Σελίδα 137 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 3787127132133134135136137138139140141142147 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.041 έως 2.055 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Παρακαλώ να ηρεμήσετε λιγο όλοι σας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΑ..............

Γιά τόν γαύρο ή έξάρα ήταν τό άλλοθι γιά τό ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.
    Τήν έπεδίωξε γιατί κάτι ήθελε νά άποδείξει.
    Βεβαίως όχι στούς σκεπτόμενους φιλάθλους πού βλέπουν όλο τό σκηνικό,
    όλο τό έργο πού παίζεται χρόνια τώρα άλλά σέ αύτούς πού όπως είπε καί ό φίλτατος
    Δώνης.........ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ...!!
    Γιά τήν ΑΕΚ τώρα.
    Ή ΑΕΚ φέτος είναι μιά όμάδα μέ πολλά οίκονομικά προβλήματα ή όποία γιά
    νά κρατάει συσπειρωμένους τούς φιλάθλους της άποφάσισε νά χτυπάει
    συγκεκριμμένα παιχνίδια μιά καί ή διοίκηση ήταν έντελώς άσυνεπής
    άπέναντι στούς παίκτες όσον άφορά τά οίκονομικά καί συνεπώς δέν
    μπορείς νά πιέσεις κάποιον γιά κάτι όταν έσύ ό ίδιος είσαι άπαράδεκτος
    άπέναντι του...!!
    τό είπε κι ό Μανόλο σέ δηλώσεις του.
    Πώς νά άπαιτήσω άφού όλοι είναι άπλήρωτοι..??
    Πώς νά έπιβάλλω πειθαρχικό έλεγχο καί μέ τιμωρίες,ποινές όταν έγώ δέν πληρώνω..??
    ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ...........
    κάποια στιγμή...........
    έπαιζε τήν ύπαρξη της γιά τήν έπόμενη χρονιά μέ Καβάλα , ΠΑΟΚ κύπελλο, ΠΑΟΚ πρωτάθλημα
    ξανά ΠΑΟΚ κύπελλο.
    Καί όταν όλα τελείωσαν καί ήρθε ή είσοδος στά play-offs καί ή πρόκριση
    στόν τελικό διά πυρός καί σιδήρου στήν κυριολεξία
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.............καί θά περιμένει τόν τελικό.
    ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...........καί οί σύν αύτώ γιά
    έσωτερική κατανάλωση προφανώς.
    Καί άντί νά κατεβάσει στό Καραισκάκη μιά όμάδα μέ τά δεύτερα μιά καί κάποιοι παίκτες
    προτίμησαν νά ξεκουραστούν ή νά δηλώσουν τραυματίες μετά άπό τέτοια κούρσα
    πήγε μέ τούς ύπόλοιπους νά τούς έκθέσει σάν πρόβατα στή σφαγή.
    ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΜΑΝΟΛΟ.
    Έκεί κατεβάζεις Μοσχονά ,Καλαμιώτη, Κλωναρίδη, Τσαμουρλίδη, Ίντζόγλου, Άργυρίου κ.λ.π...
    καί δέ βάζεις τόν Έντερ στό 75ο λέγοντας του τί νά κάνουμε πρέπει νά σέ βάλω μέ τό σκόρ 5-0
    ούτε ξεφτελίζεις τόν 37χρονο Λύμπε.

ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΜΑΝΟΛΟ...........ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

Είμαι σίγουρος ότι οί μικροί θάτρωγαν πολύ λιγότερα γιά πολλούς λόγους...!!

κάπως έτσι γράφτηκε αύτό τό 6-0 γιά τό όποίο γίνεται πολύς ντόρος χωρίς νά ύπάρχει
    ίδιαίτερος λόγος.
    ίσως μόνο γιά αύτούς πού τρώνε τό καλαμπόκι.
    Πρίν μερικούς μήνες δέν είσέπραξε ή Ρεάλ τών 650 μυρρίων πεντάρα μέ
    κατεβασμένα χέρια...??
    Μήπως ή Βιγιαρεάλ τών ήμιτελικών τής Εύρώπης δέν είσέπραξε 6άρες...??

Άντίθετα έκείνο τό 4-0 πρίν τρία χρόνια στήν Καλογρέζα όπου παιζόταν ό τίτλος
    ή ΑΕΚ βλέποντας τά κατεβασμένα κεφάλια ΦΡΕΝΑΡΙΣΕ σεβόμενη τήν ίστορία τού ΟΣΦΠ.
    Διότι ή νίκη έχει άξία όταν ό άντίπαλος ύπάρχει στό γήπεδο.
    ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ............ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Παρακαλώ να ηρεμήσετε λιγο όλοι σας

ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ.............

Άκοίμητος φρουρός.....
    Έμένα πώς μέ βλέπεις..??
    Άνεβάζω τήν άκροαματικότητα τού φόρουμ..??

πανουλη......http://www.sport24.gr/football/omade...es.846671.html

ουτε μια αντιρρηση οτι του πεπε ηταν στεγνη κόκκινη.....αλλα όλα τα άλλα δες τα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    [...]Άνεβάζω τήν άκροαματικότητα τού φόρουμ..??
    Προσεξε μην κατέβει η δικη σου
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ή ΑΕΚ βλέποντας τά κατεβασμένα κεφάλια ΦΡΕΝΑΡΙΣΕ σεβόμενη τήν ίστορία τού ΟΣΦΠ.

τουμπα τουμπιτσα.......κολοτουμπιτσα.....

και ο παο φρεναρισε σεβομενος.....το οτι ειχε 2-3 μερες μετα ευρωπαικό αγώνα οταν σας εριχνε αλλη μια 4αρα στο οακα...αλλα τότε λεγατε οτι δεν ισχύουν αυτα...και οτι απλα δεν μπορουσαμε περισσοτερα

νταξ ρε σεις...δνε ειπανε και τιποτα τα παιδια....

Ή γενιά μου φιλαράκο ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    Έπειδή συνεχώς τάχεις μέ τή γενιά μου.
    Κάποιοι άπό μάς παλέψαμε,πολλοί μάς πούλησαν, ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ.......
    Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ, Η ΦΛΩΡΟΓΕΝΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ
    ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ...!!
    Πρός τό παρόν είναι άραγμένη στά καφέ ,τρώει αύτά πού μάζεψε ή δικιά μου
    καί όλοι όνειρεύονται νά γίνουν διευθυντές κάπου.
    Μέχρι τά 30 σάς ταίζουμε.............έ λοιπόν ήρθε κι ή ώρα σας νά δούμε
    τί άπίδια πιάνει ό σάκκος.
    Άλλά άπό ότι βλέπω δέ σάς χωράει ή χώρα πιά.
    Γεμίσαμε πτυχιούχους τούβλα πού τό μυαλό τους είναι ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    Έδώ όμως είναι ό παράδεισος κι ή κόλαση έδώ.
    Έγώ πάω γιά σύνταξη,άπολύομαι.
    ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ 80% ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΩΡΑ....!!!
    Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που τα γράφεις αυτά, η δική σου η γενιά έφαγε σε βάρος των επόμενων και όλοι οι επόμενοι θα κληθούν να πληρώνουν τα σπασμένα λόγω της δικής σου γενιάς και ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς και κατακρίνεις τους επόμενους. ΝΤΡΟΠΗ σου ρε φίλε, λίγο τσίπα δεν βλάπτει.

δε λέω ότι εσύ φταις ή ότι εσύ προσωπικά έκανες κάτι κακό αλλά είναι ντροπής πράγματα αυτά που λες και άκρως προσβλητικά.

Τούβλο και φλώρος είσαι και φαίνεσαι λοιπόν στο επιστρέφω.

Μαρέσει που μετά ζητάς και από τον άλλο να μην σου μιλάει άσχημα για να του απαντάς ανάλογα. Ενώ εσύ αν δεν προκληθείς είσαι με το σεις και με το σας......

Γραμμένο σε έχω αλλά θα το εκτιμούσα αν ζήταγες ένα συγνωμη για αυτά που έγραψες θα ήταν τουλάχιστον παρήγορο να καταλάβαινες το μέγεθος της Μ@...... που έγραψες.

Κακώς τα γράφω αυτά εδώ που κάνουμε χαβαλέ για τα αθλητικά και τίποτε άλλο αλλά ειλικρινά προκαλούν πολύ αυτά που γράφεις.

Όσο για την 6ρα δε πα να πείτε ό,τι θέλετε σας έτσουξε πολύ είτε είσασταν χάλια είτε δεν είσασταν 6 γκολ είναι διασυρμός και κλαίτε όσο θέλετε

και επειδή έγραψες για την 5ρα που έριξε η Μπάρτσα στην Ρεάλ για πηγαίντε ρωτήστε ένα Μαδριλένο αν τον πόνεσε ή όχι η 5ρα και αν την επόμενη μέρα έλεγε δεν με πείραξε καθόλου γιατί η ομάδα μου δεν μπήκε στο γήπεδο και η αξία του ητημένου δίνει αξία στον Νικητή.

Ρεεεεεεε !!! :a37:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρεεεεεεε !!! :a37:
    Συγνώμη ρε συ έχεις δίκιο αλλά δεν μπορώ να δουλεύω 7 μέρες την βδομάδα να μαμιέμαι κανονικά για να σπουδάσω παράλληλα με την δουλειά χαραμίζοντας όλο τον ελεύθερο μου χρόνο και να έχω ένα πουρό να μου λέει ότι η γενιά μου είναι της καφετέρειας φλώροι και τούβλα με πτυχία και καλά ξεμπερδέματα με τους Μαμιάδες του Μνημονίου.

Ε συγνώμη έχει και η υπομονή τα όρια της

πραγματικά λίγα του έγραψα, αν μου τα έλεγε από κοντά αυτά μέχρι αύριο θα τον βάραγα

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    πανουλη......http://www.sport24.gr/football/omade...es.846671.html

ουτε μια αντιρρηση οτι του πεπε ηταν στεγνη κόκκινη.....αλλα όλα τα άλλα δες τα..
    ναι...οκ...ωραιο βιντεακι...αλλα τι?ημαρτον λεμε...δεν υπαρχει πιο καλη ληψη απο αυτη του πεπε για να δικαιολογησει την κοκκινη καρτα...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΑΚΛΙΝ...στου Αρμπελοα δεν εβαλαν απο ολες τις καμερες να δουμε την ομορφη κινηση που κανει με τον ωμο...του Πεδρο ηταν οντως υπερβολικη αλλα μπορει και να εφαγε την φαπα του...

απο την αλλη ομως...αν ηθελαν να ειναι σωστοι να εβαζαν...τις 3 βουτιες του ΝτιΜαρια απο αριστερα...απο αυτα τα 3 φαουλ καταφερε να φτασουν 2 παιχτες της Ρεαλ στην περιοχη και ειναι ολες οι φασεις της Ρεαλ σε ολο τον αγωνα...το καθαρο χερι του Ραμος οπου του χαριζετε η κιτρινη στο πρωτο ημιχρονο...την δευτερη (που ο Χαμουρινιο λεει οτι ηταν αδικη) οπου σταματαει τον Μεσι με αγκωνα σωμα ποδια...στην ιδια φαση του Αρμπελοα το καθαρο κρατημα απο μπλουζα χερια κεφαλι του Αλονσο για να σταματησει την αντεπιθεση στον Τσαβι...την χαρισμενη κιτρινη στον Πεπε που κανει φαουλ στον Βιγια ενω εχει περασει αναμεσα απο 3 παιχτες...τα 2 συνεχομενα εγκληματικα χτυπηματα του Αντεμπαγιορ σε διαστημα 10 sec...τις συνεχομενες επικινδυνες κλωτσιες απο πισω...και σιγουρα ολο και κατι θα εχω ξεχασει...

αυτες ειναι πουστικες τακτικες του Χαμουρινιο μπας και τον λυπηθουν στο Καμπ Νου οι διαιτητες και η Ουφα και δεν σπασει καθε ρεκορ...κριμα σε εναν τοσο μεγαλο συλλογο οπως η Ρεαλ να πεφτει στο τρυπακι αυτου του τυχαρπαστου...ουστ...ειναι ντροπη αυτο...για την Ρεαλ...για το ποδοσφαιρο...για την νοημοσυνη μας...για για για...

τι δεν καταλαβες με τον Βυντρα???επρεπε να παιζεις με 10 παιχτες απο το 60'...3 χαρισμενες κιτρινες θυμαμαι...εχω αδικο???και αν θυμαμαι καλα αυτος εκανε το 1-3..

δεν μου απαντησες...η μεγαλες ομαδες ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ???

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Να πω και εγώ τον πόνο μου;...

Ντρέπομαι ρε παιδιά... ντρέπομαι γιατί απο όσο φαίνεται η ΑΕΚ στην σπυριάρα θα πάρει θέση "στα χαρτιά" στο επόμενο πρωτάθλημα.

Φτάσαμε στην κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού και ζητάμε και δικαίωση διότι κάποιος είναι διπλοθεσίτης και έλεγχε λέει παίκτες.. και εντάξει ας πούμε οτι αυτό ειναι παράνομο και πρέπει να τιμωρηθεί ΑΥΤΟΣ με πρόστιμο και αποβολή απο τους χώρους.

Η ομάδα του (Ηλυσιακός) και οι παίκτες εκεί τι φταίνε;... δεν έπαιζαν;

Οτι και να λέμε , είναι αδικία κατά του Ηλυσιακού. Την ΑΕΚ την αγαπάω.. .αλλά θέλω να κερδίζει και εντός γηπέδου... και μεταξύ μας, αυτή η ομάδα, όταν φτάνει 1-2 θέσεις απο τον υποβιβασμό και σε όλη την διάρκεια της Α1 έκανε ήττες ... ε... έχει πολύ μικρό δικαίωμα να φωνάζει για αδικίες.. Διότι ακόμα και αν έλεγχε παίκτες ο "σκιώδης πρόεδρος" του Ηλυσιακού.. εννοείται οτι δεν το έκανε μόνο με την ΑΕΚ...

Τι να πω;... αυτά που κατακρίναμε ... τα λουζόμαστε!

Υ.Γ. Terens είσαι faoul και κόκκινη κάρτα... το χρέος άρχισε να δημιουργείται απο την χούντα και ύστερα... σήμερα που είμαι 38 ετών καλούμαι να πληρώσω χρέη που δημιούργησαν ενήλικοι τότε , βολεμένοι σήμερα.... εγώ τότε ήμουν 2 ετών!!!! Αυτούς τους διαχωρισμούς τους κάνουν εκείνοι που στερούνται λογικής... ανήκεις εκεί; Το πρόβλημα το βρήκαμε και αν θες το συνεχίσαμε και εμείς την δεκαετία του 90 (ώς ενήλικοι πλέον). Μην ακούω όμως οτι φταίει ΜΟΝΟ η γενιά των 30+... γιατί βρήκαμε (και εκπαιδευτήκαμε) να το συνεχίσουμε... δεν το δημιουργήσαμε!
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ναι...οκ...ωραιο βιντεακι...αλλα τι?ημαρτον λεμε...δεν υπαρχει πιο καλη ληψη απο αυτη του πεπε για να δικαιολογησει την κοκκινη καρτα...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΑΚΛΙΝ...στου Αρμπελοα δεν εβαλαν απο ολες τις καμερες να δουμε την ομορφη κινηση που κανει με τον ωμο...του Πεδρο ηταν οντως υπερβολικη αλλα μπορει και να εφαγε την φαπα του...

απο την αλλη ομως...αν ηθελαν να ειναι σωστοι να εβαζαν...τις 3 βουτιες του ΝτιΜαρια απο αριστερα...απο αυτα τα 3 φαουλ καταφερε να φτασουν 2 παιχτες της Ρεαλ στην περιοχη και ειναι ολες οι φασεις της Ρεαλ σε ολο τον αγωνα...το καθαρο χερι του Ραμος οπου του χαριζετε η κιτρινη στο πρωτο ημιχρονο...την δευτερη (που ο Χαμουρινιο λεει οτι ηταν αδικη) οπου σταματαει τον Μεσι με αγκωνα σωμα ποδια...στην ιδια φαση του Αρμπελοα το καθαρο κρατημα απο μπλουζα χερια κεφαλι του Αλονσο για να σταματησει την αντεπιθεση στον Τσαβι...την χαρισμενη κιτρινη στον Πεπε που κανει φαουλ στον Βιγια ενω εχει περασει αναμεσα απο 3 παιχτες...τα 2 συνεχομενα εγκληματικα χτυπηματα του Αντεμπαγιορ σε διαστημα 10 sec...τις συνεχομενες επικινδυνες κλωτσιες απο πισω...και σιγουρα ολο και κατι θα εχω ξεχασει...

αυτες ειναι πουστικες τακτικες του Χαμουρινιο μπας και τον λυπηθουν στο Καμπ Νου οι διαιτητες και η Ουφα και δεν σπασει καθε ρεκορ...κριμα σε εναν τοσο μεγαλο συλλογο οπως η Ρεαλ να πεφτει στο τρυπακι αυτου του τυχαρπαστου...ουστ...ειναι ντροπη αυτο...για την Ρεαλ...για το ποδοσφαιρο...για την νοημοσυνη μας...για για για...

τι δεν καταλαβες με τον Βυντρα???επρεπε να παιζεις με 10 παιχτες απο το 60'...3 χαρισμενες κιτρινες θυμαμαι...εχω αδικο???και αν θυμαμαι καλα αυτος εκανε το 1-3..

δεν μου απαντησες...η μεγαλες ομαδες ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ???

nai re.... nai se auta pou grafeis....gia tis megales omades....kai sou eipa kai pio panw i real twra DEN einai megali omada....sugkritika me ta alla thiria diladi.

tou vuntra eilikrina den to thumamai re file....alithia.
    tou arbeloa me ton wmo tou xtipima.....OUTE GIA PLAKA....MHN TO PEIS KAIPOUTHENA ALLOU...

tou pepe sou eipa kokkini xwris deuteri skepsi....
    to videaki den leei tipota, apla na deis ligo tin klapsa kai tin mourmoura pou sou elega.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    nai re.... nai se auta pou grafeis....gia tis megales omades....kai sou eipa kai pio panw i real twra DEN einai megali omada....sugkritika me ta alla thiria diladi.

tou vuntra eilikrina den to thumamai re file....alithia.
    tou arbeloa me ton wmo tou xtipima.....OUTE GIA PLAKA....MHN TO PEIS KAIPOUTHENA ALLOU...

tou pepe sou eipa kokkini xwris deuteri skepsi....
    to videaki den leei tipota, apla na deis ligo tin klapsa kai tin mourmoura pou sou elega.
    μα εγω του Αρμπελοα δεν ειπα οτι ηταν κοκκινη καρτα...ισως ουτε καν κιτρινη...αλλα αν εχεις ενδιασμο που θα την δωσεις (Αλονσο-Αρμπελοα) ο δευτερος ειναι ευκολη λυση...οι αντιδρασεις ειναι οντως too much αλλα αυτο δεν αναιρει οτι η Ρεαλ με την Μπαρτσα ειναι πολυ ευνοημενη...στα τελευατια 3 παιχνιδια εστω...

στειλε email στην ΑS οτι η Real δεν ειναι μεγαλη ομαδα...

το θηριο τα τελευταια 3 χρονια ειναι ΕΝΑ...και εχουν βαλθει ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ να προσπαθησουν να παρουν βοηθηματα...στο τελος εχουνε και δηλωσει στο twitter λεει του Ferdinand...απο τα πιο μεγαλα τσεκουρια και κολοπαιδαραδες και εχει και γνωμη...αν και βασικα εχει δικιο...με αυτον το αιμα η το σπασμενο ποδι ειναι σιγουρο...σιγα που εκανε κατι ο Πεπε....

μαλλον μυριζετε και αυτος την ΠΟΥΤΣΑ που ερχετε και παει να σωσει οτι προλαβει...ετοιμασου και για δηλωσεις του ''τσιχλα''...αλλος κλαψομουνις απο εκει...:smilea:

το να σε αδικει η διατησια και να το κανεις θεμα το θεωρω σωστο και επιβεβλημενο γιατι πρεπει να παιζουν ολοι με τους ιδιους κανονισμους...αυτο το γραφω για να μην παρεξηγηθω...

ρε θα μου απαντησης τελικα....

Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να πω και εγώ τον πόνο μου;...

Ντρέπομαι ρε παιδιά... ντρέπομαι γιατί απο όσο φαίνεται η ΑΕΚ στην σπυριάρα θα πάρει θέση "στα χαρτιά" στο επόμενο πρωτάθλημα.

Φτάσαμε στην κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού και ζητάμε και δικαίωση διότι κάποιος είναι διπλοθεσίτης και έλεγχε λέει παίκτες.. και εντάξει ας πούμε οτι αυτό ειναι παράνομο και πρέπει να τιμωρηθεί ΑΥΤΟΣ με πρόστιμο και αποβολή απο τους χώρους.

Η ομάδα του (Ηλυσιακός) και οι παίκτες εκεί τι φταίνε;... δεν έπαιζαν;

Οτι και να λέμε , είναι αδικία κατά του Ηλυσιακού. Την ΑΕΚ την αγαπάω.. .αλλά θέλω να κερδίζει και εντός γηπέδου... και μεταξύ μας, αυτή η ομάδα, όταν φτάνει 1-2 θέσεις απο τον υποβιβασμό και σε όλη την διάρκεια της Α1 έκανε ήττες ... ε... έχει πολύ μικρό δικαίωμα να φωνάζει για αδικίες.. Διότι ακόμα και αν έλεγχε παίκτες ο "σκιώδης πρόεδρος" του Ηλυσιακού.. εννοείται οτι δεν το έκανε μόνο με την ΑΕΚ...

Τι να πω;... αυτά που κατακρίναμε ... τα λουζόμαστε!

ΕΓΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΛΟΥΖΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΧΧ ΟΡΙΓΙΝΑΛ ΑΕΚ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ...ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΩ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ...ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ...

αν ηθελε να ειναι σωστος ο χατζημουσιας....να εκανε την καταγγελια οταν πρωτοεμαθε για το θεμα του διπλοθεσητη...και οχι τωρα στο τελος...και ειναι πιο πουστικος ο τροπος που εγινε ετσι γιατι...αν σωζοταν η ομαδα θα ελεγαν οτι καταφεραν να την σωσουν χωρις να κανουν καταγγελιες κλπ κλπ...και θα το επαιζαν μαγκες...ενω τωρα γινονατι χειροτερα απο τους γαυρους...εστω ο Κοκκαλης ειναι gay γιατι δεν ξερει τι εχει απο λεφτα...ο Χατζημουσιας ενας απλος καραπουσταρα του κερατα ειναι...

ουστ....ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΓΝΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε