Σελίδα 133 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 3383123128129130131132133134135136137138143 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.981 έως 1.995 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Τό φανταστικό είναι πώς σέ μιά έποχή πού τό ποδόσφαιρο έγινε τόσο
    όμαδικό καί αύτοματοποιημένο ύπάρχει αύτός ό............
    ΝΕΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ...

Κρατάω αυτή τη φράση διότι αυτό ακριβώς εννοώ.Σήμερα δεν υπάρχουν χώροι στο γήπεδο για τέτοιες ενέργειες.Οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ πιο γυμνασμένοι και δυνατοί
    και πρέπει,σε ΕΛΑΧΙΣΤΟ χρόνο να αποφασίσεις τι θα κάνεις.Ε!...αν το κάνεις μ' αυτόν τον τρόπο κιόλας πιστεύω ότι αυτός ο Μέσι έχει ξεπεράσει το Μαραντόνα.

Σ' αυτό που δεν πρόκειται να ξεπεραστεί ο Ντιέγκο είναι στο ότι ήταν μια ομάδα μόνος του κυριολεκτικά.Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ και δεν αφήνει περθώρια για παίχτες με τέτοια προσωπικότητα.
    Όσο για την ταχύτητα,το ίδιο πράγμα εννοώ κι εγώ.Δεν μπορώ ας πούμε να θεωρήσω τον Μπρίγκελ ποδοσφαιριστή,όσο καλός κι αν ήταν.Δε μού πάει η κοψιά του για το άθλημα ρε παιδί μου!

Άντε...ο Μάϊος μάς έφτασε εμπρός βήμα ταχύ.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    OTAN METΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 2 ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΓΚΟΛ

Μαραντόνα καί Μέσσι...........
    Ό Μαραντόνα παρότι τριπλάριζε τήν Έθνική Άγγλίας καί όχι μιά Ίσπανική όμάδα
    +τό ότι τρίπλαρε έναν παίκτη παραπάνω,
    διαπιστήθηκε ότι ήταν ταχύτερος περίπου 2 δεύτερα άπό τόν Μέσσι.
    Καί γώ έμεινα έκπληκτος.
    Προφανώς δέν μετράει μόνο ή ταχύτητα μέ τήν έννοια Μπόλντ....!!
    Μάλλον μετράει ή ταχύτητα μέ τή μπάλλα στά πόδια καί οί έλιγμοί μέ τή μπάλλα
    διότι δέν τρέχει εύθεία ό παίκτης...!!
    Άλλιώς ίσως κάναμε τούς δρομείς ποδοσφαιριστές.
    Άν καί κατά καιρούς συνέβη καί αύτό μέ καλύτερο παράδειγμα τό Γερμαναρά Μπρίγκελ
    δεκαθλητή πρωταθλητή έφήβων τής Εύρώπης πού πέρασε στήν ¨Εθνική Γερμανίας
    στό ποδόσφαιρο.
    Είναι όμως μετρημένοι στά δάχτυλα.
    Πάντως είναι σέ καλό δρόμο ό παίκτης.
    Γιά νά γίνει όμως Μαραντόνα θέλει .......ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ.
    Άν έβαζα Μέσσι καί Μαραντόνα νά κάνουν ένα άπλό είκοσάρι,τριαντάρι
    δέ νομίζω ότι θά πέρναγε ό Μέσσι,είδικά μέ μπάλλα σέ κοντρόλ..
    παρότι έρχεται 20 χρόνια μετά τό Μαραντόνα...!!
    Τό φανταστικό είναι πώς σέ μιά έποχή πού τό ποδόσφαιρο έγινε τόσο
    όμαδικό καί αύτοματοποιημένο ύπάρχει αύτός ό............
    ΝΕΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ...

Μια και προσωπικα θεορω τον Μεσσι ταχυτερο απο τον Μαραντονα.....

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να εγινε μια τετοια διαπιστωση ( και μαλιστα εβγαλαν και διαφορα 2 sec... )

Διανυσαν την ιδια αποσταση ( αντε με αποκλιση μερικων ποντων...?? )

Εκαναν τις ιδιες ντριμπλες ακριβως...??

Ειχαν την ιδια πιεση ( και απο πλευρας ικανοτητων ) απο τους αμυντικους...???

2 δευτ. + ντριπλα σε εναν αμυντικο παραπανω ο Μαραντονα

Οποτε τουλαχιστον + 1 δευτ ταχυτερος ακομα...

Μα....3 δευτερολεπτα αποσταση σε οποιοδηποτε σπορ μιλαμε οτι απο αποψη ταχυτητας , ο Μαραντονα με τον Μεσσι εχουν αποσταση οση η γη απο το φεγγαρι...

Ας μην γελιομαστε....Τετοιες διαπιστωσεις ειναι αδυνατον απο καθε αποψη να εχουν βαση....

Οπως και οτι φυσικα υπαρχουν παιχτες ποδοσφαιρου που μπορουν να σταθουν αξιοπρεπως σε σπριντ 60 και 100 μετρα....

Το αντιθετο ( με μια μπαλα στα ποδια μαλλον μου φαινετε χλομο.....!

Παντα προσωπικη αποψη....!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    To περιφημο γκολ του Μαραντονα απεναντι στην Αγγλια, το βλεπω σημερα και μου φαινεται οτι ειναι σε slow motion. Για να μην παρεξηγηθω, ειναι φυσικα υπεροχο και φανταστικο, ενδεικτικο της τεραστιας κλασης αυτου του παικτη. Αλλα με τα σημερινα δεδομενα ειναι αρχειακο...

Οπως λεει και ο Βαγγελας, το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει παρα πολυ! Οι χωροι που δινονται απο τους αμυντικους ειναι πολυ μικροι και η ταχυτητα εχει αυξηθει κατακορυφα. Αυτα απαιτουν αστραπιαια σκεψη και ενεργειες στο φτερο.

Τα περι συγκρισης των δυο παικτων ανηκουν στη κατηγορια "κουβεντα να γινεται", ειναι σαν να συγκρινεις τους χρονους που εκανε ο Agostini με αυτους που κανει ο Rossi. Ο καθεις την εποχη του ηταν απιστευτος, το ιδιο συμβαινει και με Μαρντονα - Μεσι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    [...]Οπως λεει και ο Βαγγελας, το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει παρα πολυ! Οι χωροι που δινονται απο τους αμυντικους ειναι πολυ μικροι και η ταχυτητα εχει αυξηθει κατακορυφα. Αυτα απαιτουν αστραπιαια σκεψη και ενεργειες στο φτερο. [...]
    Διαβαζα πέρισυ στην sportday οτι καποια στιγμή (εξ' αιτιας αυτου), επεσε προταση (fifa?, uefa? ) να μειωθουν οι ποδοσφαιριστες σε 10, ωστε να ανοιξει λιγο ο χωρος.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Το βιντεο με τις δυο φασεις "καρμπον" http://www.youtube.com/watch?v=zKesI...layer_embedded

Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Διαβαζα πέρισυ στην sportday οτι καποια στιγμή (εξ' αιτιας αυτου), επεσε προταση (fifa?, uefa? ) να μειωθουν οι ποδοσφαιριστες σε 10, ωστε να ανοιξει λιγο ο χωρος.
    Δεν το παίζω κάπως,αλλά πολλές το έχω σκεφτεί.Μακάρι να γίνει.Ή να καταργηθεί το οφσάιντ,έστω ως τη μεγάλη περιοχή.
    Κάτι θα γίνει πάντως,το άθλημα έχει χάσει πολλή από την αίγλη του,όταν ο κάθε κατσαπλιάς γινόταν ποδοσφαιριστής κάνοντας ίντερβαλ και βάρη.Φτάνει ρεεε!!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Για την ιστορια παντως ( μιας και μου αρεσει να παιζω με χρονους ) αναφερω οτι στο συγκεκριμενο βιντεο....

10'50 χρονομετρησα τον Μεσσι...

10' 95 τον Μαραντονα....

Σαφως ο δευτερος διεσχισε "περισσοτερο" γηπεδο ....

Απεναντι στον πρωτο που εχασε ομως "αρκετα" περισσοτερο χρονο απεναντι στον τερματοφυλακα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν το παίζω κάπως,αλλά πολλές το έχω σκεφτεί

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	double_moutza.jpg 
Προβολές:	73 
Μέγεθος:	17,8 KB 
ID:	224787

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Δεν ξέρω για τον Μέσσι και τον Μαραντόνα, αλλά αυτή η Μπαρτσελόνα πιθανώς είναι η καλύτερη ομάδα ever. Δεν ξέρω τί γινόταν με ομάδες τύπου Βραζιλίας το 70 ή Άγιαξ-Ολλανδίας μερικά χρόνια αργότερα, γιατί δεν τα πρόλαβα, αλλά αυτό που βλέπω είναι πράγματι εντυπωσιακό (το λιγότερο).

Δε νομίζω να έχει ξαναγίνει από καμία ομάδα να παίζει έτσι τους αντιπάλους της. Και τί αντιπάλους! Χτες έκανε τη Ρεάλ να φαίνεται μικρή ομάδα με δέκα παίχτες κάτω από τη σέντρα. Τη Ρεάλ που όποιον άλλο βρει μπροστά της θα τον φάει ζωντανό!

Επίσης, πέραν της τεχνικής, εντύπωση μου κάνει κι το τρέξιμο. Ισχύουν αυτά που ακούγονται για ντόπες; Ειδάλλως τί γυμναστική τους κάνουν αυτούς που δεν κάνουν στους άλλους;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    με δέκα παίχτες κάτω από τη σέντρα. Τη Ρεάλ που όποιον άλλο βρει μπροστά της θα τον φάει ζωντανό!

σε αυτο δεν φταιει η μπαρτσελονα, αλλα ο μουρινιο

Ειδάλλως τί γυμναστική τους κάνουν αυτούς που δεν κάνουν στους άλλους;

μην το ξαναπεις αυτο....πιπερι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    σε αυτο δεν φταιει η μπαρτσελονα, αλλα ο μουρινιο

Δεν ξέρω αν μπορεί να την παίξει πιο ανοιχτά. Στο πρώτο ματς έφαγε πέντε...

Πάντως ντόπα, ξεντόπα είναι στιγμές που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να δεις τί κάνανε τα παλικάρια κι αυτό δεν φτιάχνεται με φάρμακα, αλλά με ταλέντο και πολλή δουλειά!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Δεν ξέρω αν μπορεί να την παίξει πιο ανοιχτά. Στο πρώτο ματς έφαγε πέντε...

Πάντως ντόπα, ξεντόπα είναι στιγμές που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να δεις τί κάνανε τα παλικάρια κι αυτό δεν φτιάχνεται με φάρμακα, αλλά με ταλέντο και πολλή δουλειά!
    Άσ'τονε ρε Γιώργο,μη τού χαλάς τ' όνειρο.Στο Νου Καμπ θα βάλουνε τέσσερα λεμε!

στίς τσέπες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Άσ'τονε ρε Γιώργο,μη τού χαλάς τ' όνειρο.Στο Νου Καμπ θα βάλουνε τέσσερα λεμε!

στίς τσέπες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Με την ρεαλ ηταν ο Γιωργος..... ( Αυτο το παιδι.... Ολο λαθος ομαδες διαλεγει.... )

υγ... Α... που ειστε ρε σεις.......

Θυμιστε να σας πω ποτε και πως ο Ολυμπιακος με την Μπαρτσελονα εγιναν αδελφα σωματεια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Θυμιστε να σας πω ποτε και πως ο Ολυμπιακος με την Μπαρτσελονα εγιναν αδελφα σωματεια....

Μπα!Και η Μπάρτσα στο αδελφάτο;
    moto perpetuo

hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Γι' αυτό παίρνει σφυρίγματα;

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε