Με την φάτσα του Τροπέα στο αβατάρ του...?Αρχικά δημιουργήθηκε από Metzgermeister
Απλα εχω μεινει...
:rotflmao: :rotflmao:
Με την φάτσα του Τροπέα στο αβατάρ του...?Αρχικά δημιουργήθηκε από Metzgermeister
Απλα εχω μεινει...
:rotflmao: :rotflmao:
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
εγω περιμένω νέα!
Ισχύει, αλλά καλύτερα να περιμένουμε τον Ηλία να το ανακοινώσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Ηλία κάτι πήρε το αυτί μου για ευχάριστα νέα και ιδιαίτερη μέρα στις 14/05/2011...
Ισχύει...;
Θέλεις να μας κάνεις την ανακοίνωση?
Πάντως καλού κακού όσοι ενδιαφέρονται σχετικά, και είναι στην Αθήνα, ας αφήσουν
ελεύθερο το πρόγραμμα τους εκείνη την ημέρα κατά τις 19.00μμ.
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αποφάσισα και το διάβασα όλο σήμερα Ηλία και έχω να πω μόνο ένα πράγμα :
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΓΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ!!
Ναι, παιδιά, ισχύουν όλα αυτά που ακούσατε! Απλά δεν πρόλαβα να σας το γράψω, γιατί αυτές τις μέρες τρέχω σαν το Βέγγο, για να είναι όλα έτοιμα στην παρουσίαση. Το κείμενο του βιβλίου έφυγε εχθές για το τυπογραφείο, στήνουμε ένα φωτογραφικό λεύκωμα, που θα μπει στο πίσω μέρος του βιβλίου και ετοιμάζουμε κάδρα με φωτογραφίες από το ταξίδι, που θα μπουν στην αίθουσα της εκδήλωσης και όποιος θέλει θα μπορεί να πάρει το κάδρο που του αρέσει.
Πολλά ωραία, λοιπόν, ετοιμάζουμε, αλλά ας πούμε περί τίνος πρόκειται για όσους δεν το άκουσαν. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες (θα υπάρχει σίγουρα στην παρουσίαση) από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ και θα έχει τίτλο "27 πανσέληνοι στην Ανατολή". Δεν είναι μια απλή συλλογή των κειμένων που δημοσιεύτηκαν στα 17 τεύχη του περιοδικού MOTO. Μέσα από τις 352 σελίδες του γίνεται μια πιο εκτεταμένη παρουσίαση των όσων έζησα σ' αυτή μου την περιπλάνηση. Ξεδιπλώνοντας το ταξίδι, προσπαθώ να εξοικειώσω τον αναγνώστη με τον πολιτισμό, την ιστορία, τη θρησκεία και τα προβλήματα των κοινωνιών που συνάντησα, για να κατανοήσει και να βιώσει πιο ζωντανά αυτή τη μεταφορά σ’ έναν άλλο κόσμο.
Παρακάτω φαίνεται και το εξώφυλλο του βιβλίου. Η τιμή του θα είναι γύρω στα 20-22 ευρώ. Όσοι το θέλουν, μπορούν απλά να μου στείλουν ένα μήνυμα (π.μ. ή καλύτερα e-mail στο greece2india@yahoo.com) και θα το ταχυδρομήσω μόλις το έχω στα χέρια μου. Όσοι μου έχετε ήδη στείλει μήνυμα, το έχω κρατημένο και θα σας ενημερώσω.
Με τη βοήθεια της λέσχης TDM Hellas θα διοργανωθεί μια παρουσίαση του οδοιπορικού μου στην Αθήνα το Σάββατο 14 Μαΐου στις 19:00 στο συνεδριακό χώρο της Ευρωπαϊκής Πίστης, στη Λεωφόρο Κηφισίας 274, στο Χαλάνδρι. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Τη μοτοσικλέτα ή το αυτοκίνητό σας θα μπορείτε να το αφήσετε στο parking που διατίθεται. Έχοντας δίπλα μου τη μοτοσικλέτα με την οποία ταξίδεψα, θα μιλήσουμε για την προετοιμασία αυτού του ταξιδιού, καθώς και για τα όσα βίωσα στους δρόμους της Ασίας αυτά τα δύο χρόνια και τους δυόμισι μήνες, ενώ θα εκθέτονται συναρπαστικές φωτογραφίες που έχουν χαραχτεί στη μνήμη όλων όσων συνταξίδευαν μαζί μου μέσα από αυτές τις σελίδες.
Ελπίζω, λοιπόν, να σας γνωρίσω όλους από κοντά στις 14 Μαΐου!
Ηλίας Βροχίδης
Μπράβο ρε Ηλία!!!!
Dreams Come True Finally!!!!
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Μακάρι να μπορέσω να έρθω (ο 20 μηνών μηχανόβιος δε με αφήνει και πολύ )
Εν καιρώ θα πάρω και το βιβλίο.
Πετυχημένος τίτλος ρε φιλαράκι και εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα αυτή προσπάθεια.
Κάνε μας να νιώσουμε νέοι ξανά.
Μπράβο για το μεράκι σου και την αγάπη γι'αυτό που κάνεις
Ο γύρος του κόσμου με Vespa
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
Παίδες όποιος θέλει να κάνουμε κερκίδα εγώ θα είμαι εκεί, άντε να δω καμιά φάτσα που έχω καιρό να δω.
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Τι να πω εγώ τώρα....
Σου εύχομαι καλή επιτυχία για το βιβλίο και ανησυχία για το υπόλοιπο της ζωής σου!
"Qu ils mangent de la brioche"
Μπράβο ρε Ηλία, το όνειρο έγινε πραγματικότητα και εύχομαι αυτό να σου δώσει την δύναμη και την βοήθεια για το επόμενο ταξίδι! θα ήθελα πολύ να είμαι στις 14 εκεί , θα προσπαθήσω αν και έχω την ίδια μέρα και ώρα κάτι υποχρεώσεις... με το καλό να σου ρθουν όλα αυτα !
Μπράβο Ηλία
Μακάρι να μπορούσα να ερχόμουν... δύσκολο... δεν πειράζει καπου κάπως κάποτε...θα κάτσει...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Δίκιο έχετε... Τελικά αυτή η διετής προσπάθεια να εκδοθεί το βιβλίο αυτό, κατέληξε να κάνει την κυκλοφορία του βιβλίου να φαίνεται από μόνη της ένα όνειρο! Το καταφέραμε κι αυτό, όμως! Πάμε για άλλα!