εξαφανιζεται αυτος και σκαει μπατσικο..

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Το Κρανοσ Ρεεεεε!
    από powerphot στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2004, 23:45
  2. τι τακακια ρεεεεε
    από Spazz στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 13:47
  3. Ρεεεεε θα παμε;
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες