Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: πυλη τρικαλων-περιοχη τζουμερκων

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder

πυλη τρικαλων-περιοχη τζουμερκων

ειναι καμια απο τις 2 ασφαλτος?
    1.πυλη-μουζακι-αργιθεα-α.καλεντινη
    2.πυλη-στουρναρεικα-μεσοχωρα-βουλγαρελι

κ αν ναι, ποια προτεινεται?καμια εναλακτικη
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

Για την (1): Είναι άσφαλτος, έχει ένα πολύ μικρό κομμάτι τσιμεντόδρομου κάπου μετά την Αργιθέα (με τη φορά που έχεις ποστάρει τη διαδρομή). Προσοχή χρειάζεται στα θεοσκότεινα και υγρά τούνελ που θα συναντήσεις πριν τη γέφυρα Κοράκου...

Για την (2): Ασφαλτοστρωμμένη εκτός από ένα κομμάτι χωματόδρομου, το πολύ 1χλμ, μετά τα Στουρναρέικα (με τη φορά που έχεις ποστάρει τη διαδρομή).

Αν μπορείς να τις κάνεις και τις δύο θα ήταν το ιδανικό (από τη μια να πάς κι απ' την άλλη να γυρίσεις). Είναι πανέμορφες διαδρομές και φουλ στριφτερές...

υγ: Με την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών ίσως να έχεις πρόβλημα από κατολισθήσεις. Οπότε καλό είναι να κάνεις τηλέφωνα στα Α.Τ. που είναι υπεύθυνα γι αυτούς τους τομείς των ορεινών όγκων, ώστε να είσαι σίγουρος...

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Θα έχει πολύ χιόνι τώρα εκεί πάνω .Άσε να ανοίξει λίγο ο καιρός και πήγαινε .

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Καλό θα είναι Φίλε μου να ρωτήσεις πριν πας, γιατί Ούτε οι κάτοικοι των πηγών δεν περνάνε από εκεί αυτό τον καιρό .
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

εεεφτασε η ωρα να πραγματοποιησω την διαδρομη νο1 την αλλη παρασκευη.μηπως γνωριζετε εαν υπαρχει κανα ωραιο μερος(με κιοσκι κ τραπεζακι ασ πουμε σαν αυτα που εχουν τα σημεια θεας η κανα εκκλησακι για δ/ν κ να στηθει κ το πικ-νικ για μασα.?σημεια που πρεπει να επισκεφτω?

Από τη μεσοχώρα πάντως δεν υπάρχει πλέον ούτε μισό μέτρο χώμα . Είναι όλο άσφαλτος !!

Από κει που θα πας τώρα , φτάνοντας στις Πηγές , πήγαινε στη μονή Σέλτσου , ( τόπος σφαγής των Σουλιωτών ) και άραξε εκεί για πικ νικ , ή πιάσε κανά πλάτανο με βρύση στη διαδρομή , ή κατέβα χαμηλά στο ποτάμι !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Ετσι ακριβως οπως τα λεει ο τενερες ειναι,ο δρομος ειναι πολυ καλος για μοτοσυκλετα, θα τον ευχαριστηθεις!
    Και οντως για χωματοδρομο ουτε λογος,μη κανεις ομως το λαθος να πας απο πηγες,γιατι οπως τα ειπε ο ποιο πανω ουτε οι κατοικοι του χωριου δεν πανε απο εκει.
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα να δω τι γίνεται με τις εν λόγω διαδρομές να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατι κάπου το χάνω :

Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
    εεεφτασε η ωρα να πραγματοποιησω την διαδρομη νο1 την αλλη παρασκευη. ................
    Όταν λές την «1» διαδρομή επειδή το «1.πυλη-μουζακι-αργιθεα-α.καλεντινη» είναι λίγο παραπλανητικό να οριοθετήσουμε κάπως καλύτερα το Αργιθέα - Άνω Καλεντίνη?

Εννοείς:
    Αργιθέα - Πετρωτό - Πυγές - Πλάτανος - Άνω Καλεντίνη?

Εάν εννοείς αυτό τότε γιατί κάποιοι συμβουλεύουν την αποφυγή από Πυγές?

Εάν δεν εννοείς αυτό τότε πέραν του «2» «2.πυλη-στουρναρεικα-μεσοχωρα-βουλγαρελι» υπάρχει άλλος τρόπος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από motoexelixis
    Ετσι ακριβως οπως τα λεει ο τενερες ειναι,ο δρομος ειναι πολυ καλος για μοτοσυκλετα, θα τον ευχαριστηθεις!
    Και οντως για χωματοδρομο ουτε λογος,μη κανεις ομως το λαθος να πας απο πηγες,γιατι οπως τα ειπε ο ποιο πανω ουτε οι κατοικοι του χωριου δεν πανε απο εκει.
    Εσυ τότε φίλε μου μιλάς για το «2» ? ή έχεις στο νου και κάποια Τρίτη διαδρομή γιατί ο intruder είπε ότι θα κάνει την «1»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Για την δευτερη επιλογη μιλαω,παραλειψη μου που δε το ειπα,να εισαι σιγουρος παντως οτι αν την επιλεξεις θα σε ευχαριστησει ιδιαιτερα με την ομορφια της
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    Από τη μεσοχώρα πάντως δεν υπάρχει πλέον ούτε μισό μέτρο χώμα . Είναι όλο άσφαλτος !!

Από κει που θα πας τώρα , φτάνοντας στις Πηγές , πήγαινε στη μονή Σέλτσου , ( τόπος σφαγής των Σουλιωτών ) και άραξε εκεί για πικ νικ , ή πιάσε κανά πλάτανο με βρύση στη διαδρομή , ή κατέβα χαμηλά στο ποτάμι !!!

απο κει εχει χωμα?για τη μονη σελτσου εχει προσβασει η θα μαζευουμε τα κομματια απο τα λαστιχα.σε ενα προσφατο ταξιδιωτικο απο το motoepiruw ειχα δει κατι φωτο κ απογοητευτικα γιατι οι μηχανες θα ειναι street k kei mono empeiros entoyras paei

εντωμεταξυ στο viamichelin δεν μπορω να βγαλω ακρη γιατι ο δρομος κοβεται

Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
    απο κει εχει χωμα?για τη μονη σελτσου εχει προσβασει η θα μαζευουμε τα κομματια απο τα λαστιχα.σε ενα προσφατο ταξιδιωτικο απο το motoepiruw ειχα δει κατι φωτο κ απογοητευτικα γιατι οι μηχανες θα ειναι street k kei mono empeiros entoyras paei

εντωμεταξυ στο viamichelin δεν μπορω να βγαλω ακρη γιατι ο δρομος κοβεται
    Για τη διαδρομή από την Άρτα μέχρι τις Πήγές , που την έχω κάνει , δεν έχει χώμα . Για το κομμάτι από κει μέχρι τη Καρδίτσα δεν ξέρω , μιας και δεν το έχω πάει . Αν πας μετά της 8 με 12 Μαίου θα ξέρω να σου πω μιας και θα το κάνω , και θα μπορώ να σου πω εντυπώσεις .

Τώρα απο Πηγές για να ανέβεις στη μονή , όταν είχα πάει ( πριν κανά χρόνο δλδ και ) ήταν χωματόδρομος , αλλά έχω μια υποψία μήπως τον έφτιαξαν οι τραμπαρίφες μιας και όταν περναγα εγώ έστρωναν χώμα για να περάσουν άσφαλτο , αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος .

Αν πας νωρίτερα από μένα για ποστάρισε να ξέρω και γω τι θα βρω στο διάβα μου !!!

εγω θα παω παρασκευη-σαββατο 6-7 μαιου.οπως κ να χει ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.θα παω κ βλεπουμε αμα συναντησω κ χωμα δεν αγχωνομαι κ πολυ καθε εμποδιο κ καλο
    λες να το φερει ετσι η τυχη κ να βρεθουμε σε κανα ταβερνακι στην περιοχη για καμια απο κοντα?

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    εμένα αυτό που με ενδιαφέρει βασικά είναι απο Βραγκιανά - Γέφυρα Κοράκου - Πύγες αν ο δρόμος είναι σε λογικά πλαίσια (έστω και βατός χωματόδρομος).

Για τη δικιά μου μηχανή βασικά δεν είναι πρόβλημα αλλά ενδεχομένως γιά άλλες στη παρέα.

Από οτι φαίνεται όμως τη κατάσταση γύρω απο τη γέφυρα και τις Πηγές αν τελικά βοηθήσει ο καιρός θα τη δώ αυτό το Σ/Κ

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Τελικά όπως είπε και φίλος "Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην γέφυρα Κοράκου"

Καλά να περάσετε όσοι επιλέξετε να πάτε
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

τελικα φιλε spyro την εκανες την διαδρομη?περιμενω ενημερωση:smilea:

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2010, 17:21
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2006, 17:50
  3. Φθηνή βενζίνη στην περιοχή σου
    από Alx 84 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2006, 02:40
  4. Τι καιρό κάνει στην περιοχή σας
    από Tigas στο forum Off topic